GTA San andreas - problem s patchem

poruka: 4
|
čitano: 1.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam GTA San andreas (original) i ima problema s zvukovima. Ono, tijekom početne animacije normalno se čuju dijalozi, ali tijekom misija, scene su bez zvuka, dok se ostalo sve čuje kao pucnjave, i slično. I vidim da patch popravlja te probleme, ali ne mogu ga instalirati. Stalno pokazuje grešku iako označim exe file. Probao sva sve tri verzije, ali bez uspjeha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: GTA San andreas - problem s patchem
EAX Patch koji dolazi s patchem popravlja bug zvuka tijekom padanja kiše, to nije tvoj slučaj. Ti je u igrici zvuk na max? Svejedno probaj googlat gta sa eax fix.
2.000 Posts! And counting...
15 godina
neaktivan

riješeno. Thanks.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovako imam originalan gta sa na steamu, i sada kada pokrenem igru onaj intro kako sa sprejom se nacrta logo od rockstar gamea i norta, meni nema slike, samo zvuka. Isto tako i onaj filmić napočetku nema slike.(to je intro zapravo)

A kada igram prvu kampanju tamo gdje se upoznaje Big smoka, kako se pokaže ona scena ko film, meni tamo zašteka. Dal netko zna u čemu je problem, vjerojatno mi fali neki software.

Unaprijed jedno veliko Hvala!!

imam win7 32 bit.

ne pomaže ni kompatibilan mod sa win xp 3 :(

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice