Dobra večer ljudi...mene zeza 0.facebook.com
problem se pojavio danas..kada upalim facebook i pise mi da imam 1 poruku u inboxu i ja odgovorim na nju no primatelj ne dodije tu poruku
Ovo mi se dogodilo od kada je facebook promjenio izgled poruka
Dobra večer ljudi...mene zeza 0.facebook.com
problem se pojavio danas..kada upalim facebook i pise mi da imam 1 poruku u inboxu i ja odgovorim na nju no primatelj ne dodije tu poruku
Ovo mi se dogodilo od kada je facebook promjenio izgled poruka
to ti je zbog greške moba
kakve greške sta pričaš ti?
to ti je zbog greške moba
Nemora biti,meni face opčenito u zadnje vrijeme šteka,ne dobijem poruke od cure al ja kad šaljem ona dobije onda moram gledati na njenom profilu što mi je odgovorila,a na mom izgleda ko da se sam sa sobom dopisujem -.-
tako i meni i stvarno me iritira
evo ja ti prodajem ovaj mob,radi sve na fejsu(poruke i sve) ak hoćeš
možeš ti na 0.facebook...ali će ti ga naplatit...
besplatan je samo preko ugrađenog preglednika
Na bonovima sam(vip) i na staroj Nokiji bez današnjih mobilnih podataka. Redovito sam besplatno koristio facebook na mobitelu. Međutim, koliko vidimo i čujemo više nije besplatno, naprotiv, jako je skupo s obzirom koliko mi je kredita preostalo.
Zna li netko točnu cijenu? (nešto se spominje da se uzima na mjesečnoj razini ili kod napdoplate bonom...)
(nemam zivaca za agente..sors)
možeš ti na 0.facebook...ali će ti ga naplatit...
besplatan je samo preko ugrađenog preglednika
Zapravo nisi u pravu. Opera mini koristi neku vrstu proxyja za sazimanje podataka, pa cak ni u teoriji ne moze pristupiti 0.facebook.com (kao i sa svih ostalih "obicnih" IP adresa)
I sto se tice preglednika, dok god moze instalirati kakav da podrzava HTML (valjda svi...) i da se spaja direkt, moguc mu je pristup zero fb i preko njega, jedina mana moze biti ako ce "sa strane" povuc jos koji bajt, kilobajt prometa, naplatit ce mu se po standardnoj (lopovskoj) tarifi... Zato oprez. Vecina ugradenih preglednika ne-smartfonova omogucava da se spajate samo na 0.fb, bez kakvih ostalih spika, tako da, i moj savijet je onaj ugradeni!
EDIT: Bravo ja budala komentiram na 3 godine star post :) isprike kolegi moderatoru