BLACK Screen of death

poruka: 4
|
čitano: 1.028
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
BLACK Screen of death

E ovako nedavno sam kupio novi komp ima Windows 7 32 bit to me bas na prvio pogled nije razveselilo al ok...

Komp je pila tak da valjd nemoram pisat spec.

Kad igram DOTU 2 igram je 1h i nista ali kad igram TF2,APB,L4D Nakon 30-40 min ekran pocrni i kaze no signal u igri cujes kak zvuk steka . Nemozes napravit nista vec moras resetat komp ... Ja osobno mislim da nije problem u kompjuteru vec u igri ,zato sto bih me onda i u doti 2 isto izbacivo

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 10:07 (Razzac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: BLACK Screen of death
Razzac kaže...

E ovako nedavno sam kupio novi komp ima Windows 7 32 bit to me bas na prvio pogled nije razveselilo al ok...

Kad igram DOTU 2 igram je 1h i nista ali kad igram TF2,APB,L4D Nakon 30-40 min ekran pocrni i kaze no signal u igri cujes kak zvuk steka . Nemozes napravit nista vec moras resetat komp ... Ja osobno mislim da nije problem u kompjuteru vec u igri ,zato sto bih me onda i u doti 2 isto izbacivo

ja bi rekao da je graficka, stavi nove drivere.

meni isto l4d nakon 20min baci crni ekran, ali je do ripanog pirata. 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
neaktivan
Re: BLACK Screen of death
luka_cro kaže...
Razzac kaže...

ja bi rekao da je graficka, stavi nove drivere.

meni isto l4d nakon 20min baci crni ekran, ali je do ripanog pirata. 

Jesam jos jucer...moj l4d je orginal hmm da se nest pregrijava baci blue screen of death zar ne?

14 godina
neaktivan
BLACK Screen of death

Kao prvo, to nije nikakvi black screen of death nego ti samo neznas objasniti kakav ti je problem.

Tvoj je problem sto grafa prestaje bacati sliku na monitor nakon određenog vremena

1. Promijeni kabel od monitora

2. Probaj monitor na drugom PCu, isto i sa grafom

3. Isprobaj vise verzija drivera (mada sumnjam da je u tome problem)

Ofc.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice