Pozzz svima dali itko igra Heroes of Newerth ? i dali je F2p? kao i lol ? neki govore da je f2p samo dok neodigras 10 matchova i onda postaje p2p ?
i kakav je game ? dali vrijedi skidati? Hvala!
Pozzz svima dali itko igra Heroes of Newerth ? i dali je F2p? kao i lol ? neki govore da je f2p samo dok neodigras 10 matchova i onda postaje p2p ?
To care, evo i ja baš gledam i ne mogu da vjerujem, kažu 10 games pa moraš buy, a ono f2p, ono wtf kontam, lol
Hvala... dali si igrao mozda i lol ? i koja bi kod tebe bolje prosla ?
Ma ja, to je to, kupio si pa ti je besplatno sad. Ja ću evo pokušati sad skinuti pa da vidim hoćel biti f2p, hvala na odgovoru
f2p je i trenutno daleko najbolji nasljednik originalne dote, tako da bi ti se trebao svidjeti
Najbolje skineš i probaš obadvije igre. Najbolje je što su obadvije besplatne i prave F2P igre.
igro sam ja lol jedno 2 godine ...
Najbolje skineš i probaš oba dvije igre. Najbolje je što su oba dvije besplatne i prave F2P igre.
Znači siguran si da nema limitacija što se tiče odigranih match's? Pošto na mmohut kažu da samo 10 možeš odigrati i onda arrivederci!
Najbolje skineš i probaš oba dvije igre. Najbolje je što su oba dvije besplatne i prave F2P igre.
Znači siguran si da nema limitacija što se tiče odigranih match's? Pošto na mmohut kažu da samo 10 možeš odigrati i onda arrivederci!
Zadnji puta kad sam ga igrao je prije mjesec dana i nije imao nike limite. No prešao sam na LOL jer mi je zabavniji.
Zadnji puta kad sam ga igrao je prije mjesec dana i nije imao nike limite. No prešao sam na LOL jer mi je zabavniji.
Dobar je lol nema šta, ali je zato raja luda totalno, previše bolesnih paćenika u game :/
lol, uglavnome kao i svaki drugi f2p game! :)
Ma ja, znači ništa od F2P ako hoćeš normalnu raju :/
Ma ništa od normalne raje ni u plačenim igrama. Vjeruj mi da vidiš kakvih likova ima u BF3 ni peterostruki facepalm nije dovoljan. Kad te iz tvog tima s tenkom sruše pri poljetanju, ili te gaze đipom u bazi, a ne računa se kao team kill.
ahaha :D
Ma ništa od normalne raje ni u plačenim igrama. Vjeruj mi da vidiš kakvih likova ima u BF3 ni peterostruki facepalm nije dovoljan. Kad te iz tvog tima s tenkom sruše pri poljetanju, ili te gaze đipom u bazi, a ne računa se kao team kill.
A jbg, baš sam konto kupiti sebi BF3, ima akcija kod ovog jednog prijatelja, 115 Kuna orginal, konto nromalna raja, oj bože :/
Nista skinuo sam game, game je totalni srot! LOL JE 10 puta bolja igra...
A koliko je tek DOTA 2 puta bolja. Eh, živote.
ahahah :D jer dota 2 f2p ?*
LOL skinuo sam game, game je extra dobar, mapa je predobra, malo se treba pozabaviti sa itemima, ali super ide, pokušaj još koju odigrat :D
nije,zasad je closed beta? , ali se moze kupiti invite, anyway, inviti se djele svuda, ako trebas mogu ti ja dat jedan
nije,zasad je closed beta? , ali se moze kupiti invite, anyway, inviti se djele svuda, ako trebas mogu ti ja dat jedan
Samo daj daj :D
aha nista onda hvala na ponudi :)
imas pm ^^
imas pm ^^
LOL HVala! :D
samo ti idi na LoL :), nek ostanu oni koji vide pravi car u igri, puno ce biti bolje onda
Ionako ima vec previse njubova, samo fali da pocnu s lola dolazit ;)
ma di nema noobova i trollova lol... juce sam odigro jedno 2 ili 3 partije sa prijateljem i sta smo mogli viditi ? sva 3 matcha neko trolla ili feed ili nema komunikacije ili flaming... i danas idemo da probamo DOTU 2 2 matcha odigrali i morali leave game niko nece na mid... ostali odu samo afk... ili feed pa afk wtf ono :S eto sa lolom se jos i tijesim...