Chrome nece raditi

poruka: 10
|
čitano: 2.702
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Chrome nece raditi

Ovako imam problem s chromeom......prije mj dana je sve radilo ali sam odlucio isprobati operu....i eto opera sve radi al se mal mal zamrzne i reko idem nazad na chrome....ali je sada problem sta mi on niti jednu stranicu nece ucitati....instaliram firefox....on radi....obrisem chrome instaliram ga opet al opet isto....

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Chrome nece raditi
ja00022 kaže...

Ovako imam problem s chromeom......prije mj dana je sve radilo ali sam odlucio isprobati operu....i eto opera sve radi al se mal mal zamrzne i reko idem nazad na chrome....ali je sada problem sta mi on niti jednu stranicu nece ucitati....instaliram firefox....on radi....obrisem chrome instaliram ga opet al opet isto....

Firewall ti mozda blokira pa pogledaj dali si slucajno stavio blocked, te skini ccleaner i ocisti reg. od smeca, a sto se tice smrzavanja opere instaliraj najnoviju verziju flash-a i najnoviju verziju opere.

15 godina
protjeran
Chrome nece raditi

Možda neki program blokira probaj malo pretražit po postavkama

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chrome nece raditi

ovako registry je ocisce i radi odlicno barem tak kaze tune up i jos sam radiio s cc-om

Firewall sam gledao i tamo je stavljeno da ima chrome dozvolu....koristim firewall koji je udradjen u win 7

operu imam najnoviju i flash mislim da je isti...steka i smrzava se zato jer imam 512 mb rama i win 7 :)) al eto chrome radi bez greske sve dos ada

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chrome nece raditi

Pokusaj iskljuciti firewall nakratko i probaj se spojiti na net, ako uspijes znaci u firewallu je problem a ako ne otiđi u IE da IE dobro si procitao ovim redosljedom tools-internet options-connections-LAN settings i check the auto detect box, restartaj chrome i probaj se spojiti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evil Philanthropist kaže...

Pokusaj iskljuciti firewall nakratko i probaj se spojiti na net, ako uspijes znaci u firewallu je problem a ako ne otiđi u IE da IE dobro si procitao ovim redosljedom tools-internet options-connections-LAN settings i check the auto detect box, restartaj chrome i probaj se spojiti.

jesam probao sam al opet nista

15 godina
neaktivan
Chrome nece raditi

Dali koristis mozda norton internet security ako da iskljuci ga, probaj ukljuciti ghost account i preko njega se spojiti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evil Philanthropist kaže...

Dali koristis mozda norton internet security ako da iskljuci ga, probaj ukljuciti ghost account i preko njega se spojiti.

ne ne koristim...nemam nikakav antivirus :))) nisam vec 2 godine imao niti jedan virus pa sta ce mi

a firewall koristim ovaj od winowsa i tam sve stima namjesteno je da moze ici na mrezu

16 godina
neaktivan
Chrome nece raditi

i meni se isto to dogodilo! ak onak mozes uci al nemozes bas pregledavati stranice (sto je meni bilo) onda moras instalirati java i flash player...trazi po googlu

i moze biti ako imas kaspersky...da ti on zabranjuje

LOCKERZ POZIVNICE---------------- invite-me.tk -------------------------- www.e-castig.com/index.php?r=AI3U
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 21:10 (Omega_vu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chrome nece raditi

Rijesio sam problem....instalirao sam linux xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice