- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Dodavat ce se sadrzaj, mozda dodu i motori kao dlc ili Tourist Trophy
nema čipova za plejku, pa nema čipova ni za automobile...
Vani je novi update, 1.046GB.
Bas me zanima kaj je u njemu, tj. dal su dirali fiziku - RWD konkretno.
Ne protivim se tvojem mišljenju, neznam dal imamo isti pojam karijere, al ja još danas imam kaj raditi čak i u gt sportu. U gran turismu se prizna misija, challenge ili kup završen, samo kad je zlatni, pa zar nije tak? Tak da, ima se tu puno za raditi...
Pa nije GT Grid ili NFS pa da imas nekakvu pricu koju trebas zavrsiti.
Ja sam zavrsio GT cafe i vecinu misija...ima jos toga puno za dovesti do zlata, ali se ne opterecujem s tim. Sad polako krecem na custom utrke offline, online dailye i naravno lobbye sa ekipom.
GT serijal je postao to sto jest upravo na temelju career moda.
Tek u GT5 su nesto poceli brljat sa online modom, u GT6 je to poprimilo neke oblike i tek u GT Sport si dobio ovo kaj nazivas poantom GT serijala.
Da Polyphony danas odluci izbaciti GT4 na GT7 enginu mislim da poprilican broj igraca uopce ne bi sljivio online mod
Jučer nabavio PS5, skidao se GT7 prek noći i idem s posla upravo. Moram spojiti još volan kad dođem a onda
Da se razumijemo, igram GT od jedinice i istinski sam uzivao u svakom dijelu, pogotovo GT2 i GT4, uzivao sam i u GT7 kampanji i sigurno 50% ako ne i vise cu provesti offline, no pomak akcenta sa offline na online utrkivanja je najbolja stvar sto se desila serijalu.
...mislim to mi je kao da kazes da je single player kampanja u battlefieldu bolja od online napucavanja. Je, zanimljiva je, ali ne kao online.
Pitam jer izgleda isto kao gt iz 2017 :/
Pitam jer izgleda isto kao gt iz 2017 :/
Glupog li pitanja. Drugi dio texa ti otkriva da nije GTS. Porsche Book Menia (30)

Pogotovo za PS4,a za PS5 dodatno brže učitavanje,malo bolja grafika.
Pogotovo za PS4,a za PS5 dodatno brže učitavanje,malo bolja grafika.
čak se i slažem, ali upravo to je i trebalo napravit. Vozni model je odličan(iako i tu su nešto mjenjanli, dodali i promjene vremena i doba dana itd...), samo je falilo sp contenta. Na grafiku ne patim, ali i na ps4 izgleda odlično igra tako da ove glupe provokacije na izgled igre ne treba uzet za ozbiljno.
edit: raspitivao sam se uokolo i da onaj aniversary kod se zasad neda updejtat na ps5 verziju kroz ps store, neznam oće to mjenjat u budućnosti, ali ako netko misli za ps5 nabavit jeftinije čisto informativno
Evo nakon par tisuca km mogu reci da je fizika ostala gotovo ista na racing autima - sto je dobro s obzirom da je bila vec super u GTSu, dok je izmijenjena na obicnim autima. Po meni na losije s obzirom da ih je teze voziti i prakticki na svima moras imati upaljen TCS. Jasno je da je promjena najvise pogodovala volanu, bojim se da smo mi na gamepadima malo zakinuti.
U GTS su mogao npr 911 gt3 RS voziti bez ikakve asistencije uz lagani drift kroz zavoje, ovdje je to iznimno tesko, TCS mora biti upaljen. Ja ga drzim zasad na 1, na rijetkim autima ide na 2.
Nagadja se da su razlog gume, balans vozila, prebacivanje tezine....ekipa po forumima iznosi hrpu teorija. Vidjet cemo, ja se nadam da ce patchirati i pribliziti vozni model za obicne aute onom iz GTSa.
Na kojim forumima mogu nac dobre setupove za odredene aute?
Evo nakon par tisuca km mogu reci da je fizika ostala gotovo ista na racing autima - sto je dobro s obzirom da je bila vec super u GTSu, dok je izmijenjena na obicnim autima. Po meni na losije s obzirom da ih je teze voziti i prakticki na svima moras imati upaljen TCS. Jasno je da je promjena najvise pogodovala volanu, bojim se da smo mi na gamepadima malo zakinuti.
U GTS su mogao npr 911 gt3 RS voziti bez ikakve asistencije uz lagani drift kroz zavoje, ovdje je to iznimno tesko, TCS mora biti upaljen. Ja ga drzim zasad na 1, na rijetkim autima ide na 2.
Nagadja se da su razlog gume, balans vozila, prebacivanje tezine....ekipa po forumima iznosi hrpu teorija. Vidjet cemo, ja se nadam da ce patchirati i pribliziti vozni model za obicne aute onom iz GTSa.
neznam ja na volanu muku mučim sa jačim autima sa zadnjim pogonom, ali to sam i u gts. Ove gr4 i gr3 sam vozio bez tcsa i to prilično dobro, ovdje još osim alfe nisam probao, ali na osnovu toga mi se čini da su nešto mjenjali, i ona se drugačije ponaša. Makao sam gts radi mjesta ali baš bi rado usporedio da vidim dal sam zabrijao ili je ipak bilo neke promjene
Gr4 sam u GTSu vozio sve bez TCSa, ovdje ga moram drzati na 1. Gr3 nisam primjetio znacajnu razliku, kao ni Gr2 i Gr1.
Kao sto sam rekao, najveca promjena je na obicnim autima.
Sve je ok dok su gume do razine drzanja gripa, problem je kad grip popusti. To se desi jako naglo bez nekakvog najave/feelinga da popusta grip, tako da ne mozes ni reagirati pravovremeno i na pravi nacin.
Npr heavy rain TCS na 2-3, full wet gume, naletis na lokvu - prakticki instantni gubitak kontrole. Malo prenaglasen akvaplaning po meni.
I jos jedna stvar - isti auto i gume se na razlicitim stazama ponasa nesto drugacije. Da li je to zbog vrste asfalta (ne znam da li su isli u tu razinu detalja) ili je nesto drugo u pitanju, nemam pojma.
Sto se tice tuning setupa - GT planet forumi su po meni super.
Gr4 sam u GTSu vozio sve bez TCSa, ovdje ga moram drzati na 1. Gr3 nisam primjetio znacajnu razliku, kao ni Gr2 i Gr1.
Kao sto sam rekao, najveca promjena je na obicnim autima.
Sve je ok dok su gume do razine drzanja gripa, problem je kad grip popusti. To se desi jako naglo bez nekakvog najave/feelinga da popusta grip, tako da ne mozes ni reagirati pravovremeno i na pravi nacin.
Npr heavy rain TCS na 2-3, full wet gume, naletis na lokvu - prakticki instantni gubitak kontrole. Malo prenaglasen akvaplaning po meni.
I jos jedna stvar - isti auto i gume se na razlicitim stazama ponasa nesto drugacije. Da li je to zbog vrste asfalta (ne znam da li su isli u tu razinu detalja) ili je nesto drugo u pitanju, nemam pojma.
Sto se tice tuning setupa - GT planet forumi su po meni super.
Da o tome sam pricao. Ima nekih misija koje ne mozes preci na TCS 2+.
Mislim da su promijenili nacin na koji gledaju na fiziku, aerodinamika nije toliko bitna koliko je visina auta i balans. Nema smisla da 911 GT3 991 mora imat TCS kad vozi 80 kmh u zavoj.
Ako neko pokušava dobiti gold na A-8 licenci, znajte da je nemoguće jer su zadnjim patchom slučajno promjenili gume sa dirt na comfort...pa evo da vam uštedim sate pokušavanja
p.s. moguće da je i na još nekim licencama slična situacija
edit:
Licences / Missions / Circuit Experiences
- In certain events within Licences, Missions, and Circuit Experience, the required tyres are not equipped on the vehicle and as a consequence those events become very difficult to clear. The following is a list of events where this issue occurs:
■ Licences
[A-8] Dirt Driving: Beginner
[IB-5] Dirt Driving: Intermediate
[IA-3] Dirt Driving: Expert
[S-5] One Lap Time Attack
■ Missions
The Magic Mountain
・Jeep Night Safari
Beyond the Horizon
・Beginner Drifting 1
・American Wilderness
Rolling Stone
・Beginner Drifting 2
Moby Dick
・Pylon Cone Knockdown 2
・Intermediate Drifting 1
Gone with the Wind
・Divine moves on the Spa
・Intermediate Drifting 2
The Sun Also Rises
・The White Winged Beast
・Expert Drifting
■ Circuit Experiences
Colorado Springs
Fishermans Ranch
Sardegna - Windmills
Those issues are planned to be solved with a future update.
A za Touring Cars sam uzel Gr.4 Supru, koja sa 80PP manje od konkurencije, ipak nije dosta za prva dva mjesta.
I dvije nove fotke:
Da...a obican '17 se da tunirat do 828 PP i to na mediumima
Kako povećati DR i SR kad se debili stalno udaraju, namjerno zabijaju u tebe kad dobiju kaznu?

Kako povećati DR i SR kad se debili stalno udaraju, namjerno zabijaju u tebe kad dobiju kaznu?
Prvo SR povećaj izbjegavajući sve moguće konflikte, pa čak i ako to znači da završavaš među zadnjima, ili da pustiš sve da prođu kraj tebe u početku....nakon što podigneš SR onda mozes normalno voziti sa poštenim ljudima i dizati DR..
Meni su najbolje online utrke u lobbyima, pogotovo ako se povezes sa domacom ekipom. Ima super vozaca, moze se dogovoriti oko staze, setupa i pravila.
Meni je, samo decalse nije.
No, ak nije ili nisi igral Sport, rekli su ti kak, samo se drži što dalje od - svih :)
Još nisam igral Daily u sedmici, osjećam da još nisam spreman.
No prava je zabava u lobbyima.
Navodno se još neda mijenjati postavke od originalnih. To je malo debilno al budu valjda dopustili s vremenom i to.
jel netko nesto i dobio na onim rulet ticketima? od 50 + nisam dobio nit jedan auto , samo 1 tuning part i najvise 10 000 coinsa. Ukratko - nista