PC je skuplji od konzola jer ima vise funkcija,tu je Paint,Internet,AutoCAD,uTorrent i tako dalje...
Sto cete ucinit kada trebate neku prezentaciju napravit ili neki tekst napisati?
Tu vas konzole ostavljaju na cjedilu.
Zato PC vrijedi svake ulozene kune.
Ja govorim o igrama. O ničemu drugome. Naravno da nećeš kupovati xbox za projektiranje zgrade.
Igrao si xbox nekoliko sati, jesi vidio njegove online mogućnosti ili ih koristio? Jesi li igrao uopće online? Jesi prošvrljao malo po dashboardu i vidio šta nudi? Ako ne, nisi mogao dobiti uvid u gotovo ništa.
Mislim da PS3 jos uvijek nije pravi izbor za igrace jer su igre smjesno skupe tj.500-tinjak kuna.
Xbox mi se vise dopao od PS3-a:jeftiniji je,bolji kontroler,piratske igre...
Piratske igre mi nemoj spominjati kao argument jer je to mutavo.
Zašto su ti piratske igice mutave???
Kupiš orginalku za 500 kn odigraš je za 1 dan, i šta onda.
Kada bi svi "gameri" kupovali samo orginalke svi bi znali za rijec recesija.
Danny, spusti se na zemlju!!!!
Deninitivno jedna i druga platforma kada je gaming u pitanju!
Ok, 60%PC a 40%konzole, ali samo iz razloga što radim na kompu pa sam ovako više vezan za njega. Inače, i uz jednu i drugu platformu me veže dosta odličnih multiplatform naslova i ekskluziva.
Vidim, neki su kao argument kvalitete koristili upravo te ekskluzive koje nisu pokazatelj ama baš ničega. Onaj tko preferia određeni žanr, uzet će si platformu koja mu pruža veći odabir onoga što mu odgovara i to je to.
PC gameri su opsjednuti specifikacijama i brojkama. Konzole su za cool osobe koje nisu opsjednute.
Konzole su za cool osobe koje nisu opsjednute.
Ili ako ne igraš CoD na Xboxu (live)