- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Frostpunk... Kraj.
Ovo su moji 'best of' screensi koje sam redovito plasirao na FB grupu FH3 Car Meets
Ova s Centenariom ispod ulaza Surfer's Paradise bila je proglašena slikom tjedna na tjednom izboru, trebalo je sliku uploadati s određenim hashtagom pa da uđe u izbor
Jel to stvarno tako dobra grafika,odn. da preformuliram pitanje;te slike su bas SS iz gameplaya ili je to neki editor/filtar?
Pc ili xbox?
Ovo su moji 'best of' screensi koje sam redovito plasirao na FB grupu FH3 Car Meets
Ova s Centenariom ispod ulaza Surfer's Paradise bila je proglašena slikom tjedna na tjednom izboru, trebalo je sliku uploadati s određenim hashtagom pa da uđe u izbor
Jel to stvarno tako dobra grafika,odn. da preformuliram pitanje;te slike su bas SS iz gameplaya ili je to neki editor/filtar?
Pc ili xbox?
Da, slike su iz igre, nisu vanjski obrađene, i igra zbilja izgleda tako na PC-ju. Malo eksperimentiraš s depth of fieldom, fokusom i dobiješ sjajne rezultate
Kupio i ja nedavno Forzu 7 dok je bila na popustu, sasvim solidan port i meni radi cak bolje od FH3, jedino sto mi smeta je da ne mogu uci u photo mode tokom utrki bez da otidjem u menu, al kaj ces
Call of Duty: WW II, (flickr galerija)
Shadow of the Tomb Raider, (flickr galerija)
Agony UNRATED, (flickr galerija)
Par slija....
Mobitelom slikao?