2. sony je rekao da ce biti oko 1000 auti
800 nekaj "običnih" i 200 nekaj premium...
Uglavnom, ispada 1000 nekaj
2. sony je rekao da ce biti oko 1000 auti
800 nekaj "običnih" i 200 nekaj premium...
Uglavnom, ispada 1000 nekaj
Evo još informacija o Collector's Editionu, mada mi se čini preskup, tko voli nek izvoli.
Link.
Narućio sam jućer PS3 slim 120gb i GT5 prologue te bi trebao paket stići najkasnije do utorka, jednostavno nisam više mogao izdržat hehe!!
Zanima me dal se može u RH spojit online za GT5 te kakva je kvaliteta? imam speedtouch ruter od t-coma dal je to oke?
Pleyku ću spojit na lcd monitor, na kojem nema hdmi ulaz al i to će se kupit u narednih 1-2 mjeseca!!! gledao sam malo po netu i ima vrlodobrih ekrana sa FULL HD po oke cijenama
http://www.ronis.hr/?monitori/623/
Koji bi vi preporućili i šta je najvažnije kod odabira?
Narućio sam jućer PS3 slim 120gb i GT5 prologue te bi trebao paket stići najkasnije do utorka, jednostavno nisam više mogao izdržat hehe!!
Zanima me dal se može u RH spojit online za GT5 te kakva je kvaliteta? imam speedtouch ruter od t-coma dal je to oke?
moze se spojit online sam kada ces radit psn account stavi da si iz GB ili iz USA
jer u hr nije podrzan ps store,
a nekuzim kakva je kvaliteta cega?
moze se spojit online sam kada ces radit psn account stavi da si iz GB ili iz USA
Kvaliteta online igre, igrivnost, dal trokira ili tako neš?
a to,hah ovak
ta igra je sad vec stara i neba bas puno igraca,al se da igrat i uvjek se nađu igraci
tebi lag nemoze smetat jedino ce ti drugi igraci malo cudno ponasat na cesti
a to,hah ovak
ta igra je sad vec stara i neba bas puno igraca,al se da igrat i uvjek se nađu igraci
tebi lag nemoze smetat jedino ce ti drugi igraci malo cudno ponasat na cesti
Ja sam baš danas igra GT5 Prologue i nije me se baš dojmio,ako još niski kupio bolje je da kupiš NFS:shift,odličan mi je,pogotovo s volanom ili da pričekaš kad izađe Formula1 2010.
Evo još informacija o Collector's Editionu, mada mi se čini preskup, tko voli nek izvoli.
Link.
Evo "malo" opširnijih informacija :)
Pogledajte što nam donosi Signature Edition
LINK: Gran Turismo 5: Signature & Collector’s Edition detalji
Za ovo nemam baš riječi...
Tu ima još i 6 dodatnih auta koje nisam postal
Jedan trač, a možda i ne, u svakom slučaju bacite pogled:
LINK: Gran Turismo 5 imat će više Platinum trofeja?
Komentari na ovo...
Jedan trač, a možda i ne, u svakom slučaju bacite pogled:
LINK: Gran Turismo 5 imat će više Platinum trofeja?
Komentari na ovo...
eh ako bude to ce bit pravi izazov
jer te platinum torfeje je uzasno tesko skupit
jućer mi je došao play i GT5 , te mogu reći da je igra brutala! vjerujem da sam među zadnjima koji igra ovu igru no eto da malo podijelim svoje dojmove sa vama!
Odlićna pozicija za volanom,grafika!! GT5 je totalna razlika od GT4 koja se vidi najviše u fizici automobila, svaki automobil je drugaćji u vožnji te za svaki treba malo vremena da se može izvući maksimum iz njega.
npr. golf 5 gti vs mazda rx7! u golfu, odmah se primjeti viša pozicija za volanom, predvidljiv u zavojima i opuštujuća vožnja bez korekcija! rx7, niža pozicija za volanom, uzbudljiva vožnja sa mnogo korekcija prilikom izlaza iz zavoja uz pažljivo doziranje gasa! Uglavnom jako realan naćin vožnje, koji se može doživjeti ako iskljućite sva pomagala za vožnju!!! nisam igrao gt5 na volan no vrlo sam zadovoljan s analogom!!!! danas sam se spojio sa internetom te uplodao PS3 i GT5 na trenutne verzije softvera te malo igrao GT5 te mogu reći da je oke online naćin igranja!!!
jedino što mi smeta je, na nekim dijelovima staze, onaj iritantan zasljepljujući odraz ceste,katastrofa!!!!!!!!!! te mogli su malo bolje snimiti zvuk automobila!!!
gt5 će tek izać, ti igraš prologue
standard edition za 500kn! ok cijena!
special editiona za 700 kn! hmm kad se sjetim da je san andreas koštao toliko, onda GT5 definitifno opradava tu cijenu naspram SA!
a za ultimate edition, 1300kn! kupim ps3, čovjeće!
kompliciraju!!!!!!!
ma sta bi komplicirali
ako nisi znao gt ima jako veliku bazu fanova koji bi dali i 3000kn za igru i sve moguce dodatke pokupovali
tak da sony zna sta radi
Potpuno se slažem i ne može se uspoređivati (sad govorim igypu) San Andreas i jedan GT5, koji je u izradi nekoliko godina.
Zamislite koja to igra mora biti da proizvođači auta nude novce Sonyu samo da se njihove makine pojave u istoj...
A tek firma - koja to odbije i besplatno ih stavi unutra
Suradnja s Mercedesom i Nissanom, 24h Le mans utrkom i NASCARom, treba li više...
Ma ja dajem sve za GT5!
+1
Evo i jedan zanimljivi intervju:
LINK: Gran Turismo 5 – G4TV Comic-Con intervju
GamesCom je pred vratima, a glavna zvijezda je ime ove teme.
Evo mali uvod, što i gdje možete očekivati:
Gran Turismo 5 dobio konačan datum izlaska za Europsko tržište.
LINK:Gran Turismo 5 - datum izlaska
Komentari?
izgleda da će gt5 biti bolji od svih race igara zajedno... nemogu vjerovat koliko su tih raznih modova stavili na jedan bluray...
a ništa, kupuje se ps3
Prvi GamesCom demo video, u pitanju je legendarna Monza:
LINK: Gran Turismo 5 – Monza GamesCom Demo Gameplay video
Evo i opširnog pregleda dosadašnjih događanja:
LINK: Gran Turismo 5 – Karting video, Track Editor, Racing Pack, intervju sa Yamauchiem…
Došao i novi video:
kak to lijepo izgleda... bolje nego pravo.
izgleda kao da je iz raja došao :)
kako dobro :)
Ak ti je prezime Mamić možda i dobiješ, ovo je očito izdanje za Dinamo
Koje bi u njegovim rukama uskoro postalo bijelo - za koju kunu više :D
reko je vec prije onaj japanac da 6. dio nece se tak dugo cekat jer
na 5. su krenuli od 0 ,a 6. ce imat isti engine ko 5
reko je vec prije onaj japanac da 6. dio nece se tak dugo cekat jer
na 5. su krenuli od 0 ,a 6. ce imat isti engine ko 5
Ovo za GT6 zna se odavnooo...
Kaj se tiče brzine izlaska, prvo su rekli da će se temeljiti na GT5-u i da bude brzo izašel van da bi prije nekog vremena ipak to opovrgnuli - i rekli da bude za razvoj trebalo 5-6god
Pa još nije GT5 vani, čemu uopće priče o nastavku!?
UPDATE: Novi, zanimljivi gameplay video:
LINK: Gran Turismo 5 – GamesCom Ferrari 330 P4 ’67 Monza gameplay video
Nadam se da nitko nije stavio, evo desetak screenova:
Click! - na linku ih je više, ja sam izdvojio samo par...
Nabij si taj link...