Igra za PS2 Silent Hill Shared Memory

poruka: 4
|
čitano: 1.298
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

E book!!

Trebam savjet kako da pređem misiju u silent hill shared memory

u onoj školi gdje prvo popričate sa onom ženom pa onda vas traži one odgovore na računalu 3 pitanja ukupno

ako tko ima kakav odgovor slobodno nek mi se javi jer neznam preći taj dio te igre. Igra je za PS2.

i svaka bi mi sugestija odgovor dobro došao.  Sad Idem Popit prvo  Jednu Kavu! Book!

DJ+

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Igra za PS2 Silent Hill Shared Memory
Master Infirmiy kaže...

E book!!

Trebam savjet kako da pređem misiju u silent hill shared memory

u onoj školi gdje prvo popričate sa onom ženom pa onda vas traži one odgovore na računalu 3 pitanja ukupno

ako tko ima kakav odgovor slobodno nek mi se javi jer neznam preći taj dio te igre. Igra je za PS2.

i svaka bi mi sugestija odgovor dobro došao.  Sad Idem Popit prvo  Jednu Kavu! Book!

DJ+

hmm neznam bas da ce ti netko ovdje znat mozes pogledat na youtube ako ima koji walkthru

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
15 godina
neaktivan
RE: Igra za PS2 Silent Hill Shared Memory

Jesam To već Gledao ali mi korist slabo taj walkrouft sa youtubea jer šifre pitanja koja vidim i upisujem ne podudaraju se sa onim mojima a siguran sa  da sam na pravom levelu. još je veća fora što svaki put ako krivo uneseš odgovor pitanje se promjeni. pa

više nije ono koje je bilo. i slika sa youtuba je dosta mutna pa tako da dolazim teško do nekih zaključaka.eto

17 godina
neaktivan

Pretpostavljam da misliš na dio u školi kada trebaš doći do igrališta, odnosno do dvorane za tjelesni. Teško da ti mogu pomoći, jer si sigurno odgovorio na sva prijašnja pitanja (psihotestovi i slično...) drugačije nego ja, odnosno, netko drugi tko je igrao igru (youtube zato ne pomaže...). Za rješenje problema možda da pokušaš otići na GameFAQs, ako je netko napravi vrlo iscrpan walktrough, sa svim opcijama i promjenjenim zagonetkama.

Also, igra se zove Silent Hill: Shattered Memories, a ne ovako kako si napisao. Namigiva

KSCHI
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice