Dali se igra Heroes of Newerth

poruka: 30
|
čitano: 7.698
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozzz svima dali itko igra Heroes of Newerth ? i dali je F2p? kao i lol ? neki govore da je f2p samo dok neodigras 10 matchova i onda postaje p2p ? 

i kakav je game ? dali vrijedi skidati? Hvala!

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Dali se igra Heroes of Newerth
razermario kaže...

Pozzz svima dali itko igra Heroes of Newerth ? i dali je F2p? kao i lol ? neki govore da je f2p samo dok neodigras 10 matchova i onda postaje p2p ? 

i kakav je game ? dali vrijedi skidati? Hvala!

To care, evo i ja baš gledam i ne mogu da vjerujem, kažu 10 games pa moraš buy, a ono f2p, ono wtf kontam, lol

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 21:31 (TrollHunter).
16 godina
koliko ja znam, hon je besplatan, i svi su heroji besplatni, i mozes igrat koliko hoces matchova, ja sam kupio hon prije 2 ili 3 godine, pa mozda je meni zato besplatno al mislim da je svima
dado
13 godina

Hvala... dali si igrao mozda i lol ? i koja bi kod tebe bolje prosla ? 

12 godina
neaktivan
dado16 kaže...
koliko ja znam, hon je besplatan, i svi su heroji besplatni, i mozes igrat koliko hoces matchova, ja sam kupio hon prije 2 ili 3 godine, pa mozda je meni zato besplatno al mislim da je svima

Ma ja, to je to, kupio si pa ti je besplatno sad. Ja ću evo pokušati sad skinuti pa da vidim hoćel biti f2p, hvala na odgovoru

15 godina
neaktivan

f2p je i trenutno daleko najbolji nasljednik originalne dote, tako da bi ti se trebao svidjeti

Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
sto se tice same usporedbe Hon i Lol-a , svaka ima svoje cari, al moje osobno misljenje da je Hon daleko bolji. Teži i to mi je bolje...U lolu naprimjer ima trave u koju kad udes nevidljiv si, u honu nema toga...ima besplatni teleport za direktno u bazu, kad umres negubis novce, u lolu nema Denie sto ja smatram jako bitnim u tim igrama
dado
17 godina

Najbolje skineš i probaš obadvije igre. Najbolje je što su obadvije besplatne i prave F2P igre.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 21:58 (Hummer).

0 0 hvala 0
13 godina

igro sam ja lol jedno 2 godine ... 

12 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Najbolje skineš i probaš oba dvije igre. Najbolje je što su oba dvije besplatne i prave F2P igre.

Znači siguran si da nema limitacija što se tiče odigranih match's? Pošto na mmohut kažu da samo 10 možeš odigrati i onda arrivederci!

17 godina
TrollHunter kaže...
Hummer kaže...

Najbolje skineš i probaš oba dvije igre. Najbolje je što su oba dvije besplatne i prave F2P igre.

Znači siguran si da nema limitacija što se tiče odigranih match's? Pošto na mmohut kažu da samo 10 možeš odigrati i onda arrivederci!

Zadnji puta kad sam ga igrao je prije mjesec dana i nije imao nike limite. No prešao sam na LOL jer mi je zabavniji.

12 godina
neaktivan
Hummer kaže...
TrollHunter kaže...
Hummer kaže...

Zadnji puta kad sam ga igrao je prije mjesec dana i nije imao nike limite. No prešao sam na LOL jer mi je zabavniji.

Dobar je lol nema šta, ali je zato raja luda totalno, previše bolesnih paćenika u game :/

16 godina
sto se tice communitya u honu...to ti je jos luđe, malo nesto pogrijesis, ocekuj psovanje, noob, lame bla bal ....al barem nema toliko rage quitova
dado
13 godina

lol, uglavnome kao i svaki drugi f2p game! :)

12 godina
neaktivan
dado16 kaže...
sto se tice communitya u honu...to ti je jos luđe, malo nesto pogrijesis, ocekuj psovanje, noob, lame bla bal ....al barem nema toliko rage quitova

Ma ja, znači ništa od F2P ako hoćeš normalnu raju :/

17 godina
TrollHunter kaže...
dado16 kaže...

Ma ništa od normalne raje ni u plačenim igrama. Vjeruj mi da vidiš kakvih likova ima u BF3 ni peterostruki facepalm nije dovoljan. Kad te iz tvog tima s tenkom sruše pri poljetanju, ili te gaze đipom u bazi, a ne računa se kao team kill.

13 godina

ahaha :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hummer kaže...
TrollHunter kaže...
dado16 kaže...

Ma ništa od normalne raje ni u plačenim igrama. Vjeruj mi da vidiš kakvih likova ima u BF3 ni peterostruki facepalm nije dovoljan. Kad te iz tvog tima s tenkom sruše pri poljetanju, ili te gaze đipom u bazi, a ne računa se kao team kill.

A jbg, baš sam konto kupiti sebi BF3, ima akcija kod ovog jednog prijatelja, 115 Kuna orginal, konto nromalna raja, oj bože :/

13 godina

Nista skinuo sam game, game je totalni srot! LOL JE 10 puta bolja igra... 

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
razermario kaže...

A koliko je tek DOTA 2 puta bolja. Eh, živote.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina

ahahah :D jer dota 2 f2p ?* 

12 godina
neaktivan
razermario kaže...

LOL skinuo sam game, game je extra dobar, mapa je predobra, malo se treba pozabaviti sa itemima, ali super ide, pokušaj još koju odigrat :D

14 godina
neaktivan
razermario kaže...

nije,zasad je closed beta? , ali se moze kupiti invite, anyway, inviti se djele svuda, ako trebas mogu ti ja dat jedan

12 godina
neaktivan
sonytony kaže...
razermario kaže...

nije,zasad je closed beta? , ali se moze kupiti invite, anyway, inviti se djele svuda, ako trebas mogu ti ja dat jedan

Samo daj daj :D

13 godina

aha nista onda hvala na ponudi :)

14 godina
neaktivan
TrollHunter kaže...
sonytony kaže...
razermario kaže...

imas pm ^^

12 godina
neaktivan
sonytony kaže...
TrollHunter kaže...
sonytony kaže...
razermario kaže...

imas pm ^^

LOL HVala! :D

16 godina
razermario kaže...

samo ti idi na LoL :), nek ostanu oni koji vide pravi car u igri, puno ce biti bolje onda 

dado
15 godina
neaktivan

Ionako ima vec previse njubova, samo fali da pocnu s lola dolazit ;)

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

ma di nema noobova i trollova lol... juce sam odigro jedno 2 ili 3 partije sa prijateljem i sta smo mogli viditi ? sva 3 matcha neko trolla ili feed ili nema komunikacije ili flaming... i danas idemo da probamo DOTU 2 2 matcha odigrali i morali leave game niko nece na mid... ostali odu samo afk... ili feed pa afk wtf ono :S eto sa lolom se jos i tijesim... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice