Na ovo sam slučajno naletio surfajući jel neko zna dal ima veze s guerillom?
Vidio sam da se spominje alec mason, nano forge, dust...
Na ovo sam slučajno naletio surfajući jel neko zna dal ima veze s guerillom?
Vidio sam da se spominje alec mason, nano forge, dust...
Ali kako netko već reče na nekom komentaru, "It's not Red Faction if you don't fight opression".
Stoga, smatram da su čudovišta/vanzemaljci jaaaaaaaaaaaaako loša ideja.
I da, podzemlje je moglo biti dobro u RF1, gdje su zidovi špilja bili uništivi i to, ali koja je poanta rušenja "man-made" struktura u podzemlju?
Došao demo na XBL.
Odlična mi je igra za sada! Razvaljivanje environmenta nikada ne dosadi!
da vas pitam....... igr aje odlicna sve 5 dali meni igra steka( kad recimo rusim vece zgrade) zbog procesora? mislim u recimo bc2 na max nema tih problema a ovdje kad rusim zgradu to je neigrivo i izgubis volju za igrom...
Da. Tako je meni bilo na starom procu, kod svakog većeg objekta mi je štekalo. Razumljivo, budući da se CPU koristi za kalkulacije.
srecom sparam za quad core. onda ce biti prava stvar
da vas pitam....... igr aje odlicna sve 5 dali meni igra steka( kad recimo rusim vece zgrade) zbog procesora? mislim u recimo bc2 na max nema tih problema a ovdje kad rusim zgradu to je neigrivo i izgubis volju za igrom...
Igra ti je sve 5?! Onda svaka čast na niskim standardima, možeš nači užitak praktički u svemu. :D
Da, to ti je do proca, ali čudno mi je, igra sama po sebi nije nešto brutalno zahtjevna.
P.S. Ako nisi, odigraj RD: Guerillu, 5 puta bolja od ovoga izroda.
Igra ti je sve 5?! Onda svaka čast na niskim standardima, možeš nači užitak praktički u svemu. :D
Da, to ti je do proca, ali čudno mi je, igra sama po sebi nije nešto brutalno zahtjevna.
P.S. Ako nisi, odigraj RD: Guerillu, 5 puta bolja od ovoga izroda.
IGRO gorilu ali same shit sa velikim zgradama
prakticki sam inst igru zbog tog elementa razaranja.
a onda te povrtni celleron zafrkne.
Da, ali je otvorena, ima vozikanja, nije linearna, sve u svemu, meni je zabavnija, svježija i napetija nekako, ovdje samo mlatiš po onim kukcima ili što već jesu, tamo rušiš zgrade po ljudima, a i mechovi može napraviti puno više sr*nja u kampu na površini nego u kakvom tunelu.
kolko sam svatio armagedon nekako mi se cini da je igra mracna (zbog tih svih tunela p materina....)