Sta igrate online?

poruka: 122
|
čitano: 33.561
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Sta igrate online?

WARFRAME....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sta igrate online?

Neverwinter,digni lika do 60 i radi epic dungeone sa ljudima ;) Sad igram Guild wars 2 i LoL

LOL EUNE: h3lhunter v2, D&D Neverwinter: Lordh3lhunter
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 18:53 (glikoprotein).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Sta igrate online?
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Re: Sta igrate online?
glikoprotein kaže...

Neverwinter,digni lika do 60 i radi epic dungeone sa ljudima ;) Sad igram Guild wars 2 i LoL

Hmmm, mislim da sam igrao Neverwinter nesta malo... i nesta mi se i nije dojmila igra... :/ skakanje i tako to q i slicno :S 

14 godina
neaktivan
Sta igrate online?

Counter Strike 1.6

Counter Strike Global Offensive

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
bancic123 kaže...

Counter Strike 1.6

Nije lose malo promijeniti sa cod 4 na cs ali samo na kratko :D 

14 godina
neaktivan
razermario kaže...
bancic123 kaže...

Counter Strike 1.6

Nije lose malo promijeniti sa cod 4 na cs ali samo na kratko :D 

Ja od 11 godine igram 1.6,znaci sad vec 5 godina,nikad nisam igrao COD,igra mi je jednostavno predjetinjasta,sad se polako prebacujem na GO radi cheatera :(

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
12 godina
neaktivan

Beep... Beep... TROLL pronađen. Da pojasnim

1) "Kao vise-sezonski igrac LoL-a moram ti reci kolega (trollhunter) da nemas ama bas nista pojma koliko si se sad prosrao... "

2) "Da se zna, moja misljenja su MOJA i ako se netko ne slaze sa mnom molim da ne pise odgovor kako se on ne slaze sa mnom jer BOLI ME BRIGA. Postuj moje misljenje kao sto sam i ja postovao tvoje."

Zbunjuješ druže, šta sad, jesul TVOJA mišljenja iznad ostalih. Ti smiješ drugima govoriti kakva su njihova mišljenja, dal validna ili ne, a tvoje se ne smije komentarisati, kakav si samo bolid u p.m. (hint, nije personal message)

Necu raspravljati s trollovima, jer naravno uvijek vrijedi "DON'T FEED THE TROLL"

Moj PC  
2 5 hvala 0
12 godina
neaktivan

Normalno da nisu trollu jedan, jedan si iz mase kao i vecina nas. ALi hajde, zdravo, nema se volje prepirati, nit se imam razloga prepirati, travian je nekad bio najigraniji, i sad on bolji od WoW-a ili tako nesto, jedno je brojnost, drugo je score igre, sve ti pise na stranici mmohut-a.

I btw. kao što ti kažeš, cijeli ti text nešto piše "moje preporuke" i onda kažeš nije tvoje mišljenje, a trolla... Hajde ĆAO

Moj PC  
1 7 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma eto super je to sve, bitno je da si ti dao SVOJE PREPORUKE koje ne proizilaze iz TVOJIH mišljenja, samo ti to možeš. GG WP EASY.

Moj PC  
2 7 hvala 0
14 godina
TrollHunter kaže...

Beep... Beep... TROLL pronađen. Da pojasnim

1) "Kao vise-sezonski igrac LoL-a moram ti reci kolega (trollhunter) da nemas ama bas nista pojma koliko si se sad prosrao... "

2) "Da se zna, moja misljenja su MOJA i ako se netko ne slaze sa mnom molim da ne pise odgovor kako se on ne slaze sa mnom jer BOLI ME BRIGA. Postuj moje misljenje kao sto sam i ja postovao tvoje."

Zbunjuješ druže, šta sad, jesul TVOJA mišljenja iznad ostalih. Ti smiješ drugima govoriti kakva su njihova mišljenja, dal validna ili ne, a tvoje se ne smije komentarisati, kakav si samo bolid u p.m. (hint, nije personal message)

Necu raspravljati s trollovima, jer naravno uvijek vrijedi "DON'T FEED THE TROLL"

TrollHunter kaže...

Normalno da nisu trollu jedan, jedan si iz mase kao i vecina nas. ALi hajde, zdravo, nema se volje prepirati, nit se imam razloga prepirati, travian je nekad bio najigraniji, i sad on bolji od WoW-a ili tako nesto, jedno je brojnost, drugo je score igre, sve ti pise na stranici mmohut-a.

I btw. kao što ti kažeš, cijeli ti text nešto piše "moje preporuke" i onda kažeš nije tvoje mišljenje, a trolla... Hajde ĆAO

TrollHunter kaže...

Ma eto super je to sve, bitno je da si ti dao SVOJE PREPORUKE koje ne proizilaze iz TVOJIH mišljenja, samo ti to možeš. GG WP EASY.

Propuštam nešto ili netko ima unutarnju borbu s podvojenom ličnosti? {#}

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
TrollHunter kaže...

TrollHunter kaže...

TrollHunter kaže...

3 Posta zaredom.....KHM....inace to tako trolovi rade{#}

Ja evo sada vec punim 5-6 godinu igranja Dekarona i čudi me sto ta igra nije toliko zastupljena među BUG-ovcima.

Free je,preljepa je,igriva i zarazna.PvP je...ma ja jos nisam naletio na MMORPG koji ima ljepši mod.

Znam da je na pocetku igra bila,pa pomalo i dosadna zbog nedostaka questova,akcije,igrivosti.No to je jos od ACT 7 daaavno ispravljeno i igra sada je mozda cak i prepuna dodacima,questovima,likovima,skillovima.......

Podosta ljudi sa nasih prostora igra i odlikujemo se sa jednim od top 5 guilda.Istina u zadnje vrijeme je totalna najezda Filipinaca,koji general chat spamaju sa svojim Tagalog jezikom.

Takoder postoji i PS Rising Dekaron koji je jos u beta fazi i trenutno je prenapucen velikim brojem igraca,jer ima sve dodatke i patcheve kao i Global Dekaron+je je naravno ubrzano levelanje!

Zaista steta sto ova tema je zamrla i sto nema vise Bugovaca da pomognu u razvaljivanju Filipinaca{#}

12 godina
neaktivan

Očisto da propuštaš. gg

12 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
TrollHunter kaže...

TrollHunter kaže...

TrollHunter kaže...

3 Posta zaredom.....KHM....inace to tako trolovi rade{#}

Ja evo sada vec punim 5-6 godinu igranja Dekarona i čudi me sto ta igra nije toliko zastupljena među BUG-ovcima.

Free je,preljepa je,igriva i zarazna.PvP je...ma ja jos nisam naletio na MMORPG koji ima ljepši mod.

Znam da je na pocetku igra bila,pa pomalo i dosadna zbog nedostaka questova,akcije,igrivosti.No to je jos od ACT 7 daaavno ispravljeno i igra sada je mozda cak i prepuna dodacima,questovima,likovima,skillovima.......

Podosta ljudi sa nasih prostora igra i odlikujemo se sa jednim od top 5 guilda.Istina u zadnje vrijeme je totalna najezda Filipinaca,koji general chat spamaju sa svojim Tagalog jezikom.

Takoder postoji i PS Rising Dekaron koji je jos u beta fazi i trenutno je prenapucen velikim brojem igraca,jer ima sve dodatke i patcheve kao i Global Dekaron+je je naravno ubrzano levelanje!

Zaista steta sto ova tema je zamrla i sto nema vise Bugovaca da pomognu u razvaljivanju Filipinaca{#}

Nisu bila 3 posta zaredom, već neko je izbrisao svoje postove. I ti neki troll pa ne kontas da je neko ibrisao odgovore.

13 godina
neaktivan
Sta igrate online?

Champions Online, Call of Duty 4 MP, Spirit tales, S4League

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
TrollHunter kaže...

Očisto da propuštaš. gg

TrollHunter kaže...

Nisu bila 3 posta zaredom, već neko je izbrisao svoje postove. I ti neki troll pa ne kontas da je neko ibrisao odgovore.

To opet netko brise ili?

{#}

12 godina
neaktivan

Možda neki troll moderator. Ko da je bitno. Samo da se nađe neki dobar game i uživati sa prijateljima

13 godina
neaktivan
Sta igrate online?

To su bili moji postovi, ali ih ja nisam obrisao... o_O

I dobro, kvragu zasto si ti toliko opsjednut trollovima?! U svakom postu imas rijec "troll"...

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 22:44 (Svenos).

2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Kažem ja, neki troll moderator :/

12 godina
neaktivan
Sta igrate online?

BF3, MW2, BO2 :)

http://crossfire-balkan.org/
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Svenos kaže...

I dobro, kvragu zasto si ti toliko opsjednut trollovima?! U svakom postu imas rijec "troll"...

Zato što ih treba iskorijeniti, ne možeš igrati niti jedan multiplayer game da nema nekih trollova koji uništavaju uživanciju

13 godina
neaktivan
TrollHunter kaže...
Svenos kaže...

Zato što ih treba iskorijeniti, ne možeš igrati niti jedan multiplayer game da nema nekih trollova koji uništavaju uživanciju

Kolega, dijelimo istu bol. Ali ovo je forum, ne multiplayer igra... ;) Ako vidis trolla nemoj se obazirat na njega, neka prica sam sa sobom. Ajmo sad natrag na temu, dosta OT-a...

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
14 godina
Sta igrate online?

jme i ja takoder, ista situacija. Puna kapa lola, nikad iskreno nisam ni zavolio taj zarn...Obozavam fpsove i dobre mmorpgeove i jos sam u potrazi za nekim. Probao sam Rift i stvarno se cini fora. (WoW preskup)

LoL eune: Heineken01

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Svenos kaže...
TrollHunter kaže...
Svenos kaže...

Kolega, dijelimo istu bol. Ali ovo je forum, ne multiplayer igra... ;) Ako vidis trolla nemoj se obazirat na njega, neka prica sam sa sobom. Ajmo sad natrag na temu, dosta OT-a...

http://th04.deviantart.net/fs70/PRE/f/2011/288/c/2/okay_by_rober_raik-d4cw242.png

13 godina
Sta igrate online?

Ova igrica je ovisnost! - trenutačno na mobu što igram(Hobbit:Kingdoms Of Middle-earth)

George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain

4 0 hvala 0
14 godina
Sta igrate online?

da li je netko probao Teru ili neverwinter? I jel ima viable servera na novom csu ?

LoL eune: Heineken01

0 0 hvala 0
12 godina
KKristijan kaže...

da li je netko probao Teru ili neverwinter? I jel ima viable servera na novom csu ?

Hmmm igrao sam ja teru nesta malo ... ljepa grafika... i treba pojaci PC da igras kako treba... btw TERA je nastavak igre Lineage 2... ako si ikada igrao... svakako probaj nije lose i usput je f2p... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 21:39 (razermario).
12 godina
neaktivan

Probao sam ja teru neko vrijeme, ali nazalost nije mi PC dovoljno jak da igram stlanos a dobrim FPS, ali izgledalo je dobro nema sta, a zar nije tera prešla na f2p, mislim da se zove Tera Rising

12 godina
Sta igrate online?

Evo poceo malo Path of Exile.. 

Dobra grafika, gameplay nije los... 

Potrebno puno zivaca za skillove i klase :D 

Usput je F2p

L0L
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 17:33 (razermario).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sta igrate online?

Ja igram Battlefield Bad Compani 2.

Igrao sam kratko Battlefield 3 al mi se ne svidja.

nicky.sl
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice