XBOX Slim?

poruka: 9
|
čitano: 1.879
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
XBOX Slim?

Zanima me po cemu su Slim modeli bolji od ostalih xbox 360 modela(arcade,elite,pro) i dali se jos isplati kupiti navedene stare modele?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XBOX Slim?

Novi slim je bolji po tome što je manji i što ne može dobiti RROD i ima ugrađen wifi

A postoje još samo arcade i elite ,ali oni se više ne proizvode

Peace
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: XBOX Slim?
Tinča14 kaže...

Novi slim je bolji po tome što je manji i što ne može dobiti RROD i ima ugrađen wifi

A postoje još samo arcade i elite ,ali oni se više ne proizvode

1. Sto je RROD?

2.Moze li se igrati preko Xbox livea bez wifi-a?

17 godina

pa prije se isplatilo samo iz jednog razloga - moddanje pa igranje piratskih igara jer su se te konzole prodavale samo zbog toga, tko je planirao igrati samo originale vjerojatno je uzeo slim. ali sad kad se to moze i sa slim modelima od kojih Slim 4GB kosta isto kao i Jasper od 256MB... stvar je jasna. frend ima jaspera od 256MB (moddani) ja imam slim 250GB (mogu ga moddat al ne planiram) i mogu ti rec razlika je dosta velika - osim što se njegov čuje kao avion, slim je manji, manje se grije, ima ugrađen wi-fi a ako imas disk onda je jos tisi i brze ucitava mape. Ako si tanak s lovom odi na slim 4GB, stavi LT+ i deri po liveu, samo pitanje do kad... RROD -- red ring of death ugl sa jasperima i slimom si miran... netreba ti wi-fi za live, mozes jednostavno spojiti ethernet kablom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 21:17 (Dwyane Wade).
14 godina
neaktivan
XBOX Slim?

1.RROD je kratica od Red Ring Of Death,kad dobiješ RROD znači da ti se kozola pregrijala ili pokvarila

2.Može se igrati bez wifi-a preko ethernet kabla

Peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a istina kratak sam sa lovom,uzet cu neki polovni,moddat ga i igrat online,sa si reko samo jasper i slim da uzimam a?

14 godina
neaktivan
XBOX Slim?

Samo ti uzmi slim i deri

Peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Btw Slim ti se zove i Valhalla. NIKAKO ne uzimaj Falcon ili starijeg.
2.000 Posts! And counting...
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Btw Slim ti se zove i Valhalla. NIKAKO ne uzimaj Falcon ili starijeg.

a jasper?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice