Trebat će ekipe za MW3 i BF3 e i ako netko planira halat 2K12 čim izađe dodat me obavezno da bacimo koju :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebat će ekipe za MW3 i BF3 e i ako netko planira halat 2K12 čim izađe dodat me obavezno da bacimo koju :D
ja cu igrati BF3...a za 2k12 zasada nevjerujem, jer sam potrosio pare na fifu 12 pre-ord..
Bok, ja sam Dominik imam 10 godina. Trebam odgovor na jedno pitanje ništa u vezi kupnje nego: Ako sada imam Xbox 360 (MODIFICIRANI BILO KOJOM METODOM) i prijavljen sam na Xbox Live hoće li me slijediti Ban ili će mi ukinuti modifikaciju, isto tako kad idem na internet sa konzolom na koje stranice ne bih smio ići Microsoftove ili? Hvala! Pozdrav model konzole je (Xbox 360 Slim 250GB) Hvala!
nesmijes se uopce spajati na internet niti biti na xbox live-u....da dobit ces ban
Bok, ja sam Dominik imam 10 godina. Trebam odgovor na jedno pitanje ništa u vezi kupnje nego: Ako sada imam Xbox 360 (MODIFICIRANI BILO KOJOM METODOM) i prijavljen sam na Xbox Live hoće li me slijediti Ban ili će mi ukinuti modifikaciju, isto tako kad idem na internet sa konzolom na koje stranice ne bih smio ići Microsoftove ili? Hvala! Pozdrav model konzole je (Xbox 360 Slim 250GB) Hvala!
dobit ces ban ali modifikacija bi trebala ostati.
xbox nema internetski preglednik pa tako ti i nemozes ici na pojedine stranice.moras se prijaviti na xbox live da bi isao na fejs,youtube i ostale dodatke a tim postupkom odmah si u opasnosti od bana
Ako sada imam Xbox 360 (MODIFICIRANI BILO KOJOM METODOM) i prijavljen sam na Xbox Live hoće li me slijediti Ban ili će mi ukinuti modifikaciju, isto tako kad idem na internet sa konzolom na koje stranice ne bih smio ići Microsoftove ili? Hvala! Pozdrav model konzole je (Xbox 360 Slim 250GB) Hvala!
Slijedi ti ban ako imaš modificiranu konzolu i ideš online sa njom.
Kada ideš online sa konzolom, nije ti to PC da imaš browser te da biraš na koju stranicu želiš, ideš na XBL i ništa drugo.
hvala ljudi, jel se kinect moze kupit bez igrice, gledao sam u infomarku i tamo pise da kosta (999 KN+neka igrica).
hvala ljudi, jel se kinect moze kupit bez igrice, gledao sam u infomarku i tamo pise da kosta (999 KN+neka igrica).
vjerovatno se moze kupiti ali ti je 1000 kn relativno jeftino za novi kinect
Pozdrav svima!
Već godinama koristim pc za igrice i nisam još imao priliku susresti se sa konzolama, pa me zanima par stvari.....
1.dali nemodani xbox sa kinectom(ili bez njega) čita ripane dvd-e(dakle, film shrinkan s originala i zapržen na drugi dvd. Ne divx, xvid,avi ili slično, nego vob,ifo,bup fajlovi 1dvd=1film)?
2.kad smo već kod ripanja koje formate čita i sa kojih inputa-USB,HDD,DVD?
3.dali je taj kinect toliko dobar kliko kažu ili je to samo dobra reklama za puknut soma kuna?
4.ako ga uzmem vjerujem da ću ga dati "srediti", kad ću skidati igrice s neta na što treba paziti?
Unaprijed se zahvaljujem!
Carb0n
dirt 3 i dalje je hebenih 400 kn
... neke igre su jeftinije nego u Svijet Medija ali to je samo par kuna
Evo ljudi kupio bih xbox 360elite modani i ovaj tv http://lcd.hr/led/tv-led-lcd-quadro-led-22cn21/ za sobu pa možete li mi reci: 1. Kada je bio posljedni update? 2. Možete li mi preporuciti neki možda bolji tv full HD za istu cijenu? 3. Ako kupim modanu konzolu u infomarku, sljedeći mi je update besplatni - koliko bi me došlo slanje natrag konzole kod njih za modifikaciju iz zagreba? 4. Ako kupim dotičnu konzolu i tv hoću li trebati neki još posebni kabel da vidim igre u full HD ?
Kako cu ja znati dali ce mi novi update kada dodje pobrisati modifikaciju?
nemoj kupovat modan xbox bolje kupuj originale veci gust i sve.....tv je sasvim solidan po meni...trebat ce ti samo HD kabel koi je nekih 50setak kuna...
obican hdmi
Samo za one koji se dvoume izmedu 4 gb i 250gb ima jedna prednost 4g konzola zbog kucista koje je meni bolje i ne poznaju se otisci prsta, dok ovaj glossy 250gb sav je neki uprckan i mami prasinu....
Bolje kupi original konzoli na pocetku, cekaj jtag kupi black ops i battlefield i rokaj mjesec dana besplatno live, pa poslije modificiraj,da veci je gust original, ali to kosta
Nakon mjesec dana besplatnog gold-a, dobio sam ponudu od Microsofta produzenje golda od mjesec dana za 1 funtu, niti 9kn.
kako to
kako to
Pa jednostavno ti ponude to.
kako to
Mozda to daju svakom novom useru nakon isteka prvog mjeseca livea ili je u toku neka akcija, neznam...
Uglavnom, uplatio sam 1 funtu i imam novi mjesec golda 
Možeš sam flešat, potraži tutorijale na internetu.
dali neko zna da igram npr. black ops na pc-u i black ops na x360 di bi bila bolja grafika ako bi igra priko istog monitora
Mozda jos nebi kupio tv nego prvo bih kupio easycap pa bih ga koristio na laptopskom ekranu od 1440x900 pa me zanima, posto nigdje nemogu naci, kolika bi bila najvisa reza na ovom monitoru i koje bih sve stvari uz easy cap morao kupiti i dali bih imao lagga u igricama?
Kako cu ja znati dali ce mi novi update kada dodje pobrisati modifikaciju?
kako to
Mozda to daju svakom novom useru nakon isteka prvog mjeseca livea ili je u toku neka akcija, neznam...
Uglavnom, uplatio sam 1 funtu i imam novi mjesec golda 
vatajte gold kad je jeftin... jednom je bio 2 funte, ja mislio uzet ali nisam imao para na paypalu 
Dajteee ljudi molim vas odgovorite na moje pitanje sa easycapom STVARNO mi je hitno !!!!!