Čudan pokućni internet tele2 - veza preko kabla

poruka: 2
|
čitano: 1.954
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
offline
Čudan pokućni internet tele2 - veza preko kabla

Ovako

Uzmem tele2 pokucni na probu, brzina 25-20, paše, uzmem ga. Dođem doma, upalim (prošlo je 3-4 dana otkako sam probao i vrati pa uzeo) i brzina je preko kabla (spojen na desktop) samo 6mbps, a na mobu mi vrti i dalje 25mb.

I prije je preko kabla na desktop imao 25-20, ali sada 6-2mbps, a na mobu i dalje isto. Pokušao sam drugi utp, treći utp, maknuo svuda ruter, hvatao bolji signal.

Info više - ne mogu pristupiti 4g zte preko ip adrese, ne dopušta mi, session expired. I da, na probi 4 dana sam imao odaziv 14ms, a sada 85 ms i preko moba 4g i preko laptopa i preko desktopa.

Probao sam i nbez žice na desktop preko wifi adaptera od dlinka i dalje je 6-2mbps.

Zašto, koji k?

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Re: Čudan pokućni internet tele2 - veza preko kabl
Imao sam ja ZTE ruter ranije na iskonu. To je šrot od rutera.Odi traži Huawey ruter ako će ti dati i priznati zamjenu.Ja sam imao ranije drugih problema s jubitom...jedan video i morao reset rutera da odem drugi put na jubito u pregledniku...izbacivao juTJub "corrupted error" ili šta već.momentalno sam i ja na pokućnom s Huawey ruterom i nemam apsolutno nikakvih problema.Tu i tamo ga ugasim iz struje da oladi malo.Jedini problem što sam ja imao jeste opržena SIM kartica nakon nevremena.
Svaka akcija ima svoju reakciju.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice