Da brišem facebook acc? zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.595
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Da brišem facebook acc?

ovako imam jedno pitanje.. nezznam šta sad da radim.. imam puno dobrih frendova koji nežive blizu mene..u sasvim su stotom gradu ili županije...a želim obrisat fejs..jer mi je upropastio život.. nezz kaj da radim.. da ga brišem ili ne??

šta vi mislite?   {#}

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Da brišem facebook acc?
upropastio ti je život? svaka čast...

briši ga i idi kupi život....
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
odjavljen
bigboy98 kaže...

ovako imam jedno pitanje.. nezznam šta sad da radim.. imam puno dobrih frendova koji nežive blizu mene..u sasvim su stotom gradu ili županije...a želim obrisat fejs..jer mi je upropastio život.. nezz kaj da radim.. da ga brišem ili ne??

šta vi mislite? {#}

ne želiš da ti odgovorim na to pitanje

17 godina

Zasto otvaras ovako glupo teme?(evo sad cu ja jos gluplji odgovoriti)

da se mene pita biris odma,a tvoja je stvar stvarno otkud mislis da mi znali dal da ti to obrises?

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
15 godina
protjeran
bigboy98 kaže...

šta vi mislite?  {#}

izbriši facebook account i registriraj se na cam4.com i tu češ naći mnogo novih prijateljica{#}

17 godina
neaktivan
Da brišem facebook acc?
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice