Desktop aplikacija za Google proizvode

poruka: 5
|
čitano: 1.105
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Bok,

zanima me jel postoji neki program (nazovimo ga klijent) koji objedinjuje neke googleove proizvode u jednom programu? Znači, od svih tih servisa, koristim mail (svakodnevno po nekoliko sati), zadatke, notes, kalendar, chat i ponekad drive. Ono što meni treba je neki program koji to sve može sa desktopa da ne moram stalno imati upaljen browser i gledati to asketsko sučelje (istina, sve je savršeno funkcionalno i intuitivno, ali brate ruuuužno). Za svaki servis ima program (za mail bilo koji mail klijent, za chat - gtalk, za kalendar neki kalendar koji se sinhronizira itd), ali postoji li neki program koji to sve ima u jednom? Nešto tipa outlook, ali povezano sa google mailom, kalendarom, bilješkama i chatom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Desktop aplikacija za Google proizvode
Val kaže...

Bok,

zanima me jel postoji neki program (nazovimo ga klijent) koji objedinjuje neke googleove proizvode u jednom programu? Znači, od svih tih servisa, koristim mail (svakodnevno po nekoliko sati), zadatke, notes, kalendar, chat i ponekad drive. Ono što meni treba je neki program koji to sve može sa desktopa da ne moram stalno imati upaljen browser i gledati to asketsko sučelje (istina, sve je savršeno funkcionalno i intuitivno, ali brate ruuuužno). Za svaki servis ima program (za mail bilo koji mail klijent, za chat - gtalk, za kalendar neki kalendar koji se sinhronizira itd), ali postoji li neki program koji to sve ima u jednom? Nešto tipa outlook, ali povezano sa google mailom, kalendarom, bilješkama i chatom?

Pogledaj ovdje, mada nisam siguran da ovo tražiš.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan
Re: Desktop aplikacija za Google proizvode

thunderbird s lightning ekstenzijom pokriva mail i kalendar, a ima podrsku za razne chat servise

za notes neznam, mozda ima neki add-on

Any aluminum product may scratch or chip with use, exposing its natural silver color. That is normal.
15 godina

Ništa te ne košta isprobati ovdje i vidjeti jeli to to.

Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Thunderbird sa dodatkom je riješio 99% potreba. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: