Gran Turismo 7 izdvojena tema

poruka: 709
|
čitano: 330.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Gran Turismo 7
RuskeGTT kaže...
Pero Dinamit kaže...
A sto te konkretno smeta?

2 stvari najvise: iz 3 lica (mada i sam ne igram skoro nikad tako) auto je fiksan, ne mrda nigdje, sve se oko njega krece

i kod auta koji imaju f1 saltanje iza volana, kad si u zavoju, presaltas, izlazis iz zavoja i cim se volan izravna slijedi zakasnjela animacija ruku koje idu do desne palice za saltat, dakle kasni animacija ruku, jel toliko bilo tesko napraviti da ruka zasalta isto kad i ti na joysticku/volanu?

grafika je dobra, zvuk je dobar, ali ovi sitni detalji meni kvare igru

ovo 1. se da podesit u postavkama kamere, neznam dal se da namjestit da ti bude po guštu ali neke opcije postoje

a ovo drugo da glupo napravljeno, ali da kvari igru?

ja sam jučer jedno 5 sati odigrao, igra je top, gt sport sa sadržajem, odlično. Nešto su mjenjali po pitanju fizike sigurno jer se auti teže voze pogotovo zadnji pogon. Svako koliko se reseta used car shop? jel to isto za svih pa ko prvi ugrabi ili ima svako svoj?

14 godina
Gran Turismo 7

Kupujem PS4 kod, ponude u PP (ako ih ima uopce )

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gran Turismo 7

jel se ova Gran Turismo 7 25th Anniversary Edition može igrati i na ps4 i na ps5? Mislim da se proda jedna verzija a drugu zadržim?

Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Prodaju ti po 300-350kn kod za PS4.
Praktički onda PS5 verziju dobe za 350kn ako uvale PS4 kod koji nit nemožeš kasnije upgrejdat na PS5 verziju.To se odnosi na 25th anny.izdanje.
13 godina
neaktivan
Gran Turismo 7

I ja sam voljan prodati PS5 kod s 25th anniversary DLC paketom pa ponude slobodno pošaljite na PM ako ste zainteresirani...

0 0 hvala 0
16 godina
Jel se jos kome dogada da, kad se ide voziti tsukuba 30 krugova u sklopu misija, r32 ne zeli skretati ni po suhom kako treba. Tocnije po suhom se ponasa kaoo da je na mokrom sa race soft gumama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MSXhunT3R kaže...
Prodaju ti po 300-350kn kod za PS4.
Praktički onda PS5 verziju dobe za 350kn ako uvale PS4 kod koji nit nemožeš kasnije upgrejdat na PS5 verziju.To se odnosi na 25th anny.izdanje.

od kud ti da se nemože upgrejdat na ps5? Je to provjeren info? konzola igru vidi kao gt7 nema nigdje oznaku da je aniversary samo su te stvari koje se dobiju dodatno otključane.

4 godine
neaktivan
Ne može se upgrejdat PS4 verzija na PS5 koja je dobivena u 25th anny. izdanju,nit plaćanjem 10€.Odi na FFA forum.tamo je to provjereno.
13 godina
MSXhunT3R kaže...
Ne može se upgrejdat PS4 verzija na PS5 koja je dobivena u 25th anny. izdanju,nit plaćanjem 10€.Odi na FFA forum.tamo je to provjereno.

našao...a jesi pročitao njegovu nadopunu nakon 2 posta: link

"Čim je igra postala dostupna za igranje odmah je ponudilo nadogradnju za ps5 za 10 dolara.
E, sad moram skinuti opet 100 gb ps5 verziju dok igram ps4 verziju"

tako da evo potvrde da se može upgrejdat na ps5 verziju naknadno, naravno ako imate ps5 konzolu

btw. preorder bonus (3 auta i 100k kredita) ako netko nije dobio može se preko ebaya kupit za cca 5 eura, ja danas uzeo sebi

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2022 13:09 (MEDO11).
13 godina
Gran Turismo 7

Ako netko ima kod za PS4 može na PP. Pa da probam kakva je igra 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Medo11, taj post sam ja napisao. Ja nisam uzeo tu verziju šta vi pišete već običnu digitalnu standard verziju za ps4 koju sam nadogradio za 10 dolara i za ps5.

Nas troje igra istu igru. Jedan na ps4 i dvojica na ps5. Djeljenje 1 profila.

Znači nikakva 25th anniversary verzija koja ima taj kod za ps4.
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
mariclius kaže...
Medo11, taj post sam ja napisao. Ja nisam uzeo tu verziju šta vi pišete već običnu digitalnu standard verziju za ps4 koju sam nadogradio za 10 dolara i za ps5.

Nas troje igra istu igru. Jedan na ps4 i dvojica na ps5. Djeljenje 1 profila.

Znači nikakva 25th anniversary verzija koja ima taj kod za ps4.

onda još čekam potvrdu

neznam kako su razliku napravili ako jesu jer je i moja verzija prikazana kao standard al ok, nemam ps5 da probam vidjet ako upgrejd radi

3 godine
protjeran
Nazalost odustao od igre.Jednostavno nemogu igrati nesto sto ima low res likove okolo staze.Ne mogu vjv da to nisu napravili kako treba.

0 5 hvala 0
17 godina
Gran Turismo 7

Malo pilica. Ovaj R32 mi je za sad najdraži. >600ks, anti-lag instaliran. Ovjes namjerno "samo" sport jer želim da je upravljiv, ali i onaj retro feel dok se sve trese pri 270km/h

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Dare_0212 kaže...
Nazalost odustao od igre.Jednostavno nemogu igrati nesto sto ima low res likove okolo staze.Ne mogu vjv da to nisu napravili kako treba.

blago tebi kad imas vremena brojat pixele na tribinama umjesto ciljat apex zavoja

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2022 16:55 (nixass).
3 godine
protjeran
Iskreno meni smeta.Ipak je 2022 g.i ovakve stvari su neprihvatljive.GT serijal nikada i nije bio neki graficki pokazatelj moci konzole.
Drzati cu se Forze 7 i Forze Horizon 5 do daljnjega.
17 godina
Dare_0212 kaže...
Iskreno meni smeta.Ipak je 2022 g.i ovakve stvari su neprihvatljive.GT serijal nikada i nije bio neki graficki pokazatelj moci konzole.

GT4 je na onom starom PS-u 2 išao u 60FPS-a s onakvim izgledom fyi.
Ako te to bode onda bih i rekao da ti je Forza Horizon serijal taman. Tamo automobili imaju nešto manje detalja, al je sve ostalo nabrijano.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
4 godine
neaktivan
Da napišem još jednom.PS4 verziju koju dobijete putem koda sa 25th anny. GT 7 PS5 verzijom,ne možete naknadno nadogradit na PS5 verziju.Kupljenu digitalnu PS4 verziju,možete nadogradit,al ovu preko koda ne.Jel još nije jasno?
https://www.resetera.com/threads/psa-ps4-digital-code-from-gran-turismo-7-25th-anniversary-edition-cannot-be-upgraded-to-ps5-ver.557188/

1 0 hvala 0
13 godina
Dare_0212 kaže...

Ipak je bitnije kak izgleda pizdarija koju u 99,99% slucajeva neces vidjet. Fuckas fiziku, vozni model i opcenito gameplay. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
4 godine
neaktivan
Eto-

2 0 hvala 0
13 godina
Gran Turismo 7

jasno mi je ali još uvijek se nadam da su s tim samo probali odvratit ljude od ideje da naprave to, pošto kažem verzija igre je ista ko standard. Ovi svi linkovi su stari, nema niš od petka kad je igra izašla, nisam našao da je netko probao i da nije uspio...nada umire posljednja. Al zasad me ni nije briga još nemam ps5

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Ne postoji opcija za nadogradnju na PS5.Nikako.Moraš kupiti digitalnu ili disk PS4 verziju.Tek tada ti se nudi opcija za nadogradnju.Zato velim,da ovi kodovi po Njuški ne vrijede više od 200kn pošto nema nadogradnje.
Neda mi se više.
Over.
3 godine
protjeran
A o voznom modelu bi se dalo,gotovo isti kao u gt sportu.Sto znaci miljama daleki od Asseta i slicnih pravih simulacija.
13 godina
Dare_0212 kaže...
A o voznom modelu bi se dalo,gotovo isti kao u gt sportu.Sto znaci miljama daleki od Asseta i slicnih pravih simulacija.

GT7 nikad niti nejde u isti kos sa Assetom i slicnim simulacijama. Imam osjecaj da ga bzvz mlatis. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina
Lik kaže da će se držati Forze Horizona a prigovara o voznom modelu GT-a. Komedija.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
neaktivan
Gran Turismo 7

Evo da se pohvalim na daily race B sam uspio zavrsit 2.

Edit: da vidite kolko sam brz ili spor najbolje mi je vrijeme 1:45:615

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2022 20:09 (4our).

2 0 hvala 0
16 godina
Jel se jos kome dogada da, kad se ide voziti tsukuba 30 krugova u sklopu misija, r32 ne zeli skretati ni po suhom kako treba. Tocnije po suhom se ponasa kaoo da je na mokrom sa race soft gumama.

Rjesenje za ovo je da se skine fully custom race suspenzija i stavi se samo height adjustable ili slabija. Na internetima se problem javlja kao steering bug.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
Lik kaže da će se držati Forze Horizona a prigovara o voznom modelu GT-a. Komedija.

Hahah.

Da budem iskren, malo su pretjerali sa proklizavanjem u GT7 odnosno tezinom voznje. Stavi TC na 1 i Counter-steering na off  (ABS on) ajmo rec tipicni sportski mod. Nisam nasao auto koji potpuno ne proklizava na 80 kmh, a to iskreno nije bas realno, npr 992 u pravom zivotu fantasticno drzi cestu a u GT7 gume skripe i sa manjim skretanjem ili korektiranjem na cesti.

Tako da mi se cini da njihov "traction control" nije vezan za auto kojeg vozis, vec je opcenit kroz cijelu igru. Ako ga ugasis, kao da ce namjerno pogorsat aute koji inace imaju jako dobro rijesen TC.

Najbolji primjer je onaj mission magic mountain gdje moras vozit na uskoj autocesti sa Toyotom Crown 2013. Taj auto bolje vozi bez assista ikakvih nego sa.

Mislim da je vezano uz neki bug sa osjetljivoscu na triggere na dualsenseu

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2022 2:24 (Mitch).
12 godina
Gran Turismo 7

neznam kak vama ali meni sto duze igram nisam bas ono odusevljen, a i graficki to nije na rangu next gen, forza motorsport 7 mi nekak bolja, a sto se tice drivecluba iz 2014 to graficki nemoze nitko nadmasit

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Joky007 kaže...

neznam kak vama ali meni sto duze igram nisam bas ono odusevljen, a i graficki to nije na rangu next gen, forza motorsport 7 mi nekak bolja, a sto se tice drivecluba iz 2014 to graficki nemoze nitko nadmasit

Igras na Ps5?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice