GOTY 2011 BUG Foruma

poruka: 217
|
čitano: 33.796
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: GOTY 2011 BUG Foruma
bobo rastur kaže...
1,6 je zapravo patch za Counter Strike koi je predstavljen kao samostalna igrica. Ipak nije rano za Trololol?!

1.6 nije predstavljen kao samostalna igrica već je aktualna verzija orginalnog CSa.

Igrao sam CS još tamo '99 (ako se ne varam) kada je izašao, i igrao sam i 1.6 i Zero Condition i Source...

Razlika između 1.6 i Sourcea nije samo grafika, već i fizika oružja, tako da danas imaš, ajmo reći, dva klana - jedni kojima je draži Source i drugima koji i dalje se drže 1.6 (iliti orginalnog CSa).

Steam -> pogledaj dolje na statistike o igrama, vidjet ćeš i CS i CS:Source.

Još jednom - da je 1.6 predstavljen kao samostalna igra je čista nebuloza. Općenito, ovo je off-topic i ja se povlačim.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
Bukva kaže...

1.6 nije predstavljen kao samostalna igrica već je aktualna verzija orginalnog CSa.

Igrao sam CS još tamo '99 (ako se ne varam) kada je izašao, i igrao sam i 1.6 i Zero Condition i Source...

CS je započeo život kao mod za HL negdje 99', a puna komercijalna verzija (i dorađena) je izdata 2000. Verzija 1.6 (nagodradnja) je predstavljena 2003.

Bukva kaže...

Razlika između 1.6 i Sourcea nije samo grafika, već i fizika oružja, tako da danas imaš, ajmo reći, dva klana - jedni kojima je draži Source i drugima koji i dalje se drže 1.6 (iliti orginalnog CSa)

Razlika je samo u engine-u. Zbog toga što Source ima drugačiji networking code i način osvježavanja pozicija igrača u MP čini se da ima drugačiji gameplay. Osim toga novi engine ima i osvježeniji hitbox detector pa i to igra ulogu. Uglavnom razlika je jedino u engine-u, a budući da on drži ogroman dio zbog toga se čini da je igra promjenjena. Osim toga CS:S koristi i Steamworks API u odnosu na 1.6 što je još jedna manja razlika.

15 godina
neaktivan
GOTY 2011 BUG Foruma

Socure=1.6 po meni :D

Izgledaju indentično, baš kao patch!

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ranko Kukumar kaže...

Razlika je samo u engine-u. Zbog toga što Source ima drugačiji networking code i način osvježavanja pozicija igrača u MP čini se da ima drugačiji gameplay. Osim toga novi engine ima i osvježeniji hitbox detector pa i to igra ulogu. Uglavnom razlika je jedino u engine-u, a budući da on drži ogroman dio zbog toga se čini da je igra promjenjena. Osim toga CS:S koristi i Steamworks API u odnosu na 1.6 što je još jedna manja razlika.

Iskreno, ne znam gdje je razlika. Znam samo da je opalit headshot u Sourceu poprilično lakše nego u 1.6. Općenito, nekako imam osjećaj da je 1.6 više skill oriented i zato ga više volim od Sourcea.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
protjeran
GOTY 2011 BUG Foruma

Smiješna lista na kraju krajeva. Po meni je to ovako trebalo izgledati:

1.Portal 2

2.Deus ex Human Revolution

3.Red orcshestra 2 

4.Driver san francisco

5.Minecraft

6LA Noire

7Serious sam 3 

8Rayman Origins

9.Batman Arkham City

10Bastion

Ova lista nema smisla,pošto je glasovanje ,naravno,završilo,ali sam ipak želio iskazati vlastito mišljenje.

Naime, povođen raspravom koja se odvijala o Bugovom izboru Battlefielda 3 za GOTY, ostao sam začuđen mišljenjima nekih forumaša.

Da bi neka igra zaslužila GOTY naslov,treba biti kvalitetna u svim područjima,od igrivosti,SP ,i MP komponenti,tehničke strane.. Objektivno gledajući,Bf3 to jednostavno nije.

SP je loša kopija ionako lošeg COD-a , očajan pokušaj priče , jeftine smrti na svakom koraku.Jedina jača strana je grafika ,ali i to se kompenzira u nedostatku destrukcije naspram Bad Company 2 .MP je ,vjerujem ,zabavan(sudeći po Bf 1942 i Bf2),ali to nije dovoljno za pobjedu,što se mene tiče. 

Što se pak Skyrima tiče,nije mi jasno čemu tolike ovacije oko te igre.Nisam igrao,pa ne mogu reći ,ali po videima,recenzijama ,te dojmovima forumaša ,rekao bih da je riječ o poboljšanom Oblivionu .Dakle ,ni blizu Morrowuindu,koji je bio moj prvi RPG ,te kojeg i dan-danas znam zaigrati. Priča,kao jedan od važnijih dijelova nekog RPG-a ,nije remek-djelo(mislim ,ni prijašnji nastavci nisu imali vrhunsku priču) ,građanski rat oko kojeg se radnja ,kao,vrti,očito je zapostavljen. Da ne spominjem inventorij,koji jednostavno previše vuče na konzole,lijepo izgleda,ali je ,barem na početku,zbunjujuć. Dakle,po ovome bih rekao da ni Skyrim nije za GOTY naslov.

Također,na listi nema ni Minecrafta,ni Limba,ni Bastiona. Sve sami inovativni naslovi ,a nema ih na listi. 

COD:Mw3 -7.mjesto?! Mjerilo kvalitete je očito ispalo negdje.Običan reciklirani naslov,kao izadnja 3-4. Kako SP,tako i MP.

Vidim da nije bilo puno glasova za Telltalove avanture Back from the future,te Jurassic park.  Avanture su općenito podcijenjen žanr,pa me to,doduše, i ne čudi.

Dakle,nakon mukotrpnog premišljanja ,mislim da je Portal  zaslužio naslov.Ispunjava sve kriterije, Sp je genijalan,pun humora i kvalitetnih likova , a COOP je izvrsna novost.

Portal 2 ftw{#}

EDIT:vidim da se dvojica ne slažu,pa bih volio da mi objasne zašto.

EDIT:Sad su već trojica ,ohohoho

EDIT 3 .Molio bih moderatore nka izbrišu posta ,pošto sam primjetio da ne smijem iznijeti vlastito mišljenje bez da se netko uvrijedi.Hvala.

Blablabla
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 11:31 (Roćka).
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
GOTY 2011 BUG Foruma

Nitko se nemora izjašnjavati zašto ti je dao TD. Ustvari kao što i samo ime govori "Ne slažem se", što znači da se ne slažu s tobom. Nije to uvreda niti išta drugo jednostavno se ljudi ne slažu s tobom i tvojim ukusima.

btw...sve je stvar ukusa, a o ukusima se ne raspravljam tako se barem kaže. Očito ti nemaš isti ukus ako i većina forumaša{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 11:33 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Nitko se nemora izjašnjavati zašto ti je dao TD. Ustvari kao što i samo ime govori "Ne slažem se", što znači da se ne slažu s tobom. Nije to uvreda niti išta drugo jednostavno se ljudi ne slažu s tobom i tvojim ukusima.

btw...sve je stvar ukusa, a o ukusima se ne raspravljam tako se barem kaže. Očito ti nemaš isti ukus ako i većina forumaša{#}

Ja sam očito jedan od onih koji vole raspravu s argumentima.Ne smetaju mi TD-ovi,ako mi onaj koji je dao TD objasni s čim se ne slaže.

Blablabla
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice