Primjetio sam da ima i "Like new" knjige pa mislim da bi te bile jako dobar izbor, a i nisu previše skupe.
Amazon - pitanja i odgovori
- poruka: 1.553
- |
- čitano: 857.853
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
znaci nebi trebalo bit nikakvih problema sa dostavom u HR ?
Mislim da ne bi trebalo bit nikakvih problema. Ako nisi siguran baš pokušaj kontaktirati sellera i postaviti mu pitanja koja te muče.
Nije to eBay , i većina tih sellera dila samo unutar USofA.
Nije to eBay , i većina tih sellera dila samo unutar USofA.
da skuzio sam
al ima ovih koji salju i po vani samo je postarina 13$
Pozdrav ekipa,
ovako, ne mogu nać kroz temu odgovor, pa da vas pitam...
Na ebayu sam dosta kupovao, i nikad nisam imao problema, ali amazon me zbunio...
napravio sam account, sve ispunio... to je u redu... našao si knjigu, napravio order i sve je prošlo u redu, no nigdje mi ne piše da je knjiga naplaćena.
Sutra bi ju kao trebali poslati, i to... gdje vidim da li su mi skinuli novce sa kartice... taj payment me zbunjuje...
hvala
Gdje piše cijena poštarine?
Trebam pomoc. Zanima me da li se ovaj item moze dostaviti u Hrvatsku ili Nizozemsku i kolika bi carina i pdv bili ? http://www.amazon.com/Skullcandy-Over-Ear-Headphone-Microphone-SGHEBZ-15/dp/B002P68C0W/ref=pd_bxgy_e_img_c
Koliko artikala mogu narucit? Jer ja bi cijeli komp u dijelovima narucio u Njemackoj pa bi mi to rodak sve donjeo.
Pošto Amazon ne podržava PayPal, jeli jednako plaćati izravno s kartice?
http://www.amazon.com/dp/B002BFM3PW/ref=asc_df_B002BFM3PW1869093?smid=AXCB29L39I26U&tag=dealtmp5704-20&linkCode=asn&creative=395105&creativeASIN=B002BFM3PW
Dali mogu kupit ovaj proizvod da mi ga posalju u hrvatsku?
http://www.amazon.com/dp/B002BFM3PW/ref=asc_df_B002BFM3PW1869093?smid=AXCB29L39I26U&tag=dealtmp5704-20&linkCode=asn&creative=395105&creativeASIN=B002BFM3PW
Dali mogu kupit ovaj proizvod da mi ga posalju u hrvatsku?
Da li je netko kupovao na amazon.de iz Hrvatske ili BiH (nije bitno) i stavio adresu dostave u Austriju? Da li je to moguce i da li se placa porez i carina?
jel isporucuju s amazon.com u hrvatsku? htio bih kupiti rubikove kocke
Da li je netko kupovao na amazon.de iz Hrvatske ili BiH (nije bitno) i stavio adresu dostave u Austriju? Da li je to moguce i da li se placa porez i carina?
Ja sam, mislim jedanput. ne nisam stavio adresu na Austriju ali to ti nema veze o kojem je amazonu riječ. Možeš naručivati od kojeg god da hočeš. A carina i porez ovise o državi a ne o amazonu.
jel isporucuju s amazon.com u hrvatsku? htio bih kupiti rubikove kocke
Naravno, svi amazoni šalju u nas, samo ne sve proizvode.
Naravno da može, samo računaj PDV od....hah, valjd novih 25%. Ali nema carine na to.
Ja sam osvojio...
Ja sam osvojio...
jeli tajna gdje :)
Imam 50$ na amazonu i htio bi kupiti World of warcraft battlechest i wotlk.Da li uopce igre/dvd dostavljaju u hrvatsku??
Digital download je samo za U.S zar ne??
Digital download je samo za U.S zar ne??
Ja sam kupio battlefield bad company 2 preko maazona na download normalno sam ga aktivirao ali samo moraš staviti američke informacije(adresu itd.) odeš na fake name generator i nađeš
Bili moga narucit ovoe stvari i koliko bi me došla carina pdv poštarina i sve?
http://www.amazon.co.uk/Naruto-Official-Character-Data-Book/dp/1421541254/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331581983&sr=8-1
http://www.amazon.co.uk/Naruto-Unleashed-Complete-Series-DVD/dp/B000R8YDDU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331582000&sr=8-1
Hvala.
Preračunat će ti kao PayPal.
Pozdrav
Imam problem s Amazonom!
Danas sam htio kupiti EA Racing pack digital dowload na Amazonu i pisalo je da su zaprimili naruđbu ali da treba do 4sata da je procesuiraju.
Nakon toga sam dobio mail od Amazona
"Greetings from Amazon.com.
Unfortunately, we are currently unable to process your pending order(s), including order 105-2669225-3645006. To avoid cancellation of your order(s), we request that you fax us a copy of the billing statement associated with the debit or credit card provided as payment. Our fax number is 001-206-266-1838 when faxing from outside the US, or 206-266-1838 from within the US. This statement should include the following information:
* Name as it appears on your credit or debit card
* Address on file with the card issuer
* The customer service phone number for your financial institution.
On your fax, please provide the email address used when placing your order and the order number you received in your email confirmation.
Do note that the statement must be sent via fax as we are unable to interpret attachments via email. Please also note that you will be unable to access your Amazon.com account as it has been placed on hold pending receipt of your fax. Please do not place a new order or open a new account as this may result in additional delays.
If you are unable to send the fax, please ask the issuer of your debit or credit card to contact us so we may verify your account details. The card issuer can reach us via the above fax number. The fax should include the name, phone number and fax number of a specific representative with whom we can correspond if necessary.
Please don't hesitate to email us should you have any questions, and thank you for your interest in shopping at Amazon.com."
Šta da radim?
I da Amazon account mi je na HOLD!
Karticom kojom sam danas kupovo već sam kupovao na Amazonu i sve je bilo uredu, kartica jr VISA PBZ žiro račun.
Žele potvrditi tvoj identitet. Nešto im je sumnjivo; prvi put naručuješ ili često naručuješ u zadnje vrijeme.
Pošalji im bilo koji izvod svoje kartice s kojom plaćaš, ime i prezime, broj telefona svoje banke i e-mail adresu s koje si naručivao.
Ako ti nešto nije jasno najbolje da im pošalješ mail sa svim pitanjima koja te interesiraju.