Demonoid.com Pozivnica i kod zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.762
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Demonoid.com Pozivnica i kod

Pozzdrav svim clanovima ovako da li mi neko moze poslati pozivnicu ili Code za ovaj navedeni Sajt Demonoid.com

Imam Flat konekciju i jako bi mi odgovaralo kad bi imao acount ,ako nista Da li mi neko moze objasniti najlaksi nacin kako doci do koda ili pozivnice kad je registracija otvorena i koji su uvjeti da ne bi dobio ban ukratko heh :)

Hvala svima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Demonoid.com Pozivnica i kod

Za potražnje pozivnica imaš ovu temu http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/razmjena-pozivnica-privatne-trackere/17257.aspx

BTW, ja imam pozivnicu za Demonoid, ako ti treba javi na PM, poslat ću tiNamigiva

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Demonoid.com Pozivnica i kod
iskozile kaže...

Pozzdrav svim clanovima ovako da li mi neko moze poslati pozivnicu ili Code za ovaj navedeni Sajt Demonoid.com

Imam Flat konekciju i jako bi mi odgovaralo kad bi imao acount ,ako nista Da li mi neko moze objasniti najlaksi nacin kako doci do koda ili pozivnice kad je registracija otvorena i koji su uvjeti da ne bi dobio ban ukratko heh :)

Hvala svima

ja ti mogu dati, imaš li acc na nekom drugom trackeru?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice