League Of Legends problem

poruka: 7
|
čitano: 1.628
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Opis problema.

Dakle kupio matičnu,proc i ram.Ugradim, pičnem windows 7 64bit ponovo na komp te pripadajuće drivere,direct X,najnoviji flash player i Adobe AiR.Skinem LoL i instaliram i onda na radnoj površini pokrenem prečac. UAC izbaci ono,potvrdim poslje toga nešto radi i to je to ne ulazi mi u igru. Probao sam sto raznih stvari s njihovih foruma i nijedna neće.Compatibility mod isto ništa. Reinstall takodjer nije pomogao.   Ako trebate još informacija pišite.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Net framework ? 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends problem

hmm piše mi da imam verziju 4.0...

16 godina

run as admin ?

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KingNothing kaže...

run as admin ?

isto 

16 godina
neaktivan

ja sam imo taj problem i nije mi jasno bilo nikako zasto, niti sam otkrio otiso sam na torrent skino us i igro na us-u nekih 3-4 mjeseca zatim sam bezveze pokuso EU skinut i uspjelo mi je , samo potrazi na torrentu igru i igrat ces bez beda, taj njihov installer je malo banana =/

Vrane nebom šestare
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ner0 kaže...

ja sam imo taj problem i nije mi jasno bilo nikako zasto, niti sam otkrio otiso sam na torrent skino us i igro na us-u nekih 3-4 mjeseca zatim sam bezveze pokuso EU skinut i uspjelo mi je , samo potrazi na torrentu igru i igrat ces bez beda, taj njihov installer je malo banana =/

ma koriste je*eni Adobe AiR koji ništa nevalja...porboat ću sa američkom verzijom pa ću vidit tnx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice