DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

poruka: 1.697
|
čitano: 437.968
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)
McNEKONTROLIK kaže...

jel ima netko ideju koga da sad kontaktiram prvo dx ili paypal i šta da im napišem, u biti od koga trebam tražiti povrat novca i jel imam ja u biti kakve osnove za povrat novca, ako su mi ova gamad zabranila uvoz, jel nisu rekli da sad hacom više neće to raditi???

help plizz

Najbolje kontaktirat PayPal pošto ti je ovo 41 dan, a možeš do 45 dana zatražit refund, pa tamo navedi da je paket otišao nazad, daj im i link od ips-a

14 godina

Slikaj u punoj rezoluciji sa ips-a

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
David87 kaže...
gemist kaže...
David87 kaže...
gemist kaže...

@David87

Prije će ti Kinez doplivati s pošiljkom nek konkretno ovi na to odgovoriti {#} Ak je 105USD,moguće da je zapelo na carini jer je dozvoljeno 160kn,ne znam dokle im ide tolerancija.Carinjenje ili necarinjenje ti ide preko CI Pošta,Branimirova 4,Zagreb probaj ih zvat 01/6511-662 ili,ak si iz ZG prošeći se pa pitaj,bar buš znao za ubuduće probleme {#}

Malo brkaš mene i kolegu al nema veze, inače do sad sam kupovao preko everbuying.com i najviše mislim da je bilo 45$ paket i dok je stiglo, na paketu iza je pisalo gift (kvačica) i vrijednost oko 10$ znači da izbjegnu carinu pretpostavljam! E sad ja mogu naručit nešto za 500$ i oni mogu stavit da je ta vrijednost 1$ i po tome carine nebi trebalo biti. A sad kako ovaj caseswill.com to šalje, neznam, al nadam se da bude došlo, makar i na carini, al samo nek stigne već jednom {#}

Ne otvara carina svaki paket,a kam bi i došli,ali otvaraju,možda nisu tebi i meni zasad,ali nekima sigurno jesu.Kad ga otvore,onda provjere vrijednosti na stranici pošiljatelja,nema veze kaj su oni napisali za cifru,to pouzdano znam.Nisu baš tak tupavi {#} 

Baš danas sam 1.puta s ovog everbuying.com naručio neke led žarulje na akciji 3W sa E14 grlom,jel si možda ti naručivao kad LED rasvjetu ili znaš nekog?Kakva bila usporedba 3W LED sa običnima?Pročitao sam od 18-35W i sad niš ne znam dok nebum sam isprobal {#} 

Pa baš sam ja naručil ove od 8W da isprobam kak to svjetli, navodno ko štedna od 25W ili obična od 140W, jer to sam kupio za vikendicu, pošto ide solarni sistem pa da troši što manje, ali pod 1. ako dođe, a pod 2. ako bude jako svjetlilo, naručit ću još, ali slabije! Gledam tu kod sebe u dućanu 3W 140 kuna košta, pa se onda ipak isplati kupit tak da naručuješ vani

Gledao sam i ja te kod nas od 130kn nadalje,e pa ne dam {#} Ova sad na akciji je 4,59USD,mislim,5x manje,ne vjerujem da je lošija od ovih kod nas,samo da dođu

13 godina
neaktivan

@McNEKONTROLIK

U ponedjeljak prvo kontaktiraj CI Osijek da vidiš o ćemu se radi,zašto te nisu obavijestili,uostalom ak je RiTT oprema,kak su ovi iz Hakoma uspjeli to tak brzo završiti postupak i zabraniti?Kak piše na njihovim stranicama ukidaju neke postupke koji su u toku i prije 1.3. možda je i tvoj među njima.Ionak to sad više ne treba ili ne na taj način,možda još uspiješ dobiti predmet valjda je još u ZG pošti.Nadaj se da i ovi iz ZG šalju robu devama kao ovi iz Kine {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 18:32 (gemist).
15 godina
neaktivan

Može mi neko poslati neku jeftinu a  provjerenu tipkovnicu bežicnu s ovog linka ? :D  

Iphone 3GS 8GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
askip kaže...

Može mi neko poslati neku jeftinu a  provjerenu tipkovnicu bežicnu s ovog linka ? :D  

nemože zato kad nema linka

13 godina
neaktivan

Evo ja sam prije desetak dana naručio bežični miš. Danas je stigao. Ev par slika, a moram reći da je extra za cijenu koju sam platio  = 5,86€

Moguće ga je pomoću tipke DPI ubrzati ili usporiti kako vama odgovara, radi na udaljenosti (koliko sam ja isprobavao) od 15 metara, precizan, interesantan oblik. Probao sam ga i u igrama (CoD2) i nema problema sa ciljanjem.

Sve pohvale :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

odlicno bas cu si narucit jedan takav...kolko dugo bi mu trajala jedna baterija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

odlicno bas cu si narucit jedan takav...kolko dugo bi mu trajala jedna baterija?

Pa ako je vjerovati ljudima koji su ga kupili i koristili 3-5 mjeseca bez prestanka i koji tvrde da nikakvih problema nemaju ni nakon tri mjeseca korišenja jedne baterije, onda mi je sasvim solidan vijek trajanja. A šta više baterija košta maksimum 0,20€ tako da ni to nije veliki problem. Sa dvije baterije kroz cijelu godinu :)

17 godina

meni je danas doso item sa dx al nzn kak da oznacim tamo da mi je doso?

You got to lose to know how to win
15 godina
neaktivan
salih88 kaže...
domac5 kaže...

Pa ako je vjerovati ljudima koji su ga kupili i koristili 3-5 mjeseca bez prestanka i koji tvrde da nikakvih problema nemaju ni nakon tri mjeseca korišenja jedne baterije, onda mi je sasvim solidan vijek trajanja. A šta više baterija košta maksimum 0,20€ tako da ni to nije veliki problem. Sa dvije baterije kroz cijelu godinu :)

Jel znaš dal radi na windowsima 7?

13 godina
neaktivan

ja ga i koristim na windows 7 ultimate :)

14 godina

Evo ovo moje je stiglo na carinu napokon

http://i.imgur.com/O8CRR.jpg

Sad me zanima koliko me bude došla ta carina? Paket je u vrijednosti od 380kn

Čitam sad da se carina ne plaća do 300kn, ali opet piše da to i nemora biti baš tak, pa me isto zanima kolka je stvarna vrijednost za koju se ne mora plaćat carina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

160 kn. s tim da na neke stvari nema carine tipa sportska oprema. kupovao sam lopte iz britanije.

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

0 0 hvala 0
14 godina

160kn moram platiti carinu ili je to maximum za ne plaćanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

maksimum za neplacanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

A koliko inače iznosi carina, evo otprilike za paket od 400kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zavisi na sta

0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
David87 kaže...

A koliko inače iznosi carina, evo otprilike za paket od 400kn?

zavisi dal je neka tehnikalija ili što ... obično ide u postotku vrijednosti neke robe. tipa 20% na tih 400 kn. itd.  evo npr. za uvoz auto do 50 000 kn carina je 6%.  odi na carina.hr ili nazovi svoju ispostavu pa pitaj. 

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!
14 godina

Evo stigle danas ove moje žarulje, dobra 63 dana sam ih čekal {#} na http://ips.posta.hr je pisalo da je otišlo na carinu, ali evo danas je stigao paket i nisam platio nikakvu carinu ni ništ! Žarulje su ok, mislim da nisu 8W, imaju sigurno nekih 5-6W i nije toplo svjetlo kakve sam naručio već hladno, a to mi se nikak ne sviđa, al sve u svemu nije loše, bar je došlo ak ništ drugo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
David87 kaže...

Evo stigle danas ove moje žarulje, dobra 63 dana sam ih čekal {#} na http://ips.posta.hr je pisalo da je otišlo na carinu, ali evo danas je stigao paket i nisam platio nikakvu carinu ni ništ! Žarulje su ok, mislim da nisu 8W, imaju sigurno nekih 5-6W i nije toplo svjetlo kakve sam naručio već hladno, a to mi se nikak ne sviđa, al sve u svemu nije loše, bar je došlo ak ništ drugo {#}

A kako svijetle?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima netko da je naruciovao 2.3.2012. +- dan,dva i da mu jos nije poslano?

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ja nisam registriran na deal extreme al svejedno sam si uspio narucit mis.. Platio sam preko paypala... Hoce li mi ista duze trajat vrijeme dok ga ne dobijem ili je
isto ko sa registriranima?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Meni, ja cu poludit, pazi, jednu stvar sam samo narucio i nepise da je out of stock, narucio 7.3!

Jos pise payment confirmed..

15 godina
neaktivan
brane47 kaže...
Legendic1911 kaže...

Meni, ja cu poludit, pazi, jednu stvar sam samo narucio i nepise da je out of stock, narucio 7.3!

Jos pise payment confirmed..

Ja sam narucio 2.3. i evo vec 15. dan stoji payment confirmed.

Masu stavri sam vec narucivao s dx-a i nikad ovakvih problema.

Dan-dva nakon uplate mi je bilo poslato.

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
14 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Ja sam narucio 2.3. i evo vec 15. dan stoji payment confirmed.

Masu stavri sam vec narucivao s dx-a i nikad ovakvih problema.

Dan-dva nakon uplate mi je bilo poslato.

Takodjer, neznam sta im je..tebi jos i duze..al ja sam samo jewdnu stvar narucio i da im toliko treba..U isto vrijeme sam i sa priceangelsa narucio, ni od tamo nista nije poslano..

15 godina
neaktivan

Uff evo sad pricao s njima na live chatu.

Premda sam za to cekao od 18i30 do 20h i par minuta.

isto tako i od 14:00 do nekih 15:30-40.

Cijelo vrijeme ovako(vidi sliku)

Uglavnom za naocale koje sma narucio jos 2.2. i jos dan danas pise payment recived su mi rekli da ce bit poslane kroz tjedan,dva.

Isto tako pitao sam ih u vezi fm transmittera koji mi je dosao pokvaren.Poslikao sam i prijavio njihovom supportu prije tjedan,dva i još ništa.

Al ajd rekli su da ce mi se u vezi toga javiti kroz dva dana.

EDIT:Ne vidi se bas sto pise na slici.

Uglavnom,svi operateri su trenutno zauzeti i pricaju s ostalim korisnicima

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 20:17 (Legendic1911).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

I ja naocale narucio..one po 7.90, jos pise payment confirmed..uzas..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice