Bnet ili T-com ?

poruka: 53
|
čitano: 27.403
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Bnet ili T-com ?
jsp_knzvc kaže...

t-com je najbolji ima BESPLATNU SLUŽUBU ZA KORISNIKE A U bnet-a se plača a jos je to 062 broj

mislim da je bnet uveo free pozive prema SZK ali samo za korisnike xtela mreze (valjda njihova telefonija) a broj bi trebao biti 9911.

nisam ni ja znao da to postoji,tak da im valjda to nesto novo,a nisam ni isprobao...ako im je nesto novo, neznam el su to igdje istaknuli :D

13 godina
neaktivan
Bnet ili T-com ?

T-Com definitivno ;)

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Bnet ili T-com ?

B-NET , preporodio se od kada sam ga uzeo. Prije toga imao sam t-com...................

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moje iskustvo..bio na t-comu...veza pocela pucati preko 50 puta dnevnoj. Zvao sluzbu za korisnike preko 10 puta u roku od 20ak dana u nadi da ce izaci i to srediti ( svaki put bi kao poslali tehnicara, a on nije nikada dolazio ) . Nakon toga mi pukao film i presao na Optimu. Od onda, sve radi kao zmaj. Veza ne puca, OptiTv radi odlicno, a cijena je manja. Post pisem zbog toga da ne ispadne da t-com ima najbolju sluzbu za korisnike, jer to jednostavno nije istina.

15 godina
protjeran
RE: Bnet ili T-com ?

Upravo tako. Prije godinu dana sam prešao na Bnet i brlo sam zadovoljan. Računi su se više nego prepolovili. Brzina  8 mbita bez pucanja veze.

Instalacije su stare skoro 10 godina (od kada ih je postavila neka tvrtka koju je kasnije bnet otkupio). Na savršenstvo.

Ovi neupuceni koji lažu (ili ne govore istinu jer je nisu svijesni) kako bnet nema dobru i besplatnu telefonsku podršku očito žale što ne mogu biti korisnici Bneta. :)

14 godina
neaktivan
Bnet ili T-com ?

Naprimjer kod nas u BiH m:tel net veza nikad za ove 3 god kako koristim nije pukla.

Ali je skuplje 3 puta od vaseg

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bnet ili T-com ?

T-com ili Bnet

T-com sam imao godinama. Od pojave ADSL pa sve do prije godinu dana. Nikad nikakvih problema. Internet i tel sa odlicnom uslugom i savrsenom podrskom. Ako nesto i crkne ekipa dode drugi dan pogledat (jednom zamjena routera)

B-net.

Prvo sam imao 2 mjeseca borbu sa glupom podrskom koja me uvjeravala da je kod njih sve u savrsenom stanju i da ja nemam poima sto radim. Bez pretjerivanja poslao sam preko 50 mailova sa slikama i dokazima da je ping iznad 100 u vecernjim satima i da mi je NET za K... Oni su htijeli poslati servisera u jutro a siguran sam da i sami znaju kad net radi najbolje.. I sto je najgore ako ne nadu kvar terete vas na racun 200-300 kn po izlasku. Zar to nije super. 

Anyway .. nakon sto sam vec odlucio da se vratim na t-com (sto je inace blago receno komplicirano za poludjet) javio se lik koji je priznao da imaju problema i da ce na svemu poraditi (ocito jedina sposobna osoba u cijelom Bnetu)

Nakon jeb... od 2 mjeseca net je proradio i radi i dan danas sa manjim padovima u brzini. Jedino sto me nekad izbaci iz takta je crkavanje neta bez ikakve najave. ONO .. NULA BODOVA da ce ti se netko javiti i ispricati sto npr cijelu noc nisi imao tel i net. To se dogada barem 1 mjesecno.

Anyway moram priznati da sam  pozalio sto sam napustio T-com. 

Poanta svega je da ako zelis bolju uslugu moras je i platiti. T-com to zasigurno i je.

Mozda jednog dana kad ce biti vise love i vratim se ali za sad sam primoran ostati kod ovih jadnika... 

Link: http://www.pingtest.net/result/43436877.png

M.

Max
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 2:07 (Maxxonja).

2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Bnet ili T-com ?

T-Com se oslanja na onu kolko para tolko muzike..T-Com skuplji,ali uvijervljivo niko mu nije do koljena.Posto igram CS Mulitplayersku igru t-com uvijek najbolji Ping na serveru.Veza nikada ne puca ni nista..T-Com uvijek prvi izbor..

Counter-Strike PRO Player 7800 + Sati :P
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Bart kaže...

Ovako, uskoro se selim u zg i namjeravam si naravno tamo internet uzeti, ali pošto ću biti u dijelu gdje nije još dostupan Amis, pa me zanima koja je bolja solucija da uzmem: Bnet ili T-com?

- treba mi FLAT net,a sad što se tiče telefona, manje bitno...pa šta mi predlažete, što je isplativije, jeftinije, korisnije?

...hvala unaprijed...

Bnet bez ikakve dvojbe, ALI samo ako ti je dostupan na adresi i kućnim brojem. Ako je dostupan, treba suglasnost predstavnika stanara zgrade.

14 godina
protjeran
Maxxonja kaže...

T-com ili Bnet

T-com sam imao godinama. Od pojave ADSL pa sve do prije godinu dana. Nikad nikakvih problema. Internet i tel sa odlicnom uslugom i savrsenom podrskom. Ako nesto i crkne ekipa dode drugi dan pogledat (jednom zamjena routera)

B-net.

Prvo sam imao 2 mjeseca borbu sa glupom podrskom koja me uvjeravala da je kod njih sve u savrsenom stanju i da ja nemam poima sto radim. Bez pretjerivanja poslao sam preko 50 mailova sa slikama i dokazima da je ping iznad 100 u vecernjim satima i da mi je NET za K... Oni su htijeli poslati servisera u jutro a siguran sam da i sami znaju kad net radi najbolje.. I sto je najgore ako ne nadu kvar terete vas na racun 200-300 kn po izlasku. Zar to nije super. 

Anyway .. nakon sto sam vec odlucio da se vratim na t-com (sto je inace blago receno komplicirano za poludjet) javio se lik koji je priznao da imaju problema i da ce na svemu poraditi (ocito jedina sposobna osoba u cijelom Bnetu)

Nakon jeb... od 2 mjeseca net je proradio i radi i dan danas sa manjim padovima u brzini. Jedino sto me nekad izbaci iz takta je crkavanje neta bez ikakve najave. ONO .. NULA BODOVA da ce ti se netko javiti i ispricati sto npr cijelu noc nisi imao tel i net. To se dogada barem 1 mjesecno.

Anyway moram priznati da sam  pozalio sto sam napustio T-com. 

Poanta svega je da ako zelis bolju uslugu moras je i platiti. T-com to zasigurno i je.

Mozda jednog dana kad ce biti vise love i vratim se ali za sad sam primoran ostati kod ovih jadnika... 

Link: http://www.pingtest.net/result/43436877.png

M.

Iskon!

Firma u T-HT grupaciji kao i T-Com, samo jeftinija.

13 godina
neaktivan
Bnet ili T-com ?

meni je ovako i u podne i u ponoć ; http://www.speedtest.net/result/1381877640.png

istina , zivim u potpuno novoj zgradi pa......

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 10:36 (Splićo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bnet ili T-com ?

t-com najgori, bnet i optima najbolji {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bnet ili T-com ?

t-com je najskuplji, uzmi B-net, ja isto prelazim na B-net onaj 3D paket

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bnet ili T-com ?

t-com je najkvaliteniji internet u hrv,ali i najskuplji...Kvaliteta se skupo placa

1 1 hvala 0
16 godina
deno100 kaže...

t-com je najkvaliteniji internet u hrv,ali i najskuplji...Kvaliteta se skupo placa

Koliko te plaćaju za pisanje ovakvih sranja po forumima?

14 godina
neaktivan
deno100 kaže...

Pa s tobom se mogu složiit, oni jesu najkvalitetniji ali ujedno i najskuplji, recimo oni imaju one optičke kablove dok drugi nemaju, to sam negdje čuo :S

14 godina
protjeran
Bera kaže...
deno100 kaže...

Pa s tobom se mogu složiit, oni jesu najkvalitetniji ali ujedno i najskuplji, recimo oni imaju one optičke kablove dok drugi nemaju, to sam negdje čuo :S

Jesi to čuo na mljekari?

16 godina
Bera kaže...

recimo oni imaju one optičke kablove dok drugi nemaju, to sam negdje čuo :SImaju

Koja korist od "glupe" optike jer ju ne smiju koristiti s obzirom da istu ne žele dijeliti s drugim operaterima. Prema tome, živio Hakom.

14 godina
neaktivan
Preporučavam t-com iskustvo mi je 3godine veza mi se nikada baš nikada nije prekinula a brzina je ista a to me čudi zato jer živim u prip*zdini, inače probao sam razne druge "internete" ništa me nije zadovoljilo
13 godina
neaktivan
Bnet ili T-com ?

T-com!

Some say the world will end in fire. Some say in ice. From what I’ve tasted of desire I hold with those who favor fire...

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bnet ili T-com ?

Ja imam jedno pitanje...Na t-comu sam i dugo vec to traje ako ne oko 5 godina i malo vise. Imam telefon, internet i tv na njemu. Ono sve je ok ali jedino me muci brzina interneta odnosno tocnije brzina uploada koja iznosi 0.15 dok uvijek iskoristavam maksimalnu brzinu downloada. Usluga je odlicna i tv kanali a i telefon no kad ih pitam za internet i brzinu govore da mi od centrale su pustili sto se tice brzine uploada zbog sve tri usluge do 1Mbit/s a ja iskoristim ni 80% te ukupne brzine. To me jako zivcira jer koristim dosta skype i komuniciram s rodbinom naravno preko HD kamere koju moram gasiti jer drugacije nemozes komunicirati. i kad ih pitam zbog cega je to govore da je do infrastrukture moje mreze a ja zivim u Splitu kod Poljuda, tocnije turska kula se zove naselje. Zanima me jel jos tko ima kakvi slicnih problema a i zanima me jel jos netko u toj blizini ima Bnet i kako je s njim zadovoljan jer s T-shita namjeravam sići.

Hvala unaprijed na odgovorima

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 19:15 (Jojo88).

0 0 hvala 0
13 godina

@Jojo88 - Koliku imas brzinu po ugovoru?

I T-com ima ubjedljivo najbolju tehnicku podrsku, samo sto ljudi mijesaju kruske i jabuke i misle da su svemoguci i da se sve moze telefonskim putem rijesit.

16 godina
neaktivan
Bnet ili T-com ?

Smiješna usporedba.... naravno B-net {#}

Live to win!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice