Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.303.837
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

nema veze nije važno...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
U infomarku 4g nemodificani to dode 1350kn, a modificirana sa rizicnom kamikazom 1900,00kn smanjili su a prije neki dan je bilo 2100,00kn za tih 500-600 kn kupis 3-4 dobra stara naslova kao sto su Red Dead Redemption

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nemodificirani je valjda 1450

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

opet modifikacije lete na sve strane -.-

-=Every moment is another Chance=-

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
SeleS kaže...

neki ljudi nikad nece shvatiti...
Carb0n
14 godina
neaktivan

e ljudi trebao bih pomoc

cuo sam da ce za rage trebati 20 gb prostora na hardu od boxa i morati ce se cijeli instalirati....

posto sam mislio kupiti modani box slim od 4 gb u infomarku dali bih ja mogao kupiti obicni externi hard od nekih 200 gb pa njega spojit usb kabelom sa konzolom pa onda instalirati igru na njega?

hocu li mozda iskusiti neku vrstu lagga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ja kad sam kupovao mi ga je lik dao za 1350,trgovina je teski paravan tamo se bave svim i svacim.... adresa trgovine je ustvari stan kojem zivi vlasnik, a kad mu udes u stan sjednes na kauc i on ti nesto prica i donosi konzolu ali barem je racun i garancija ali totalno jezivito, ali bilo je najjeftinije i jos ti da povoljnu modikaciju ako zelis kasnije je napraviti.... svakom preporuca da tamo kupi ako je iz pule, i nema toga sta oni mogu nabaviti sve 5 zasad

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 21:08 (croat92).

0 0 hvala 0
17 godina
croat92 kaže...

Ja kad sam kupovao mi ga je lik dao za 1350,trgovina je teski paravan tamo se bave svim i svacim.... adresa trgovine je ustvari stan kojem zivi vlasnik, a kad mu udes u stan sjednes na kauc i on ti nesto prica i donosi konzolu ali barem je racun i garancija ali totalno jezivito, ali bilo je najjeftinije i jos ti da povoljnu modikaciju ako zelis kasnije je napraviti.... svakom preporuca da tamo kupi ako je iz pule, i nema toga sta oni mogu nabaviti sve 5 zasad

Haha kao u Peckhamu kod brace Trottera {#}

15 godina
neaktivan
CARBON kaže...
SeleS kaže...

sta tu treba svatiti

15 godina
protjeran
hitmanr kaže...
CARBON kaže...
SeleS kaže...

sta tu treba svatiti

kao sto vidim,ti si ljubitelj sp kampanje,tebi se isplati ali nikad neces imati ono iskustvo kao na mp.
Carb0n
15 godina
neaktivan

ma igrao sam vec mp ipak sam ja za nesto mirnije situacije i mogucnosti stavljanja pauze previse je profića na mp

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
neutron0707 kaže...

e ljudi trebao bih pomoc

cuo sam da ce za rage trebati 20 gb prostora na hardu od boxa i morati ce se cijeli instalirati....

posto sam mislio kupiti modani box slim od 4 gb u infomarku dali bih ja mogao kupiti obicni externi hard od nekih 200 gb pa njega spojit usb kabelom sa konzolom pa onda instalirati igru na njega?

hocu li mozda iskusiti neku vrstu lagga?

Pogledaj samo koja ti je razlika izmedju 4GB i 250GB verzije, ako je 200-300kn, ne isplati ti se uzeti 4GB verziju.

U Slima 4GB se da ugradit veci disk, eksterni disk nemozes prikopcati ( ako si mislio na usb ) ali mozes prikljuciti neki od podrzanih WD 2.5" diskova.

Evo ti detaljne upute -> http://digiex.net/guides-reviews/console-guides/xbox-360-guides/3152-xbox-360-how-hack-250gb-sata-drive-work-xbox-360-xbox-360-slim.html

15 godina
neaktivan
Treba li kome Xbox 360 slim 250gb star 2 mjeseca? Moram ga prodati jer si kupujem laptop ili komp za skolu
Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

npr. u infomarka ti je od 4 gb 1450kn a od 250 1950kn sad ako ti to i nije neka razlika uzmi od 250 mada ga ja nisam htio zato sto sve jedno moras stavljat cd da pokrenes igru, al bar ce ti bit tisi i malo brze ucitavat igre...pa sad se sam odluci, a one idijotarije o brzem trosenju citaca na 4 gb zaboravi...meni je citac traja na jednoj konzoli 7 godina i jos radi. Ne meni nego vecini

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 10:36 (hitmanr).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Mozete ga dobiti za manje zaj xbox... uglavnom bila je akcija kad je 250gb bilo 1800kn i opet su zaradili, a sada je 1950, nisu oni neki lanac trgovina pa da ne mozes se dogovoriti za cijenu... spustit ce ti cijenu ako znas cjenkati se i ako imas muda, pitajte da za tih 1450 vam daju i jednu i origanal igru... i dat ce vam neki gta, cod ili nesto

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
croat92 kaže...
Mozete ga dobiti za manje zaj xbox... uglavnom bila je akcija kad je 250gb bilo 1800kn i opet su zaradili, a sada je 1950, nisu oni neki lanac trgovina pa da ne mozes se dogovoriti za cijenu... spustit ce ti cijenu ako znas cjenkati se i ako imas muda, pitajte da za tih 1450 vam daju i jednu i origanal igru... i dat ce vam neki gta, cod ili nesto

heh mislis da stvarno to tako ide kod  infomarka...bilo bi mi neugodno to trazit bojim se da i nemam bas muda...al rado bi onda trazio uz nju rdr kosta 220kn

14 godina
protjeran
Ma znam, tesko je ako cijeli zivot zivis kao dobar preko noci postat djubre ali tako to ide.......ali bolite kita ovo danas je kapitalizam, a ti si potrosac ako ti ne udovolje ides kod drugih + pogotovo danas kad se sve te informaticke tvrtke zatvaraju hgspot,vemil itd.... brijem da bi netko ko zna mogao dobiti onaj xbox 360 od 250 giga za 1800 kao sta je bilo, jos kazes da ces kod njih stalno kupovati igre i dodatne stvari.

Ja kad sam kupovao sam im srao zasto nigdje ne mogu naci ko je vlasnik firme, gdje je registrirano itd. to svaka firma ima na svojoj stranici ona nema, tako da mi je to bilo, ali na kraju je ispalo da je sve legalno ...... njihove cijene su najnize zato jer nemaju klasicne prodavaonice,najvise koriste internet prodaju.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
croat92 kaže...

Al ga možeš srati!Pa nije to plac.

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
14 godina
neaktivan

Jel se s novim xbox360 dobiju punjive baterije, ako da kako se onda pune?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a imas punjac i ustekas nema neke filozofije, cini mi se da te punjive baterije kupiis posebno ili zatrazis od prodavaca, bude malo skuplje i to je to

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

a imas punjac i ustekas nema neke filozofije, cini mi se da te punjive baterije kupiis posebno ili zatrazis od prodavaca, bude malo skuplje i to je to

Jel u paketu s konzolom controller čije se baterije mogu puniti ili su u njemu baterije koje su jednokratne?

16 godina
jednokratne. kupis si u nekom ducanu punjac s 4 punjive baterije za 100kn i nemas brige. ja sam kupio Philipsov komplet za 99 kn i u mjesec dana jos nisam punio. a prilicno visim na xboxu
17 godina

Kupis na ebay za par dolara Ni Mh 3600mAh punjivu bateriju i traje li ga traje :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 10:30 (Virty).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
daj mi napisite svoja imena na xbox live-u da vas dodam!!! :)
Carb0n

0 0 hvala 0
17 godina
CARBON kaže...
daj mi napisite svoja imena na xbox live-u da vas dodam!!! :)

Gamertag: Muskarcina {#}

16 godina
a koje igre igras?
15 godina
protjeran
danijel0000 kaže...
a koje igre igras?

tek sam kupio xbox,zasad imam samo gta 4 i uskoro dobivam black ops
Carb0n
15 godina