nema veze nije važno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nemodificirani je valjda 1450
opet modifikacije lete na sve strane -.-
neki ljudi nikad nece shvatiti...

e ljudi trebao bih pomoc
cuo sam da ce za rage trebati 20 gb prostora na hardu od boxa i morati ce se cijeli instalirati....
posto sam mislio kupiti modani box slim od 4 gb u infomarku dali bih ja mogao kupiti obicni externi hard od nekih 200 gb pa njega spojit usb kabelom sa konzolom pa onda instalirati igru na njega?
hocu li mozda iskusiti neku vrstu lagga?
Ja kad sam kupovao mi ga je lik dao za 1350,trgovina je teski paravan tamo se bave svim i svacim.... adresa trgovine je ustvari stan kojem zivi vlasnik, a kad mu udes u stan sjednes na kauc i on ti nesto prica i donosi konzolu ali barem je racun i garancija ali totalno jezivito, ali bilo je najjeftinije i jos ti da povoljnu modikaciju ako zelis kasnije je napraviti.... svakom preporuca da tamo kupi ako je iz pule, i nema toga sta oni mogu nabaviti sve 5 zasad
Ja kad sam kupovao mi ga je lik dao za 1350,trgovina je teski paravan tamo se bave svim i svacim.... adresa trgovine je ustvari stan kojem zivi vlasnik, a kad mu udes u stan sjednes na kauc i on ti nesto prica i donosi konzolu ali barem je racun i garancija ali totalno jezivito, ali bilo je najjeftinije i jos ti da povoljnu modikaciju ako zelis kasnije je napraviti.... svakom preporuca da tamo kupi ako je iz pule, i nema toga sta oni mogu nabaviti sve 5 zasad
Haha kao u Peckhamu kod brace Trottera
sta tu treba svatiti
sta tu treba svatiti
kao sto vidim,ti si ljubitelj sp kampanje,tebi se isplati ali nikad neces imati ono iskustvo kao na mp.

ma igrao sam vec mp ipak sam ja za nesto mirnije situacije i mogucnosti stavljanja pauze previse je profića na mp
e ljudi trebao bih pomoc
cuo sam da ce za rage trebati 20 gb prostora na hardu od boxa i morati ce se cijeli instalirati....
posto sam mislio kupiti modani box slim od 4 gb u infomarku dali bih ja mogao kupiti obicni externi hard od nekih 200 gb pa njega spojit usb kabelom sa konzolom pa onda instalirati igru na njega?
hocu li mozda iskusiti neku vrstu lagga?
Pogledaj samo koja ti je razlika izmedju 4GB i 250GB verzije, ako je 200-300kn, ne isplati ti se uzeti 4GB verziju.
U Slima 4GB se da ugradit veci disk, eksterni disk nemozes prikopcati ( ako si mislio na usb ) ali mozes prikljuciti neki od podrzanih WD 2.5" diskova.
Evo ti detaljne upute -> http://digiex.net/guides-reviews/console-guides/xbox-360-guides/3152-xbox-360-how-hack-250gb-sata-drive-work-xbox-360-xbox-360-slim.html
npr. u infomarka ti je od 4 gb 1450kn a od 250 1950kn sad ako ti to i nije neka razlika uzmi od 250 mada ga ja nisam htio zato sto sve jedno moras stavljat cd da pokrenes igru, al bar ce ti bit tisi i malo brze ucitavat igre...pa sad se sam odluci, a one idijotarije o brzem trosenju citaca na 4 gb zaboravi...meni je citac traja na jednoj konzoli 7 godina i jos radi. Ne meni nego vecini
heh mislis da stvarno to tako ide kod infomarka...bilo bi mi neugodno to trazit bojim se da i nemam bas muda...al rado bi onda trazio uz nju rdr kosta 220kn
Ja kad sam kupovao sam im srao zasto nigdje ne mogu naci ko je vlasnik firme, gdje je registrirano itd. to svaka firma ima na svojoj stranici ona nema, tako da mi je to bilo, ali na kraju je ispalo da je sve legalno ...... njihove cijene su najnize zato jer nemaju klasicne prodavaonice,najvise koriste internet prodaju.....
Al ga možeš srati!Pa nije to plac.
Jel se s novim xbox360 dobiju punjive baterije, ako da kako se onda pune?
a imas punjac i ustekas nema neke filozofije, cini mi se da te punjive baterije kupiis posebno ili zatrazis od prodavaca, bude malo skuplje i to je to
a imas punjac i ustekas nema neke filozofije, cini mi se da te punjive baterije kupiis posebno ili zatrazis od prodavaca, bude malo skuplje i to je to
Jel u paketu s konzolom controller čije se baterije mogu puniti ili su u njemu baterije koje su jednokratne?

Gamertag: Muskarcina
tek sam kupio xbox,zasad imam samo gta 4 i uskoro dobivam black ops

dodajte me: strbi19
dodajte me, gamertag:xXBUREKXx
zasad ništ baš ne igram al bi htio nać neku ekipu za modern warfare 3