Ovako. Inace mi nije do blacenja kompanija ili ljudi, no ovo je previse!
Prije 6 mjeseci sam presao na Bnet. Uzeo sam odmah 3D Paket, zicna mreza.
Prvih mjesec dana (dok nisu imali tko zna koji broj korisnika) je sve bilo kako tako u redu - Brzina preko njihovog bandwidth metra je bila 2-3mbps (Od njihovih "4") dakle download oko 300kbps od mogucih 500
Nakon toga je sve poslo po zlu..
Nije prosao ni jedan dan da ja imam normalnu vezu bar 6 sati dnevno! Evo rezultat brzine preko njihovog bw metra:
CARNet Bandwidth Meter
Brzina: 450Kbps.. Vas download je 40Kbps s naze mreze.
Ovo mi je presmijesno. Ping ide preko 80. Naravno, zvao sam ih prije 2 mjeseca i objasnio do cega je. Kaze lik u redu je gospodine rijesit ce to nasi "strucnjaci" za tjedan do dva najvise, moraju rasteretiti mrezu posto je previse korisnika.
I cekam ja mjesec dana, i svaki dan isto.. Max sto sam izvukao je 3.5Mbps i to je trajalo jedan puni sat!
I nazovem opet. On veli isto.. Cekajte tjedan dana, moraju rijesiti to!
I prije 2 dana ja nazovem i kaze isto. I tad sam poludio i rekao mu puno toga (Nisam bio prevec nepristojan da se razumijemo :D) i lik se ispricavao.. Nikako da poprave. Mene jos vise zivcira sto sam online igrac a ping je preko 90-100. Dok je s T-Comom bio 40-50 max!
Eto, od mene samo mogu reci da su ocajni, jako nezahvalni, cak mi je lik poceo dijelit lekcije o internetu - Kaze gospon jeste vi internetski "zaostali" (ne nije mislio zaostao po godinama..) pa ne znate normalno koristit net? Naravno dok mu je uslo u tu glavu koji su moji problemi (On mislio da imam hrpe virusa i tko zna ceg..) i onda se poceo ispricavat s nekim glasom kao da me hoce ubit - Nije ni cudo!
Toliko od mene.
p.s. neznam zasto blatite tcom, susjed mi ima ping 35 s MaxTV-om i dl mu je konstantno 550-600kbps