Dakle kupio matičnu,proc i ram.Ugradim, pičnem windows 7 64bit ponovo na komp te pripadajuće drivere,direct X,najnoviji flash player i Adobe AiR.Skinem LoL i instaliram i onda na radnoj površini pokrenem prečac. UAC izbaci ono,potvrdim poslje toga nešto radi i to je to ne ulazi mi u igru. Probao sam sto raznih stvari s njihovih foruma i nijedna neće.Compatibility mod isto ništa. Reinstall takodjer nije pomogao. Ako trebate još informacija pišite.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Net framework ?
hmm piše mi da imam verziju 4.0...
run as admin ?
run as admin ?
isto
ja sam imo taj problem i nije mi jasno bilo nikako zasto, niti sam otkrio otiso sam na torrent skino us i igro na us-u nekih 3-4 mjeseca zatim sam bezveze pokuso EU skinut i uspjelo mi je , samo potrazi na torrentu igru i igrat ces bez beda, taj njihov installer je malo banana =/
ja sam imo taj problem i nije mi jasno bilo nikako zasto, niti sam otkrio otiso sam na torrent skino us i igro na us-u nekih 3-4 mjeseca zatim sam bezveze pokuso EU skinut i uspjelo mi je , samo potrazi na torrentu igru i igrat ces bez beda, taj njihov installer je malo banana =/
ma koriste je*eni Adobe AiR koji ništa nevalja...porboat ću sa američkom verzijom pa ću vidit tnx