Nadograditi komp ili kupiti konzolu?

poruka: 12
|
čitano: 6.692
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Mislim da je tema na mjestu jer se tice igara opcenito, ako nije, molim da ju moderator premjesti.

Ovako

Trebam par hitova ili igara izaslih u 2012 ili 2011 godini a da nisam odigrao i koje bi mi mogle pruziti multiplayer ili singleplayer, co-op zabavu ovih ljetnih mjeseci. Moj trenutni komp vrti igre ali ne bas najbolje (pod najbolje mislim da nemogu igrati diablo III na max iznad 20fpsa, nemogu igrati crysis na high settingsu i nemogu igrati far cry 3 na bolje od medium postavkama, rezolucije 1920x1080), pa savjet koji trazim je sljedeci, sto bi mi bilo bolje, uloziti 3500kn u nadogradnju pc-a ili kupiti koristenu ps3 / xbox 360 konzolu sa 2 josticka i ostaviti 1500kn za kupnju igara za istu tu konzolu. Ako nadogradim komp, sigurno necu imat za orginal pc igre, dok kupnjom ps3 ili xbox cu imati za kupnju orginala, znaci sto bi mi bilo bolje za ubiti 3-4h dnevno preko ljeta.?

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Nadograditi komp ili kupiti konzolu?
crocro23 kaže...

Mislim da je tema na mjestu jer se tice igara opcenito, ako nije, molim da ju moderator premjesti.

Ovako

Trebam par hitova ili igara izaslih u 2012 ili 2011 godini a da nisam odigrao i koje bi mi mogle pruziti multiplayer ili singleplayer, co-op zabavu ovih ljetnih mjeseci. Moj trenutni komp vrti igre ali ne bas najbolje (pod najbolje mislim da nemogu igrati diablo III na max iznad 20fpsa, nemogu igrati crysis na high settingsu i nemogu igrati far cry 3 na bolje od medium postavkama, rezolucije 1920x1080), pa savjet koji trazim je sljedeci, sto bi mi bilo bolje, uloziti 3500kn u nadogradnju pc-a ili kupiti koristenu ps3 / xbox 360 konzolu sa 2 josticka i ostaviti 1500kn za kupnju igara za istu tu konzolu. Ako nadogradim komp, sigurno necu imat za orginal pc igre, dok kupnjom ps3 ili xbox cu imati za kupnju orginala, znaci sto bi mi bilo bolje za ubiti 3-4h dnevno preko ljeta.?

PC, i imati češ za original PC igre. Kako? Naime, steam ključeve iz 2011/2012 možeš kupiti za 15-20 €.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 13:48 (Kordy).
15 godina
Kordy kaže...
crocro23 kaže...

Ovako

PC, i imati češ za original PC igre. Kako? Naime, steam ključeve iz 2011/2012 možeš kupiti za 15-20 €.

Sorry, krivo sam se izrazio.

Mislio sam da nema igre na pc-u koju nisam odigrao a da je u top 50 igara it 2011-2012 i 2013 znaci ostaje mi samo novi naslovi koji izlaze ovog ljeta te ako zelim u njima uzivati u max ljepoti moram nadograditi pc.

Na konzolama mogu igrati i hitove iz 2011,2012 koje imaju odlican gameplay i grafiku jer nisam nikad imao ps3 recimo pa ce mi njegove ekskluzive sigurno biti zabavne za igrati pa makar se radilo o igrama od prije 2god.

Pitam se jedino dal je isplativo uzeti ps3 i xbox 360 sad kad za par mjeseci dolaze nove konzole ili jednostavno nadograditi pc, dal ce ps3 i xbox 360 i u 2014 imati naslove ili ce ti naslovi biti ps4 - novi xbox ekskluzive, te gdje je bolje ulaganje novaca.

GAMER
13 godina
neaktivan

ti bi sam to morao najbolje znati...ili si pc gamer ili konzolaš...ja pc ne bi nikada mijenjao za konzolu jer se ne mogu zamisliti da igram neki fps sa gamepadom...a to da će developeri sa vremenom zapostaviti igre za konzole trenutne generacije je istina dok će za pc uvijek biti igara koje če pratit razvoj hardvera (ili obrnuto)...e sada vagni svoje financijske mogučnosti i gamerske afinitete i pokušaj sam odlučiti na osnovu toga...moja preporuka ti je pc...a za ovo ljeto i za ovaj tvoj trenutni pc, battlefield 3 sa premiumom i imaš zabave kolko očeš ili pak nađi neko žensko društvance i nećeš imati vremena za igre...

1 2 hvala 0
12 godina
protjeran

Ne mogu vjerovati da sa 965 phenomom i gts 450 imas bas tolikih problema s framerateom, ja bi radije overclockao taj procesor i uzeo bolju grafu nego isao na konzolu.

1 0 hvala 0
15 godina

Imam

Mislim kod igre tipa NBA 2K13 PC na ultra high 1920x1080 imam solidnih 35fps, al cim bi upalio fraps,dxtory ili action pada na 21-23fps sto je lose. Kod far cry 3 na 1920x1080 uopce nije igrivo na high postavkama, medium je igrivo ali nezelim igrati ako nemogu dignuti settings skroz jer osim gameplaya cijenim i grafiku ugodnu oku.

GAMER
15 godina
Mahjongg kaže...

ti bi sam to morao najbolje znati...ili si pc gamer ili konzolaš...ja pc ne bi nikada mijenjao za konzolu jer se ne mogu zamisliti da igram neki fps sa gamepadom...a to da će developeri sa vremenom zapostaviti igre za konzole trenutne generacije je istina dok će za pc uvijek biti igara koje če pratit razvoj hardvera (ili obrnuto)...e sada vagni svoje financijske mogučnosti i gamerske afinitete i pokušaj sam odlučiti na osnovu toga...moja preporuka ti je pc...a za ovo ljeto i za ovaj tvoj trenutni pc, battlefield 3 sa premiumom i imaš zabave kolko očeš ili pak nađi neko žensko društvance i nećeš imati vremena za igre...

Oženjen :)

I da, žena oce isto igrat igre, a baš joj i ne paše igrati battlefield ili MW online niti je fan mmorpg-a, dok na konzoli mogu igrat od virtual tenisa, raznih racing naslova, pa do nekig bandicoota i slicnoga, malo vise naginjem konzoli trenutno.

GAMER
16 godina
neaktivan

PS3 igre, pogotovo one malo starije, ne koštaju puno. Kao što postoje Steam akcije, tako postoje razni dealovi za PS3 igre, jedini problem je što njih kupuješ u box izdanju pa su u startu skuplje i čekaš dostavu. Ali npr. Uncharted 1 ili 2 koštaju oko 15 funti, što ti je 130ak kn. A takvih naslova + jeftinija platinum izdanja ima dovoljno da se izigraš za manju cijenu nego što košta nadogradnja PC-a.

Oboje ima svojih prednosti, ti sam znaš za što će ti najviše koristiti PS3 (koji žanr, single/multiplayer, druženje s obitelji itd) pa ako ima više pluseva, kupi.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

pS3 ILI XBOX 360 IGRE kupljene iz amerike,UK,njemacke, sve se mogu vrtiti, nema region coda da ih blokira ili nesto ?

GAMER
17 godina

Imaš reginalni kod ako se ne varam.

Bolje nadogradi komp jačom grafičkom (npr HD 7850 2GB) i moći ćeš igrati sve novo na dovoljno dobrim detaljima.

Ili nadogradi komp za sav iznos što imaš pa uživaj. Za 3500 Kns e složi OK komp da sve uzimaš a ti toliko imaš za nadogradnju.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Imaš reginalni kod ako se ne varam.

Bolje nadogradi komp jačom grafičkom (npr HD 7850 2GB) i moći ćeš igrati sve novo na dovoljno dobrim detaljima.

Ili nadogradi komp za sav iznos što imaš pa uživaj. Za 3500 Kns e složi OK komp da sve uzimaš a ti toliko imaš za nadogradnju.

imas samo na xbox 360
ps3 nije zakljucan (jedino ima lock za bluray filmove)

Inace ja ti isto preporucam PS3 ,ako te zanimaju igre

nema tu PC gamer ili konzolas
PS3 ima igri koje jednostavno niti jedan gamer nebi smio propustit

http://revohd.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 15:17 (Arnold Layne).
15 godina
neaktivan

Pitaj korisnika Sintra...on će ti najbolje znat reći.

Who dares, wins!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice