Zanima me po cemu su Slim modeli bolji od ostalih xbox 360 modela(arcade,elite,pro) i dali se jos isplati kupiti navedene stare modele?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Novi slim je bolji po tome što je manji i što ne može dobiti RROD i ima ugrađen wifi
A postoje još samo arcade i elite ,ali oni se više ne proizvode
Novi slim je bolji po tome što je manji i što ne može dobiti RROD i ima ugrađen wifi
A postoje još samo arcade i elite ,ali oni se više ne proizvode
1. Sto je RROD?
2.Moze li se igrati preko Xbox livea bez wifi-a?
pa prije se isplatilo samo iz jednog razloga - moddanje pa igranje piratskih igara jer su se te konzole prodavale samo zbog toga, tko je planirao igrati samo originale vjerojatno je uzeo slim. ali sad kad se to moze i sa slim modelima od kojih Slim 4GB kosta isto kao i Jasper od 256MB... stvar je jasna. frend ima jaspera od 256MB (moddani) ja imam slim 250GB (mogu ga moddat al ne planiram) i mogu ti rec razlika je dosta velika - osim što se njegov čuje kao avion, slim je manji, manje se grije, ima ugrađen wi-fi a ako imas disk onda je jos tisi i brze ucitava mape. Ako si tanak s lovom odi na slim 4GB, stavi LT+ i deri po liveu, samo pitanje do kad... RROD -- red ring of death ugl sa jasperima i slimom si miran... netreba ti wi-fi za live, mozes jednostavno spojiti ethernet kablom.
1.RROD je kratica od Red Ring Of Death,kad dobiješ RROD znači da ti se kozola pregrijala ili pokvarila
2.Može se igrati bez wifi-a preko ethernet kabla
a istina kratak sam sa lovom,uzet cu neki polovni,moddat ga i igrat online,sa si reko samo jasper i slim da uzimam a?
Samo ti uzmi slim i deri

a jasper?