Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.413
|
čitano: 1.496.540
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xbox Series X

sad me bunis mislis 2 vpna da instaliram na komp?ili ovaj drugi urban vpn samo ako tunnebear ne radi?

Samobor je lepa varoš
16 godina
Ako ne radi jedan onda drugi.
LIFE IS SHORT, WORK HARD, PLAY HARDER, PRAY HARDEST
16 godina
Ako ne radi jedan onda drugi.
15 godina
Uspel unes core game pass keyeve al neda onad onaj zadnji za koverziju kaze change your microsoft store nemogu kupiti nista sa storea sjebo sam sve cini se
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
geek_boy kaže...
Uspel unes core game pass keyeve al neda onad onaj zadnji za koverziju kaze change your microsoft store nemogu kupiti nista sa storea sjebo sam sve cini se

Koju si regiju stavio i pazi na link, ako si stavio Njemačku mora ti biti https://www.xbox.com/de-DE?source=lp

15 godina
Kako promjeniti xbox regiju onda ?stavil sad microsoft account na njemacku al xbox regija mi uvije ostaje ista tj neda se promjenit i ostaje mi na en us to sam skuzil sad
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
geek_boy kaže...
Kako promjeniti xbox regiju onda ?stavil sad microsoft account na njemacku al xbox regija mi uvije ostaje ista tj neda se promjenit i ostaje mi na en us to sam skuzil sad

Na dnu stranice imaš tipku za odabrati regiju 

3 godine
protjeran
Xbox Series X

Pa sve lijepo piše na 74 stranici i nema nikakve potrebe za mijenjanjem regija  , vjerojatno je problem u VPN-u . Mislim stvarno nije teško napraviti novi račun i ultimate konverziju uz DETALJAN opis na 74-stranici samo se "ljudima" ne da čitati.

2 0 hvala 0
4 mjeseca
Xbox Series X

Moguće je povezati npr. iPad sa Xboxom, a može i sa ostalim konzolama, npr. PS5

Kako namjestiti da se igraju Xbox igre na iPad-u

• Plug your HDMI cable into the HDMI capture card
  • Plug the USB-C side of the capture card into the iPad
  • Open the Orion App
  • Turn on the game console

https://9to5mac.com/2024/07/01/how-to-turn-your-ipad-into-a-portable-console-display-on-ipados-18-video/

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2024 10:06 (Witcher1).

0 0 hvala 0
4 mjeseca
Xbox Series X

Metaphor: ReFantazio izlazi 11. 10

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2024 11:39 (Witcher1).

0 0 hvala 0
15 godina
Nista otvorio sam drugi account microsft account mi je stavilo na hrvatsku a xbox profil i regiju automatski zemlju na irsku i sad pokusaj broj 2 kad trazim ove game passove trazim po zemlji al moram pazit da mi podrzava zemlju u ovom slucaju da pase s irskom i to je to? Kolko sam skuzil ove game core passove mogu otprije bez vpna redeemat jedino bi trebalo vpn za aktivaciju ultimate game passa ili direktno preko storea ono .da li sam u pravu? Nitko nis konkretno ne govori a i onaj guide je pomalo zbunjujuc.Hvala
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne kužim zašto si otvorio drugi račun? Jednostavno promjenis regiju koja ti odgovara i gotovo.

Odeš na ms račun staviš regiju turska, nađeš gamepass ultimate od jedan mjesec ili 3 mjeseca, koliko hoćeš, upalis vpn tursku ukucas kod i to je to.
15 godina
Znaci xbox regiju ne diram na konzoli ?
Samobor je lepa varoš
4 mjeseca
goodye kaže...
Ne kužim zašto si otvorio drugi račun? Jednostavno promjenis regiju koja ti odgovara i gotovo.

Odeš na ms račun staviš regiju turska, nađeš gamepass ultimate od jedan mjesec ili 3 mjeseca, koliko hoćeš, upalis vpn tursku ukucas kod i to je to.

Super mi je kod Xboxa i Nintenda što možeš promijeniti regiju na svom postojećem računu, a dok na PlayStatiomu moraš raditi novi račun sa drugom regijom jer Sony ne dopušta mijenjanje regije na postojećem računu

15 godina
Vezano uz moje pitanje ,nista ne diram na konzoli?nek netko pojednostavljeno objasni postupak u inbox molim vas da ne spamam vise
Samobor je lepa varoš
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2024 9:21 (geek_boy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 mjeseca
geek_boy kaže...
Vezano uz moje pitanje ,nista ne diram na konzoli?

Na konzoli ne treba ništa dirati

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2024 9:45 (Witcher1).
15 godina
Xbox Series X

sto jos trebam sve mjenjat za regiju il je to to ?

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 mjeseca
geek_boy kaže...

To je to, a u zgradi bi ti trebalo pisati Turkey kod upisivanja koda

14 godina
geek_boy kaže...

Dal' ti ideš na mjesečno plaćanje ili konverziju?

15 godina
Konverzija
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xbox Series X

nest ne stima i dalje daje micrososft store da sam u hr bez obzirra sta sam stavil ono na tursku

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 mjeseca
geek_boy kaže...

nest ne stima i dalje daje micrososft store da sam u hr bez obzirra sta sam stavil ono na tursku

Iako bude i sa VPN-om pisalo Croatia u zgradi ignoriraj to jer će kod za tursku regiju proći

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2024 23:15 (Witcher1).
4 mjeseca
Xbox Series X

0 0 hvala 0
15 godina
A core pass kodove upisujem sa vpnom il bez njega?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox Series X

ako kupis turski, moras upalit vpn na tursku da ga prihvati. ja sam samo vpn upalio i prihvatilo mi je, a regija mi je ostala engleska ili njemacka, to nisam dirao

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xbox Series X

I kodove upisuješ preko browsera na linku: https://redeem.microsoft.com/ 

Edit: sad vidim da ti je regija turska na acc pa postoji mogućnost da nećeš moći aktivirati kodove. Da si pročitao postove koje sam citirao znao bi da treba staviti regiju tipa Njemačka i upaliti vpn na Tursku kao što je citirani kolega napravio i uspio aktivirati 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2024 20:33 (Genoxxx).

1 0 hvala 2
15 godina
Pa tak mi reci pojedostavljeno a ne da vas zamaram s postovima ,ja sam cjelo vrijeme mislil da na accountu treba bit turska i da treba na konzoli mjenjat regije na istu tj xbox live account cjeli i onda uz to i jos vpn palit za aktivaciju kodova ,mozak mi kipi znas kak je vani
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Xbox Series X

Strana 74. Sve u detalje opisano. 

Moj PC  
2 0 hvala 1
4 mjeseca
Xbox Series X

Microsoft je najavio poskupljenje Xbox Game Pass pretplate, npr. mjesečna pretplata za Tursku će od 9. mjeseca koštati 309 TL (oko 8,68 eura)

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2024 16:12 (Witcher1).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice