Browser revolucija

poruka: 1
|
čitano: 558
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Browser revolucija

Pala mi je jedna ideja na pamet, pa bi htio čuti što vi mislite, da li bi takvo što bilo izvedivo.

Dakle, riječ je o browserima, iako svako ima svoje mišljenje koji je bolji, mislim da se svi slažu da je Internet Explorer 6 sada već stvarno prestar i da bi ga trebalo iskorijeniti.

Moja je ideja organizirati "Dan bez IE6". Znaći, naparvila bi se jedna web stranica u kojoj je ukratko napisano zašto treba zamjeniti IE6 i ispod toga da su ponuđeni linkovi za skinuti moderne browsere (Chrome, Firefox, Opera, IE8...) (mogu linkovi biti random raspoređni da se sve skupa ne shvati kao reklama za neki određeni browser).

Ta web stranica bi bila samo za promociju projekta, a glavni dio bi bio da se odredi jedan dan, i da se postigne konsezus sa nekoliko većih portala, i da se taj dan portal ne može otvoriti u IE6, nego da se umjesto sadržaja prikaže točno ovo što se nalazi na glavnoj stranici projekta, dakle objašnjenje i izbor browsera za download.

Što mislite, da li bi se to moglo organizirati, da li bi itko od "velikih njuška" među portalima pristao na takvo što, jer ipak se radi o oko 10% korisnika. (prema podacima s jedne moje stranice, molim da netko kaže pouzdaniju brojku ako zna).

Što mislite o svemu tome? Što misli ekipa Bug online-a o ovom, kad bi oni to htjeli napraviti, sigurno bi puno bolje uspjelo nego da to pokrene neki anonimac...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice