Saints Row: The Third

poruka: 121
|
čitano: 29.520
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

meni je na windows 7 igra nenormalno trzala, probam je na windows xp-u  igra radi normalno bez problema....... neznam ni sam tko tu koga j...... vsync najviše krade FPS i stavim na off....... neoptimizirano smeće od igre...... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hah ljudima na quad core procovima radi savrseno dok dual corovi su lose prosli.......

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Saints Row: The Third

vidim ima i pojedinaca koji se sa i3 i i5 proc žale da igra trza........znam da nemogu ništa očekivat od svog jadnog e4500 al bit je u tome da igru samo moreš igrat da ne trza  bilo to na low jer kad počne trzat ima da popiz.... 

15 godina
neaktivan

zapito sam se..... gta4 mi puno bolje radi na medium-high a ovaj saints row 3 na low i 800x600 za poludit......

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probao igru, jako zabavno, ima onaj SR štih, baš ono što sam očekivao.

Kad prijeđem napisat ću više dojmova.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

vidim da ova tema jako slabo funkcionira, izgleda da samo mi imamo problem na svojim škrinjama {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

zapito sam se..... gta4 mi puno bolje radi na medium-high a ovaj saints row 3 na low i 800x600 za poludit......

O da li ti GTA IV radi na medium/high na toj konfi..

Btw. to je do vasih kompova ocito.. Mozda je neki problem sa ATI-em opet. Meni trica odlicno pici na high postavkama i  odlicno je optimizirana dok je npr. dvica sjeckala na istim postavkama. 

13 godina
neaktivan

klokajte proceve

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kako igra se ponaša na dualcima?.. Čisto pitam da znam hoću li je uopće kupiti?

Daria
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni nekad zna trznut na ovom pentiumu D pod Moj PC

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Ide nekako na mom, ali se vidi da joj nije drag.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan

igra je prakticki ista kao i dvojka, s tim da se vise "ne vozi po staklu", dakle handling je puno bolje odraden. novi grad, usminkana grafika, nekoliko novih odijelca, fantasticna nova igra. super za podnevno opustanje.

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Ide solidno.. Uzimaj. 

15 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...
Kewin kaže...

O da li ti GTA IV radi na medium/high na toj konfi..

Btw. to je do vasih kompova ocito.. Mozda je neki problem sa ATI-em opet. Meni trica odlicno pici na high postavkama i  odlicno je optimizirana dok je npr. dvica sjeckala na istim postavkama. 

radi na medium-high. vidi se da igra siluje procesor dok graficka uziva{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 7:53 (Kewin).
16 godina

Evo kako meni radi, evo i 

koji je mislim dosta ugodan:

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Character ti izgleda ko Tom Cruise {#}

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sunburn kaže...

Character ti izgleda ko Tom Cruise {#}

Haha, a radio sam ga prema sebi xD i oblačio.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
15 godina
neaktivan

joj strava haha zombie glas je tako haahah 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

meni ide igra na ultra sa 55fps-a avg,neznam zaš kod vas šteka,proc mi nije ni OC-an :/

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

meni ide igra na ultra sa 55fps-a avg,neznam zaš kod vas šteka,proc mi nije ni OC-an :/

ti imas i3 :)

15 godina
Kewin kaže...
luka94 kaže...

ti imas i3 :)

al je dualac,i igra nešteka {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina
neaktivan

Kolike su sanse da na svojoj konfi to vrtim ureedno na 1440x900?

Ful mi se igra ali mi je bad kupovat ako necu moc igrat. SR2 mi je isao kao podmazan dok je GTA IV znao imat problema kad bi forsirao neke ultra postavke, na medium mi je bio oko 30-35.

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja igram igru na ugodnih 60tak FPSa na 1600x1200 Low Med Hig detalji igra ide perfektno.

Najjače mi je kad uzmem onaj autić s topom pa kupim i ispaljujem ljude boleština,isto kao i tunning auta kada se stave šiljci na felge pa bušiš gume po gradu i takve stvari.Nemam zamjerke,igra je 55puta bolja od SR 2.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 14:52 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ova igra me oduševila, nisam igrao prošle nastavke tako da nemam s čim usporediti, ali u usporedbi sa gta ova igra je meni puno zabavnija iz jednostavnog razloga što ne pokušava ništa biti više nego čista zabava uz mozak na pašu, pregršt komičnih scena i dijaloga, igra nije monotona, uvijek neke drukčije misije i svaka je luđa od prethodne :), ma igra je za opuštanje savršena, btw ja nemam apsolutno nikakvih tehničkih problema

Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Upravo prešao main story. Fantastična igra, moja ocjena 9/10. Sve što mogu reći je da nakon što pređete plakat će te za još.

3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo i ja je prešo, odlična igra nisam duže vremena igrao tako dobru igru :)

igra ide na nekih 35-40 fps, uglavnom nema nikakvih štekanja niti naglih padova fps-a

konfa je pod moj pc, igrano na high detaljima

što reći osim da se definitivno treba probati

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 0:42 (Shadows).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra je dobra za ono što hoće biti. Ali svejedno fali mi bolji zvuk, puno toga mi zvuči nekako neuvijerljivo. I jako mi smeta što se vozila ponašaju ko kartonske kutije. Nemam uopće nikakvog užitka u vožnji već mi se ona svodi na monotono kretanje od točke A do točke B. Odigram 30 minuta i onda mi se ne da više. Jednostavno mi fali ono nešto...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

igra je čista zabava. U odmoru od Skyrima mi dušu dala.... Debilana.....

Evo moj jazavac {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Htio bih zaigrat ovu igru ali imam problem.Naime kad idem pokrenut u dx9 modu srusi se a kad idem preko dx10/11 pise da nemre nac d3d11.dll i srusi se.Skinuo sam taj fajl s neta i ubacio ga u folder ali onda mi pise opet neki error nemre se pokrenut.Pomoc

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ima li netko key za skidanje "saints row the third" igre?

Original(nekorišteno)
tako da ću igrat multiplayer

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice