Definitivno se po broju komentara vidi koliko je ovosezonska Fifa "uspjesna". 😁
Počel sam malo prelaziti igre i to je došlo na na naplatu, ispaštaju GT7 i FC25.
Do godina proizvodnje igraca je. Makar, igre su katastrofalne postale. EA FC medu prvima. Ne drze se nikakvog smjera razvijanja igre, deru po svom.
Gledam i taj FUT, recikliraju iz godine u godinu iste kartice za promo. Dembele, VVD, Salah i druzina su pretplaceni na promo kartice. Ulazak zenskih likova u FUT je samo razvodnilo i ubilo smisao jer mi dode ona Kerr i pojede spomenutog VVDa za dorucak.
Sve je postalo natjecanje, jednostavno TOTY i TOTS nemaju smisla. FUT bi trebao postat vise sezonska igra i besplatna.
Pouzdao sam se u UFL al ta igra je mehanikom na razini PESa iz 2000tih.
Nemoj tako dobar je soundtrack
Naravno da je uspješna. Opet su prodali preko 10 milijuna komada igre a fifa pointsi se kupuju više nego ikada. Njima sve štima a dioničari su oduševljeni. Zašto da mijenjaju nešto što i dalje donosi ogromne novce? Shvatili su da moraju ubaciti icon pack kojeg kupiš za 3000 fifa pointsa i ekipa samo po tome dere. Novci samo kapaju.
Pozdrav ljudi,
kao netko tko nije igrao nogometne igre vise od 15+ godina, trebam vasu pomoc. Ponovno me uhvatila zelja da igram nogometne igre ali neznam koju s obzirom na svoje zelje i ako uopce ima ijedna.
Mene ISKLJUCIVO zanima offline igranje i ne zelim kupovat DLC ili kako se to vec danas zove (samo base game dolazi u obzir).
Vidim da je EA FC25 sada na ljepom popustu, ali prije nego ju uzmem ako mi moze netko reci jel ima vise uopce offline moda kao sto sam imao prije gdje odaberem neki klub ili drzavu pa igram turnir (recimo svjetsko prvenstvo) i ako ima kako se to sada zove ? (igram na pc-u pa recimo UFL nece moci)
Unaprijed hvala na pomoci
Player i Manager karijera, lige, LP (licencirana) itd.
Puno hvala na pomoci. Imam jos 2 pitanja ako nije problem.
1- davno sam igrao sa klubom ili drzavom (kao svjetsko prvenstvo) , ima li jos takvog moda i ako da kako se zove? (Jer gledao sam malo na internetu modove i moram priznat da mi ni 1 ne zvuci poznato)
2-ako slucajno znato o mogucnosti split screena sa 2 controllera na pcu. Vidim po komentarima da se mnogi muce a neki tvrde da bi trebalo raditi ako se stavi samo steam input. Hoce li to raditi samo ako imam 2 ista kontrolera recimo ds5 ili moze biti 1 od playstationa drugi od xboxa?
Ali ima dosta toga za igrati, skoro sam siguran da ima split screen - samo ne dal se odnosi samo na Ultimate Team, kaj ti nećeš - iako i u njemu moreš igrati offline modove Squad Battles i offline Draft.
Hvala na odgovoru, ali ako nema svjetskog, jel ima bar tako nesto za klubove ili sto tocno ima? Tj kakve modove (ako moze objasnjenje sto se u kojem radi) ima fc 25 jer 24 koliko vidim ne zele staviti na popust. Niti je bio na jesenskom niti sada na zimskom (predpostavljam da tako guraju prodaje najnovijeg tj FC25). Meni treba nesto gdje imam svoju drzavu ili klub i onda prolazim kroz natjecanje, ono sto sam procitao da napravis 1 igraca pa ga nadogradujes mi uopce ne zvuci privlacno pa ako moze i ako vam se da malo detaljniji odgovor sto ima ako ima sto za mene da nebi bezveze ulozio novce i vidio da nema nista sto zelim.
Unaprijed hvala.
Hvala na odgovoru, ali ako nema svjetskog, jel ima bar tako nesto za klubove ili sto tocno ima? Tj kakve modove (ako moze objasnjenje sto se u kojem radi) ima fc 25 jer 24 koliko vidim ne zele staviti na popust. Niti je bio na jesenskom niti sada na zimskom (predpostavljam da tako guraju prodaje najnovijeg tj FC25). Meni treba nesto gdje imam svoju drzavu ili klub i onda prolazim kroz natjecanje, ono sto sam procitao da napravis 1 igraca pa ga nadogradujes mi uopce ne zvuci privlacno pa ako moze i ako vam se da malo detaljniji odgovor sto ima ako ima sto za mene da nebi bezveze ulozio novce i vidio da nema nista sto zelim.
Unaprijed hvala.
Google ti je najbolji prijatelj. Doslovno sve možeš naći na netu. Vidiš da je grupa zamrla pa odgovor možeš očekivati nikada jer vjerojatno od preostalih igrača nitko ništa ne igra osim futa. Općenito FC drži fut a sve ostalo je nebitno.
https://www.ign.com/wikis/ea-sports-fc-25/FC_25_Best_Mods
Pozdrav, ne mogu startati playstation tournaments mod? Kad kliiknem
nista mi ne prikazuje
Počel sam malo prelaziti igre i to je došlo na na naplatu, ispaštaju GT7 i FC25.
O stanju aktivnosti na forumu dovoljno govori činjenica da uopšte nema teme o novoj fudbalskoj simulaciji koja je u razvoju...
O stanju aktivnosti na forumu dovoljno govori činjenica da uopšte nema teme o novoj fudbalskoj simulaciji koja je u razvoju...
Nakon smeća koje je nedavno izašlo svi pušu i na hladno. Nitko ništa ne očekuje dok ne vidi. Nego, imao si priliku približiti nam tu novu nogometnu simulaciju u razvoju. Zašto nisi?