Pošto nikad nisam skidao sa torenta danas sam skinuo jedan film, pa me zanima da li sad mogu gdje naci prevod tog filma i kako da ga ubacim posle kad budem gledao film?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisi skinuo s torrenta, nego si kupio, a titlove imaš na podnapisi.net.
ako film ima naziv Tron - Mujo
znači tražiš na stranicama titlove za film Tron, ali prikazat če ih se više, tako da traži ime filma koji na kraju ima naziv Mujo jer Mujo je lik koji je uplodao film. Ako skineš titlove za taj film, a uploader je drugačiji onda ti titlovi mogi kasniti/raniti.
Upališ film preko BS playera ili GOM playera i kada počne film sa desktopa samo povučeš titlove u film tj u BS player ili GOM player.
Pošto nikad nisam skidao sa torenta danas sam skinuo jedan film, pa me zanima da li sad mogu gdje naci prevod tog filma i kako da ga ubacim posle kad budem gledao film?
Titlove možeš naći na raznoraznim siteovima, samo googlaš [IME FILMA] SUBTITLES CROATIAN, s time da ime filma tačno odgovara imenu filea (npr. Outlander dvdrip axxo part 1), ili jednostavnije instaliraj BSplayer pa gledaj filmove sa njim, on u novijim verzijama može automatski skinuti titlove za film koji gledaš ako mu to narediš, pretražuje nekoliko predefiniranih siteova sa imenom filea kojeg gledaš, radi ko švicarski sat (otkad to imam više se uopće ne brinem za titlove, ako za gledanja filma otkrijem da su potrebni titlovi samo skinem sa dva klika i voila).
Ako titlove ručno skineš sa nekog sitea za BSplayer samo trebaju biti u istom folderu kao i film i imati isti filename (osim ekstenzije), dakle ako imaš film Outlander.avi samo staviš Outlander.sub u isti folder i automatski će ubaciti te titlove kad gledaš. Sa ostalim programima pretpostavljam da je isto, a ako nije sigurno ima u opcijama nešto kao "Load subtitles" ili tome slično, pogledaj u help programa kojeg koristiš.
Pošto si čini se totalni noob (no offense), da ti dam još jedan savjet - pazi šta skidaš sa torrenata. Puni su smeća, virusa, malwarea, reklama i tako toga. Zato skidaj samo ako je potvrđeno kao sigurno, tj. npr. na Pirate Bayu ako ima niz pozitivnih komentara i + ocjena i ako je uploader VIP ili Trusted član.
Ja ti znam jedan site sa isključivo filmskim torrentima koji su svi 100% sigurni i kvalitetni, ali ne mogu to postat odi radi Bug pravila, ako te zanima PM-aj me.