0.facebook

poruka: 10
|
čitano: 4.767
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
0.facebook

Dobra večer ljudi...mene zeza 0.facebook.com

problem se pojavio danas..kada upalim facebook i pise mi da imam 1 poruku u inboxu i ja odgovorim na nju no primatelj ne dodije tu poruku

Ovo mi se dogodilo od kada je facebook promjenio izgled poruka

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: 0.facebook

to ti je zbog greške moba

16 godina
neaktivan

kakve greške sta pričaš ti?

15 godina
slav1 kaže...

to ti je zbog greške moba

Nemora biti,meni face opčenito u zadnje vrijeme šteka,ne dobijem poruke od cure al ja kad šaljem ona dobije onda moram gledati na njenom profilu što mi je odgovorila,a na mom izgleda ko da se sam sa sobom dopisujem -.-

http://balcanclubsoundno1.tk/ besplatno skidanje rmx-a,mixeva :)) dj darac (ja) i dj knezo admini :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 14:23 (crni pauk).
16 godina
neaktivan

tako i meni i stvarno me iritira

14 godina
neaktivan
0.facebook

evo ja ti prodajem ovaj mob,radi sve na fejsu(poruke i sve) ak hoćeš

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-ericsson-g900-sve-mreze-5mpx-4gb-touchscreen-oglas-2519149

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
jel se moze kako namjestiti da prek opere mini 5 idem na 0 facebook?
15 godina
moderator
Marko :D kaže...

možeš ti na 0.facebook...ali će ti ga naplatit...

besplatan je samo preko ugrađenog preglednika

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
neaktivan
0.facebook

Na bonovima sam(vip) i na staroj Nokiji bez današnjih mobilnih podataka. Redovito sam besplatno koristio facebook na mobitelu. Međutim, koliko vidimo i čujemo više nije besplatno, naprotiv, jako je skupo s obzirom koliko mi je kredita preostalo.

Zna li netko točnu cijenu? (nešto se spominje da se uzima na mjesečnoj razini ili kod napdoplate bonom...)
(nemam zivaca za agente..sors)

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Marko :D kaže...

možeš ti na 0.facebook...ali će ti ga naplatit...

besplatan je samo preko ugrađenog preglednika

Zapravo nisi u pravu. Opera mini koristi neku vrstu proxyja za sazimanje podataka, pa cak ni u teoriji ne moze pristupiti 0.facebook.com (kao i sa svih ostalih "obicnih" IP adresa)

I sto se tice preglednika, dok god moze instalirati kakav da podrzava HTML (valjda svi...) i da se spaja direkt, moguc mu je pristup zero fb i preko njega, jedina mana moze biti ako ce "sa strane" povuc jos koji bajt, kilobajt prometa, naplatit ce mu se po standardnoj (lopovskoj) tarifi... Zato oprez. Vecina ugradenih preglednika ne-smartfonova omogucava da se spajate samo na 0.fb, bez kakvih ostalih spika, tako da, i moj savijet je onaj ugradeni!

EDIT: Bravo ja budala komentiram na 3 godine star post :) isprike kolegi moderatoru

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 20:53 (Mojpismonosa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice