Red Faction:Armageddon?

poruka: 14
|
čitano: 2.165
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

http://www.redfaction.com/

Na ovo sam slučajno naletio surfajući jel neko zna dal ima veze s guerillom?

Vidio sam da se spominje alec mason, nano forge, dust...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Budući da je tema ostala, zašto je ne iskoristiti?

Informacije o igri, trailer, gameplay video i dosta dobar tekst.

LINK

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ali kako netko već reče na nekom komentaru, "It's not Red Faction if you don't fight opression".

Stoga, smatram da su čudovišta/vanzemaljci jaaaaaaaaaaaaako loša ideja.

I da, podzemlje je moglo biti dobro u RF1, gdje su zidovi špilja bili uništivi i to, ali koja je poanta rušenja "man-made" struktura u podzemlju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Malo gameplay-a:

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Došao demo na XBL.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Odlična mi je igra za sada! Razvaljivanje environmenta nikada ne dosadi! {#}

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da vas pitam....... igr aje odlicna sve 5 dali meni igra steka( kad recimo rusim vece zgrade) zbog procesora? mislim u recimo bc2 na max nema tih problema a ovdje kad rusim zgradu to je neigrivo i izgubis volju za igrom...

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da. Tako je meni bilo na starom procu, kod svakog većeg objekta mi je štekalo. Razumljivo, budući da se CPU koristi za kalkulacije.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

srecom sparam za quad core. onda ce biti prava stvar {#}

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Red Faction:Armageddon?
Kewin kaže...

da vas pitam....... igr aje odlicna sve 5 dali meni igra steka( kad recimo rusim vece zgrade) zbog procesora? mislim u recimo bc2 na max nema tih problema a ovdje kad rusim zgradu to je neigrivo i izgubis volju za igrom...

Igra ti je sve 5?! Onda svaka čast na niskim standardima, možeš nači užitak praktički u svemu. :D

Da, to ti je do proca, ali čudno mi je, igra sama po sebi nije nešto brutalno zahtjevna.

P.S. Ako nisi, odigraj RD: Guerillu, 5 puta bolja od ovoga izroda.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan
Re: Red Faction:Armageddon?
thuglife kaže...
Kewin kaže...

Igra ti je sve 5?! Onda svaka čast na niskim standardima, možeš nači užitak praktički u svemu. :D

Da, to ti je do proca, ali čudno mi je, igra sama po sebi nije nešto brutalno zahtjevna.

P.S. Ako nisi, odigraj RD: Guerillu, 5 puta bolja od ovoga izroda.

IGRO gorilu ali same shit sa velikim zgradama {#}

prakticki sam inst igru zbog tog elementa razaranja.

a onda te povrtni celleron zafrkne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 14:02 (Kewin).
16 godina
neaktivan

Da, ali je otvorena, ima vozikanja, nije linearna, sve u svemu, meni je zabavnija, svježija i napetija nekako, ovdje samo mlatiš po onim kukcima ili što već jesu, tamo rušiš zgrade po ljudima, a i mechovi može napraviti puno više sr*nja u kampu na površini nego u kakvom tunelu.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kolko sam svatio armagedon nekako mi se cini da je igra mracna (zbog tih svih tunela p materina....)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice