meni je ostao samo onaj the devil achivement i to planiram u drugom playthroughu rješit... Kao i solo na arasakin toranj. :D. Dakle, više krajeva sam odigrao i daleko najbolji mi je kad V ostavi tijelo Johnnyu (mislim da napadaš sa nomadima)... ne znam, taj me je naviše dirnuo. Meni je igra bila super, bez bugova ali sa problemima oko perfomansi.
Možeš ostaviti tijelo Johnnyu i ako pozoveš Rouge u pomoć no tada sa Johnyem odlučuješ što će se desiti, ovako kad zoveš Panam u pomoć onda V odlučuje, ne znam meni je ovo najprirodnije i najsretnije sa Panam na kraju kad odemo iz NightCitya, drag mi je Johnny i povezao sam se snjim tokom igre ali on je živio 50 godina prije V, i tijelo od V je tijelo od V bez obzira oće ona umrijeti nakon 6mj ili ne, nekako mi je taj ending most canon, pogotovo jer je Johnny htio ići kod Alt u Cyberspace. Jedino taj Devil ending je totalno drugačiji i najlošiji po meni creditsi budu koma i tako, čak možeš spasiti Takemuru u onoj misiji kad te napadnu pa te to poveže još više sa Devil endingom :D

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.