Još samo tjedan dana!
Evo i detaljnog objašnjenja kak radi Sophy:
Još samo tjedan dana!
Još samo tjedan dana!
https://www.gtplanet.net/how-gran-turismo-sophy-actually-works-more-details-on-polyphony-digital-and-sony-ais-new-technology/
Ovo je bolesno da se ovakav tech razvija za igru,nevjerovatno koliko je tu u biti faktora.
Logitech G »G923 jel čemu ovaj volan?
Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
solidan entry level volan
solidan entry level volan
Imao si ili čitaš review online kao i ja?
imao sam G29 koji je mehanicki 99% jednak G923, jedino mislim da su pedale nesto sitno poboljsali.
ja sam svojeg vratio nazad amazonu jer je T300RS GT tada bio isto na akciji i generalno je bolji volan, al to ne umanjuje solidnost G serije
sve ovisi koliko misliš sjediti za njim, ja evo par dana po sat-dva, taman je a nisam potrošio brda i planine
za casual gaming (cak i par h dnevno) je par stepenica iznad ikojeg kontrolera, nema uopce straha oko kupnje
imao sam G29 koji je mehanicki 99% jednak G923, jedino mislim da su pedale nesto sitno poboljsali.
ja sam svojeg vratio nazad amazonu jer je T300RS GT tada bio isto na akciji i generalno je bolji volan, al to ne umanjuje solidnost G serije
Trenutno nemaju T300RS GT. Samo običan T300RS. Jesu to isti ili?
Imam LOGITECH DRIVING FORCE GT i negdje sam pročitao da ne radi na PS 5. Da li netko zna da li je to istina?
Drugo pitanje je da li se GT može komotno igrati s gamepadom.
Uzmite u obzir da to nisam nikad igrao pa pitam bedasta pitanja.
Nope, razlika je u pedalama. Slike ti govore sve.
Imam LOGITECH DRIVING FORCE GT i negdje sam pročitao da ne radi na PS 5. Da li netko zna da li je to istina?
Ja sam imao taj volan, ali sam ga prodao kada sam uzeo PS4 jer ne radi na PS4 ako se dobro sjećam (samim time niti na PS5).
Ja sam imao taj volan, ali sam ga prodao kada sam uzeo PS4 jer ne radi na PS4 ako se dobro sjećam (samim time niti na PS5).
Tako je. To je PS3 volan i taj nema neki security chip pa nije dozvoljen na PS4 i dalje
volan, sjedalo, big screen... i onda 3rd person view? rly?
Nope, razlika je u pedalama. Slike ti govore sve.
Ne mislim kupovat mjenjač tako da mi je dobar i obični.
Uzeo sam 10.2 na web shopu santa domenice gt7 fizicku kopiju i dobio ovaj mali " Vaša narudžba je uspješno zaprimljena i trenutno je u procesu provjere i odobravanja sa strane naših agenata.
Nakon što provjera bude izvršena, poslati ćemo Vam potvrdu narudžbe sa pripadajućim računom, te u tom trenutku dolazi do sklapanja kupoprodajnog ugovora na daljinu."
Jel to uredu ili trebam jos nest dobit osim toga?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
polagao sam one jebene ispite, u utrci se ok vozi iz unutrašnjosti, ali na polaganju sam se morao truditi
polagao sam one jebene ispite, u utrci se ok vozi iz unutrašnjosti, ali na polaganju sam se morao truditi
??
pa imaš onu školu vožnje... inače ti je pola toga zaključano, a nakon položenog dobiješ i auto, pa nemoraš ništa kupovati
pa imaš onu školu vožnje... inače ti je pola toga zaključano, a nakon položenog dobiješ i auto, pa nemoraš ništa kupovati
Igraš GT7? Nisam pratio.
ma ne, igras gt sport, dok čekam ili vladimira ili gt 7...
ma ne, igras gt sport, dok čekam ili vladimira ili gt 7...
Aaa. To je kod mene sve na 100% i gold.
Dečki/cure/oni koji se osjecaju drugacije od standardna dva spola, stigao je preload. Jucer sam skinuo ps4 i Ps5 te su veličine 102GB odnosno 94GB.
Dečki/cure/oni koji se osjecaju drugacije od standardna dva spola, stigao je preload. Jucer sam skinuo ps4 i Ps5 te su veličine 102GB odnosno 94GB.
Zašto obje verzije?
jer mi je prvo nudilo samo ps4 za skinuti a kroz koji sat mi se ponudila mogucnost skidanja i ps5 verzije. Normalno da sam lupio "download" cim sam vidio tipku iako je bilo samo za ps4.
jer mi je prvo nudilo samo ps4 za skinuti a kroz koji sat mi se ponudila mogucnost skidanja i ps5 verzije. Normalno da sam lupio "download" cim sam vidio tipku iako je bilo samo za ps4.
Sad na Delete PS4 verziju jer ti fakat ne treba.