kako mogu znati ima li mi xbox 360 slim rgh,a da ga ne otvaram
kako mogu znati ima li mi xbox 360 slim rgh,a da ga ne otvaram
stavis igru na xbox i znas
prije 3 god sam kupio xbox slim 250gb platio ga 200€ u njemackoj (amazon) prije 2 tjedna ga prodao za 2000kn sa RGH, LT2.0, 2 joysticka i 30+ igara
stavio sam ali piše file corrupted pa sam išao instalirati xex menu ali isto piše corrupted.
prijašnji vlasnik mi je rekao da mogu igru stavit na usb i igrat
ako je od vas tko naručiva konzolu iz Slovenije...neka objasni potupak uplate na njihov račun...preko čega se vrši uplata i ima li naknade za plaćanja u inozem...plaćanje predračunom
Htio bih kupiti rabljenu igru, ali prodavač kaže da ju je kupio u Australiji.
E sad mene zanima hoče li ona raditi tu kod nas. Evo slika koje mi je poslao.
Vidi se da je pal i engleska... Ali da ne bi bilo nisam znao, pa bih provjerio ovdje od nekoga tko zna.
Htio bih kupiti rabljenu igru, ali prodavač kaže da ju je kupio u Australiji.
E sad mene zanima hoče li ona raditi tu kod nas. Evo slika koje mi je poslao.
Vidi se da je pal i engleska... Ali da ne bi bilo nisam znao, pa bih provjerio ovdje od nekoga tko zna.
raditi će ti ako je PAL, samo NTSC ne možeš.
Piše PAL na mediju, raditi će.
Haha,eto baš mi prijatelj nabavio Xbox ali nije gold member :( . A igrali bimo Dead rising 2,happy wars i te free igre,pa sam probao stavit na USB npr. DR2 i prebacit na njegovu konzolu,uspjelo je,samo šta se treba prijaviti na moj acc. , a i uisto vrijeme možemo igrat DR2 na jednom acc.
kako znati ima li mi xbox 360 slim lt
ubaci kopiju dvd igre i ako čita onda ima :)
Dali je ikako moguce na LT 3.0 ubaciti na externi hard instalaciju od Forze 4 DVD2 bez CD-a
Nije se upalio ako svijetli zuto to je standby kad je zeleno onda se upalio! nece ni preko gamepada ni preko tipke! bas cudno...
Imam xbox arcade da li jemoguce da imam nekako internet a da ne kupujem adapter jer je pre skup ispod 500 kn nebi proso ?
Unaprijed hvala.
dead risnig 2 besplatan na store-u. upravo ga skidam
da
Dajem neiskorišteni 1 mj. GOLD LIVE za neku orig. igru, Zagreb
kolika je šansa da falcon dobije rrod?
kolika je šansa da falcon dobije rrod?
Vrlo vjerovatna, malo koji falcon je preživio do danas bez rroda. Igraj na sigurno i kupi jasper ili slim
Moj Falcon radi uredno. Ali je moj i uredno rashlađen. Najviše mi se grije CPU, i to do negdje 60ak stupnjeva.
Dosla nova FREE igra za xbox.Ukoliko ste Gold member moci cete je skinuti.Magic 2013,nije da sam oduslevljen al jbg besplatna je :))))
Ako modiciram x box dali mogu igrat on line???
Hvala!!!