da
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni ne paše samo vožnja po onim barama. To nema nikakvog smisla.

kad sam na polaganjima ia-6 vidio laguna secu i vipera...
Koji auto ide 600 km/h? Vidim da ima taj trofej.

Koji auto ide 600 km/h? Vidim da ima taj trofej.
Edit: Kupio SRT Tomahawk X VGT. Odvozio jednu arkadu na Special Stage Route X i dobio tri trofeja. :)

kad sam na polaganjima ia-6 vidio laguna secu i vipera...
Gran Turismo 2, prije više od 20 godina, licenca Team Oreca Viper na Laguna Seci. Bez analognog skretanja xD
vidi se kome se još trza glava od sjećanja...
Otvorilo mi se za 2 playera(split screen) koji mi je bez veze jer je pola ekrana crno. Valjda se može to promjeniti, baš ću uslikati sutra.
Skroz lijevo je Arcade, a skroz desno Custom Race.
Ovaj Camaro ZL1 ide do 800 PP i 945 HP za nikakvu lovu. A kad love pofali, odvedes ga na Daytona Sunday Cup 600 i uzmes 22.5k u dzep za clean race i 2 min voznje ravno
Kad dođete do rallya, 700pp, a protivnici legendarna grupa B, da se ne prepadnete; rabljena '94 Celica GT-four. Nasvirat ju kolko ide (moralo bi biti 635pp-a), obavezno anti-lag i mjenjač s kratkim prijenosnim omjerima. Očistih konkurenciju, vjerojatno sam mogao i s manje love ulupane u auto, al eto. Isto tako Gr4 prvenstvo, onaj R32 sa screenova prije, limitirao mu snagu na cca 480ks (koliko je već trebalo da ne probija 700pp-a) i preskočio Gr4 komplet, nakupilo se love samo tako. Uglavnom par automobila vrtim i samo imam love.
neznam kak vama ali meni sto duze igram nisam bas ono odusevljen, a i graficki to nije na rangu next gen, forza motorsport 7 mi nekak bolja, a sto se tice drivecluba iz 2014 to graficki nemoze nitko nadmasit
forza motorsport 7 nemože u istu rečenicu ni sa gt sportom a kamo sa ovim. Jedino šta fali u gt7 je gt sport multi kojeg vjerujem da će s vremenom dodat, jer ovo overtuniranje auta je sranje živo bar meni. U gt sportu mi je u multiju najveća prednsoti bila šta si u 2 klika u utrci i svi ste jednaki (dobro koliko je bop izjednačio aute), a ovo sranje sa tuniranjem i iskorištavanjem nekih rupa mi je bezveze
neznam kak vama ali meni sto duze igram nisam bas ono odusevljen, a i graficki to nije na rangu next gen, forza motorsport 7 mi nekak bolja, a sto se tice drivecluba iz 2014 to graficki nemoze nitko nadmasit
forza motorsport 7 nemože u istu rečenicu ni sa gt sportom a kamo sa ovim. Jedino šta fali u gt7 je gt sport multi kojeg vjerujem da će s vremenom dodat, jer ovo overtuniranje auta je sranje živo bar meni. U gt sportu mi je u multiju najveća prednsoti bila šta si u 2 klika u utrci i svi ste jednaki (dobro koliko je bop izjednačio aute), a ovo sranje sa tuniranjem i iskorištavanjem nekih rupa mi je bezveze
Šta reći za kazne? Frajer mene na kočenju udari, ja izletim sa staze i dobijem 2 sekunde za sudar i 1.5 za udarac u zid a on ništa nije dobio. Ovo je za mp.
Šta reći za kazne? Frajer mene na kočenju udari, ja izletim sa staze i dobijem 2 sekunde za sudar i 1.5 za udarac u zid a on ništa nije dobio. Ovo je za mp.
je i kazne su u banani, to nisu ni u gtsu uspjeli riješit kako treba do kraja, nadao sam se da će bit neki novi sistem sa gt7, ali čini se da su samo prebacili sa gtsa...Doduše preko toga mogu preć, ali ovaj koncept mp sa exploitanjem tuninga mi je bezveze, na kraju će bit ko u forzi motorsport 7, a to je banana. Treba vratit bop utrke, ili ih bar dodat uz ovo šta trenutno imamo pa nek voze ljudi šta ih volja.
Kužim ali zona kočenja je a on se zalijepi meni na guzicu i bum.

BOP je super stvar za online, vjerujem da ce se u nekom obliku vratiti, pogotovo za prvenstva.
Evo par money trickova buduci da je roulette bas ocito namjesten...
Camaro ZL1 na Daytona 500 - daje 22.5k za clean race za cca 2 min voznje, prelagano vozit ravno
Neki Road Car tipa M3/M4 na Dragon Trail - daje 37.5k za clean race cca 6 min voznje
Ford GT na Special Stage Route X - 45k za 2 min
Quattro S1 na Fishermans Ranch - Dirt Champions 97.5k clean race za 3 min
Koje razočarenje, završio karijeru... Kriminalno kratko i šturo. Tek se ufuraš i amen. Fali barem još jednom toliko contenta kao što ima. Baš letdown ako vas ne zanima MP. Sad grind i skupljat automobile, misije koje su mi ostale i to je to do nekog updatea.
EDIT: hmm, igra koja brzo ide od 10/10 na 6/10, osjećam se nasamareno. Zašto? Ovaj "career" je demo u odnosu na GT4 ili GT2. Kriminalno kratko, misliš "ok, u ovom coffee-u će bit objektiva jer ima još hrpa automobila za sakupiti". Točno? Srednji prst!
Endgame je takav junački potez, pravi "pay to win" ako želite doista sakupiti većinu automobila, pa i ako želite tunea-ti najdraže tutače. Ostalo mi je 2 i pol milje. To se brzo potroši, evenata više nema, a grind je sad užas radi prije spomenute nemogućnosti prodaje automobila. Ne kužim ih, savršeno dobru igru ovak shebat u finishu. Dok već sve ima, pa najmanji je problem content. Jel, samo složi prvenstva. Dirt natjecanja skoro pa i nema, skoro ih je više u licencama nego u samoj igri. Znate ono "Yaris Cup", "Nissan GT-R challange", "TypeR Cup"? Ništa. Endurance? Velika nula. Pa zašto onda pobogu tolik tease s promijenjivim vremenskim uvjetima??
Ajd u krasan... To je to od mene na ovoj temi, pardon ako sam nekog nahypeao. A GT7 bi mogla biti igra radi koje ću prodati PS5 i uzeti XsX + gamepass i zdravo. Sony nema luksuz da na ustaljenim franšizama radi ovakve pi*darije. I ja konj, vjerovao prodanom Žalcu i HCL recenziji
Sry na negativi, ali ovo mi je u 2 dana od naj igre u zadnjih 10 godina do najvećeg razočarenja.
Koje razočarenje, završio karijeru... Kriminalno kratko i šturo. Tek se ufuraš i amen. Fali barem još jednom toliko contenta kao što ima. Baš letdown ako vas ne zanima MP. Sad grind i skupljat automobile, misije koje su mi ostale i to je to do nekog updatea.
EDIT: hmm, igra koja brzo ide od 10/10 na 6/10, osjećam se nasamareno. Zašto? Ovaj "career" je demo u odnosu na GT4 ili GT2. Kriminalno kratko, misliš "ok, u ovom coffee-u će bit objektiva jer ima još hrpa automobila za sakupiti". Točno? Srednji prst!
Endgame je takav junački potez, pravi "pay to win" ako želite doista sakupiti većinu automobila, pa i ako želite tunea-ti najdraže tutače. Ostalo mi je 2 i pol milje. To se brzo potroši, evenata više nema, a grind je sad užas radi prije spomenute nemogućnosti prodaje automobila. Ne kužim ih, savršeno dobru igru ovak shebat u finishu. Dok već sve ima, pa najmanji je problem content. Jel, samo složi prvenstva. Dirt natjecanja skoro pa i nema, skoro ih je više u licencama nego u samoj igri. Znate ono "Yaris Cup", "Nissan GT-R challange", "TypeR Cup"? Ništa. Endurance? Velika nula. Pa zašto onda pobogu tolik tease s promijenjivim vremenskim uvjetima??
Ajd u krasan... To je to od mene na ovoj temi, pardon ako sam nekog nahypeao. A GT7 bi mogla biti igra radi koje ću prodati PS5 i uzeti XsX + gamepass i zdravo. Sony nema luksuz da na ustaljenim franšizama radi ovakve pi*darije. I ja konj, vjerovao prodanom Žalcu i HCL recenziji
Sry na negativi, ali ovo mi je u 2 dana od naj igre u zadnjih 10 godina do najvećeg razočarenja.
Igra je jedna od najbolji u zadnji 200 godina.

Koliko god privlacno bilo skupljanje ili tjunanje auta, ne treba smetnuti s uma da je ovo racing igra i to je onaj core element koji nisu podbacili. Hoces offline kroz postojece izazove, kreiranje utrka po svojoj zelji ili cisto skidanje vremena kruga. A online uz daily i prvenstva postoje i lobbyi u kojima uvijek bude dobrih utrka, pogotovo ako nadjes stalnu ekipu.
A brate ako ti je i toga dosta ima hrpa materijala o autima za procitati, a ako imas smisao za fotografiju preko 2500 lokacija za fotkati.
I sve to uz jebenu grafiku u 4k rezi....
...tako da ne, igra nije podbacila i bit ce jos bolja.
tako je i gt sport počeo sporo i dodali su masu sadržaja s vremenom
meni je najbitnije da su fiziku dobro napravili, i da srede multiplayer, pod srede bi mi bilo dovoljno da vrate gtsport multi i ja sretan. SP me drži koliko me drži, ali u mp je meni bar ono što me drži uz gt. Bilo solo utrke, bilo kroz lobije sa ekipom. U hr ima jakko dobra zajednica GTHR di se redovito organiziraju kupovi i druženja, i vožnja je u većini slučajeva više nego korektna. SP mi postane monoton u većini racera, botovi mogu tek toliko zabave pružit...
Kako kome, ja sam napokon zadovoljan.

Ma igra ko igra je odlična, sve što sam želio od jednog GT-a. Al radili su taj hype od 2020. da bi na kraju karijera trajala trećinu one u GT4. Ok MP, al nemojte onda oglašavat povratak starog careera na sva zvona. Pretpostavljam da će biti bolje kroz godinu dana, al mi koji nismo mogli dočekati - malo je mršavo to sve zajedno. Recimo GT Auto vam ne treba s izmjenom ulja. Što će ti? Najdulja utrka ima cca 45, 50km (2 kruga Nordschleife u verziji gdje se spaja sa standard Nurburgringom), uglavnom su to 2-5 kruga. Baš ko da je odrezano. Vidjeli budete, sve bolje i bolje i onda - KRAJ/credits. Uopće ne nedostaje staza, automobila, najmanji problem je od postojećeg složiti evente, a zašto nisu, pojma nemam.
Ima i tu čari...
Ja idem polako, do sad odvoženo skoro 1400km, no tek sam na Menu Book 29, tj tek trebam početi Pan-Am Championship.
Licence sam na IB-7, misije tek počel.
Tak da ima tu još "borbe" i dana.
A onda na online...
Ma igra ko igra je odlična, sve što sam želio od jednog GT-a. Al radili su taj hype od 2020. da bi na kraju karijera trajala trećinu one u GT4. Ok MP, al nemojte onda oglašavat povratak starog careera na sva zvona. Pretpostavljam da će biti bolje kroz godinu dana, al mi koji nismo mogli dočekati - malo je mršavo to sve zajedno. Recimo GT Auto vam ne treba s izmjenom ulja. Što će ti? Najdulja utrka ima cca 45, 50km (2 kruga Nordschleife u verziji gdje se spaja sa standard Nurburgringom), uglavnom su to 2-5 kruga. Baš ko da je odrezano. Vidjeli budete, sve bolje i bolje i onda - KRAJ/credits. Uopće ne nedostaje staza, automobila, najmanji problem je od postojećeg složiti evente, a zašto nisu, pojma nemam.
Samo polako, ova igra bude trajala 4-5 god. Kao i u GTS-u budu dodavali novi sadržaj.

Ima i tu čari...
Ja idem polako, do sad odvoženo skoro 1400km, no tek sam na Menu Book 29, tj tek trebam početi Pan-Am Championship.
Licence sam na IB-7, misije tek počel.
Tak da ima tu još "borbe" i dana.
A onda na online...
Misije nemam, ima ih koje mi se nisu dale. Još :D
Počeli su na howlongtobeat puniti polako info. Eto, zbilja je career 1/3 u usporedbi s GT4-6. Sudeći po kilometraži igramo dosta slično, neću spoilati koji je zadnji menu book, al znam da si fan automobilizma pa me baš zanima koji će ti biti konačan dojam.