pozdrav...naime kupio sam gta v orginal i dao sam za igru 60 eura...i sve ja to fino instaliran kak treba...naime kod završetka instaliranja igre kad pokrenem launcher uvjek mi baca 0xc000007b ERROR...gledao sam tutorijale na youtubeu i svašta sprobavao i nejde...mjenjao sam windowse ubacio sve nove direct x, net framework i sve dodatke i dalje opet isto....stvarno već neznam kaj da pokušam...imam amd phenom II x6 1075t procesor, 4gb rama, i nvidia geforce 9500 gt...molim za pomoć hitno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Minimum specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive
Sretno:
misliš da zbog grafičke baca taj eror...prije bi rekel da se ekran zacrni barem dok pokušavam pokrenut igru
da imas ovaj pc kaj ti je pod MOJ PC onda bi mogao pokrenuti,ta 9500 je preslaba da bi pokrenuo igru uopce
imam ovu i7 ovo je od susjeda kutija...znači treba kupit grafu i onda bude definitivno igra išla...koju grafičku preporučit...raspolažem s 200 eura
pozdrav..ja kupio igru gta v odma drugi dan kako izašla..i sad imam problem bio 2 puta bann i sad sam i treći put..pokrenem igru sve me lijepo prijavi i dok dođem do onog story mode ili online pritisnem story mode i učitava i onda se zamrzne i piše program gta je prestao raditi..evo isto ovako ko ovome dečku..
Pozdrav svima!
Obožavama igricu GTA V, instalirao sam ga i onda mi se nešto pokaže.... Nešto s internetom!
Molim vas, pomozite.
Pitaj u ovoj temi.(il nemoj ako igra nije original)
Pročitaj pravila foruma.