Gran Turismo 5

poruka: 1.135
|
čitano: 293.676
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Gran Turismo 5

Evo napokon i večerešnjog trailera sa Sony E3 2010 konferencije, kojeg sad gledate vjerojatno drugi (ak ste gledali konferenciju) ili prvi ak niste, no evo vam i tog užitka:

LINK: Gran Turismo 5 – E3 2010 Debut trailer

Uživajte

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 1:03 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gran Turismo 5

Zadnji dan E3-a bio je u znaku ove igre, pogledajte zašto:

Bilo je puno, puno novosti!
Više o svemu u vijesti:

LINK: Gran Turismo 5: Opsežne E3 2010 novosti

Komentari...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

Skoro popunjen Blu-Ray disk... impresivno! E da to čudo naprave za PC...

Guide za Soraku, League of Legends: http://leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!

1 0 hvala 0
15 godina
RE: Gran Turismo 5

"With the exception of profanity, all of the Nurburgring’s graffiti has been re-created, just as it is in real life. According to Kotaku, they will attempt to keep the graffiti up-to-date before the game is shipped."

to je nevjerovatno do kojih detalja idu...

16 godina
Blizek kaže...

Skoro popunjen Blu-Ray disk... impresivno! E da to čudo naprave za PC...

Da se to i dogodi najvjerojatnije da vidis ful potencijal grafike bi trebo minimalno hd5970...

16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Evo napokon i večerešnjog trailera sa Sony E3 2010 konferencije, kojeg sad gledate vjerojatno drugi (ak ste gledali konferenciju) ili prvi ak niste, no evo vam i tog užitka:

LINK: Gran Turismo 5 – E3 2010 Debut trailer

Uživajte

Staza iz Top Geara i Stig... Vidio sam to danas na njihovoj stranici i nisam mogao vjerovati. Samo neka je Chevy Lacetti u igri i odlično!

We're all mad here.
15 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

Znaći, moram kupit do 11.mjeseca Playstation 3 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gran Turismo 5

Još jedan trailer:

LINK: Gran Turismo 5 – Standard cars trailer

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

Jel mi moze netko ko je igro GT5 rec kakve su fizike auta? Jel se mogu usporedit sa LFS-om za PC ili rFactorom (uglavnom jel jesu fizike kakve bi trebale bit u pravoj simulaciji, o tom mi ovisi kupnja PS3-a.Cool)

Dali ima tuniranja autiju ko u NFS-u ili ce biti tek u punoj verziji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

sumnjam da tu ima netko tko je igrao GT5 al u prijašnjim nastavcima je fizika odlična i auto se može tunirati, ali je to malo drugačije nego u NFSu.

16 godina
Gran Turismo 5

GT je oduvijek igra koja može postati poprilično teška, no nikad nije dosegel razinu simulacije jednog GTR-a ili rFactora.

Neće ni GT5 ali daleko od toga da će biti lagan i neisplativ za kupnju PS3-a

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
racingcam kaže...

Jel mi moze netko ko je igro GT5 rec kakve su fizike auta? Jel se mogu usporedit sa LFS-om za PC ili rFactorom (uglavnom jel jesu fizike kakve bi trebale bit u pravoj simulaciji, o tom mi ovisi kupnja PS3-a.Cool)

Imas tuniranje motora,ali kic i vinile kao u NFS-u zaboravi,bdwaj da se to dogodi u Gran Turismu nebih im to nikad oprostio,makar su mi digli tlak sa onom linijom za voznju,nadam se da ce to smece bit moguce iskljucit

15 godina
protjeran
Arnold Šrafncinger kaže...
racingcam kaže...

Imas tuniranje motora,ali kic i vinile kao u NFS-u zaboravi,bdwaj da se to dogodi u Gran Turismu nebih im to nikad oprostio,makar su mi digli tlak sa onom linijom za voznju,nadam se da ce to smece bit moguce iskljucit

moze se iskljucit bez brige 

sto se tice tuniranja ovo iz gt4 je najbolje vizualno netreba nista to je bezveze barem meni ,a ono tuniranje motora iz nfs je bezveze nit neznas kaj si doradio nit nist 

ovdje imas sve od stavljanje bolje turbine,cipa,poliranje cilindra i jos 100 stvari 

metal
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Arnold Šrafncinger kaže...
racingcam kaže...

moze se iskljucit bez brige 

sto se tice tuniranja ovo iz gt4 je najbolje vizualno netreba nista to je bezveze barem meni ,a ono tuniranje motora iz nfs je bezveze nit neznas kaj si doradio nit nist 

ovdje imas sve od stavljanje bolje turbine,cipa,poliranje cilindra i jos 100 stvari 

To mi se sviđa. Više volim kad kupujem dio po dio, nego oni glupi upgrade packovi ko u nfs-u.

Samo nebi htio da su fizike fulane ko u NFS shiftu bez ikakvih modova.

EDIT: Jesi ti o tuniranju govorio za GT4 ili 5?

Kolko sam ja trazio po netu brijem da se u Prologue verziji nemre tunirat motor i ostalo. Oce se moc u punoj verziji, jel zna ko?

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.6.2010 22:23 (racingcam).
15 godina
protjeran
Gran Turismo 5

evo kak to izgleda kad je netko opsjednut detaljima

btw...potvrđeno je da ce igra imat track editor (joooj nemogu si ni zamislit kaj cu sve radit sa tim )

asuka
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 18:41 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

ja radi PS3 i gran turisma prodajem svoj sadasnji komp i zelim osjetit taj uizitak kao na ps1 prije 10-tak godina. jedva cekam!

znaci prologue je uvertira u pravi GT5?

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
bloodsucker kaže...

ja radi PS3 i gran turisma prodajem svoj sadasnji komp i zelim osjetit taj uizitak kao na ps1 prije 10-tak godina. jedva cekam!

da imas oko 60 auti i 5 staza

asuka
16 godina
neaktivan
bloodsucker kaže...

da imas oko 60 auti i 5 staza

Khm, 71 auto i 6 staza(još računaš kombinacije, znači 12 staza, mirrored i drugi raspored) Osmijeh

PSN: filip99 // http://rapidshare.com/files/401344392/Sprdanje_mate_ivanovca.zip Matove gluposti, skidajte!! :D
16 godina
Gran Turismo 5

Bit će i editora staza i zamislite - vremenskih uvjeta!

Vjerojatno dolazi i Go-Kart disciplina, a vani je i novi gameplay video, na Top Gear Test stazi

LINK: Gran Tursimo 5: Potvrđen Editor staza/vremenskih uvjeta

U tom linku je sve ovo gore...

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

Se mogu tunirat auti u prologue verziji(ne mislim na podesavanje amortizera, getribe... nego na kupovanje djelova motora itd.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
racingcam kaže...

Se mogu tunirat auti u prologue verziji? .....

Ne, iako im možeš podešavati konjske snage i težinu, pa ti dođe na isto.

PSN: filip99 // http://rapidshare.com/files/401344392/Sprdanje_mate_ivanovca.zip Matove gluposti, skidajte!! :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 15:40 (AlienWare1).
16 godina
neaktivan
Gran Turismo 5
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

joj šta više zafrkavaju s tim gt5. Samo će ljudima biti krivo što će rijetki  dubljeg džepa moći uživati u full izvedbi gt5....... inaće volim uživati u igri znajući da imam najsuvremeniju driving simulaciju, no  za to će mi trebati još kojih 3000e!?!?! nisu fer da nas tako zaje.! :(. Šta im to vrijedi radit kada si velika velika većina neče to moći priuštiti!!!. nevidim uspijeh da budu proglašeni najizvođačima i da poberu sve nagrade kada će u  njihovom rezultatu moći uživati šaćica ljudi!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 0:17 (igyp).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
igyp kaže...

joj šta više zafrkavaju s tim gt5. Samo će ljudima biti krivo što će rijetki  dubljeg džepa moći uživati u full izvedbi gt5....... inaće volim uživati u igri znajući da imam najsuvremeniju driving simulaciju, no  za to će mi trebati još kojih 3000e!?!?! nisu fer da nas tako zaje.! :(. Šta im to vrijedi radit kada si velika velika većina neče to moći priuštiti!!!. nevidim uspijeh da budu proglašeni najizvođačima i da poberu sve nagrade kada će u  njihovom rezultatu moći uživati šaćica ljudi!!!!

nerazumijem? ako mislis radi 3d i move to ti mozda poveca dozivljaj za 5% najvise 

vjeruj mi igru tako dugu (ako je sudit prema gt4) neces htjet igrat u 3d (dobro mozda move dobro dođe ako nemas volan)

asuka
16 godina
koga ce mi boga move u tome???ne razumijem stvarno
Nothing is true, everything is permitted
15 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

sigurno ce bit neki dodatak pa ces ga moc koristit ko volan

asuka
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Slažem se. Kaj ce ti move? S tim samo postaje manje realno i po meni puno gluplje. Ja imam volan sa force feedbackom i vjerujem da cu se odlicno naigrat.

15 godina
neaktivan
racingcam kaže...
R4zOR229 kaže...

Slažem se. Kaj ce ti move? S tim samo postaje manje realno i po meni puno gluplje. Ja imam volan sa force feedbackom i vjerujem da cu se odlicno naigrat.

Misio sam na 3D izvedbu........a možda imaš pravo, prvi mačići se bacaju u vodu pa tako i vrijedi za prve naslove u 3d izvedbi hh tiješimo se :)!!

A move za gt5...... nema smisla igrat gt5 na tome :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 14:22 (igyp).
15 godina
protjeran
Gran Turismo 5

evo jedan odlican video 

asuka
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo jedan odlican video 

uff, hebeno je igrat gt5 na ovako velikom ekranu. Dobije se dojam kao da stvarno jesi na stazi!

malo me baca u smijeh brzina ruke kojom mijenja brzine, šalta ko da je u turističkom razgledavanju,a ne u trkačem bolidu!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice