WOW za nOOb-činu

poruka: 4
|
čitano: 1.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
WOW za nOOb-činu
Ovako, razmišljao sam i smislio sam da ajd. da nešto uzmem za igrat na "duže" staze i eto odabrah WOW, e sad problemi počinju pa bi zamolio neku dobru dušu za pomoć :)

Ovako donio sam od frenda jednu manju vrečicu WoW diskova za instalaciju ( frend je hard core WoW gamer već godinama, thumbs up ) , s ciljem da si instaliram igru i da ja vidim što je to taj WOW, pošto je sada free do nekog levele ( 20 ili 30 nisam siguran ) e sad problem je što sam na instalaciji treće edicije igre ( Warth of the Lich King ) i još nisam igrao nit 1 sekunde igre.
Napravio sam si account na battle netu i marljivo čekao da se skine neki update nakon Burning Crusade djela i ništa kada sam htio igrat stavio mi je da treba update na Cataclysm ( kojeg imam na DVD-u , ali on je 4-ti po redu pa još njega nisam inslairao ) , e sad moje pitanje.

Da li ču nakon hektolitra podataka na disku napokon moć igrat taj trial ?????

PS.
Nisam skidao trail sa web-a jer mi je brzina interneta užas ! 58-65 Kb/s maksimalno u downloadu a imam ADSL O.o , zašto nemam pojma ali imam osječaj da ću se zakrvit s t-komom .

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WOW za nOOb-činu

1. Instaliraj originial i 3 ekspanzije

2. pokreni update (ako ide sporo, iskljuci p2p opciju).

3. Napravi trial account

4. igraj.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: WOW za nOOb-činu

Prvo instaliraš sve cd-ove, sve expanzije sve što imaš, a nakon toga ideš skidat patcheve, kojih obično ima dosta, odnosno dosta su veliki.

Sve skupa instalacija traje dosta dugo.

15 godina
neaktivan
WOW za nOOb-činu
Hvala Vam na pomoci. Znaci sada sam na trecem djelu : wotlk , znaci jos kataklizma, i onda patchanje i onda play :)
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice