- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Pitam, jer mene sve zanima. Ako može skidat, zašto ne probati?!

Našao, program se zove Torrex Pro. Testirat ću ga kasnije. Nisu mi u cilju gusarske igre, nego 4K sadržaj.

Ako nekoga zanima jako povoljno prodajem Xbox one S
Jel moguć transfer acaunta sa US na UK?

Ovako ovdje su mi neki rekli da 'mozes' stim anonymouX dodatkom na chromu skinut igre koje nisu dostupne u tvojoj regiji.Medutim,bf3 je free na goldu i dalje je nemogu skinut ..koji k
Sta ti pricas? Postoji Torrex program sa kojim mozes skidat bilo koji torrent i to na hardu od xboxa ili mozes direktno skidat na usb flash disk.
Ovako ovdje su mi neki rekli da 'mozes' stim anonymouX dodatkom na chromu skinut igre koje nisu dostupne u tvojoj regiji.Medutim,bf3 je free na goldu i dalje je nemogu skinut ..koji k
Zar nije za x360?

Više puta sam pisao u ovom topicu o tome. Prolistaj malo.
Dobra večer kolege evo kupio sam xbox one pa bih bio jako zahvalan da mi odgovorite na pitanje kako funkcionira kupovina x360 igara na xone konzoli?jel se može koristit paypal ili ima neka druga šema i dali je to uopće moguće u Hrvatskoj? Unaprijed hvala na odgovoru...
Uh, već smo pisali o tome :)
Više-manje X360 igre nećeš moći kupiti jer su regijski zaključane.
Xbox One igre nisu regijski zaključane.
Kupovina X360 igara se može izvesti preko raznih VPN-ova, a ja koristim dodatak za Chrome koji se zove anonymoX.
U njemu klikneš na regiju i kupovina prolazi.
Evo tu je kolega objasnio za x360.

Da, serije i filmove.

Koji error ti baca?
Koji error ti baca?
Something went wrong.

koristis vpn od te regije na kojoj ti je xbox za aktivaciju?
Regija ne bi trebala biti problem jer je global code na g2a. Javi im m se i trazi povrat il nesto.
Danas izasla Cuphead, igra izgleda fenomenalno i sto je jos bolje, jako je teska. Jedva cekam da se skine :D

nemoj pristati na nista osim full refund (na paypal / karticu), mene su isto sa tog sajta scamali pocetkom 9og mjeseca tak da nikad vise od njih
Ima li gdje u nas di se moze predbiljezit za Xbox One X, ili zna li neko koja ce to trgovina nabavit, a da pritom ne nabije cijenu previse? Mozda mi se vise isplati iz vana nabavit.
nemoj pristati na nista osim full refund (na paypal / karticu), mene su isto sa tog sajta scamali pocetkom 9og mjeseca tak da nikad vise od njih
Kupio preko PSC-a, sigurno neće biti refund na PP ili karticu.
Dodatak: Refund bude na G2A wallet. Može savjet od koga uzet Gold a da daje prave ključeve?

Ja uzimam s cdkeys uvijek sve.
Zaobilazim u širokom luku G2A i sl stranice koje i nisu baš sa sjajnom reputacijom.
www.cdkeys.com me dugi niz godina nikad nije iznevjerio, sve brzo i često povoljno.
Zaobilazim u širokom luku G2A i sl stranice koje i nisu baš sa sjajnom reputacijom.
www.cdkeys.com me dugi niz godina nikad nije iznevjerio, sve brzo i često povoljno.
Imaš nekog prodavača za preporučit od kojeg kupuješ?

Pozdrav
Gledam kako ce izaći novi Xbox One X (Scorpio) i mislim da ce mi ovo biti prva konzola koju cu uzeti . Zbilja specke su zvijerske i ako bude oko 4000kn isplati se...za pc takvih komponenti moras bar duplo dati ..inace uvijek sam bio samo za pc, ali mi je dopi....dio pa stalno nesto moras nadogradivat te ovo ono te smanji detalje da bis nesto novo pokrenuo ako uopce pokrenes! I tako godinama ....E sad mozda nekima glupo pitanje dali ce novi xbox one x lijepo raditi na grunding tvu 6320 wf full hd 1080.. znam da ciljaju na 4Ktv pa mozda slika nece biti max , nece biti nikakvih trzanja i pizd...ija .. mozda netko vec ima iskustva da igra ps4pro ili xbox one na starijim hd ili full hd tvima.
Hvala
Racunaj nesto slicno PS4-u Pro. Bit ce vjerojatno 1080p 60 FPS mod, 4k 30 FPS ili tako nesto. U svakom slucaju igre bi trebala raditi bolje nego na PS4-u Pro tako da ocekuju i jos bolji support. definitivno ako imas para uzmi si Xbox One X kad izadje. Ja ga isto pikiram i nadam se da nece bit vise od 4000, jel u suprotnom bi bilo previse IMHO.