Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.370.954
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Trebat će ekipe za MW3 i BF3 e i ako netko planira halat 2K12 čim izađe dodat me obavezno da bacimo koju :D

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 13:36 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 0
14 godina

hajte sada svi napisite svoje gamertagove u temu koja je njoj i namjenjena

xbox360 gamertags

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Dwyane Wade kaže...

Trebat će ekipe za MW3 i BF3 e i ako netko planira halat 2K12 čim izađe dodat me obavezno da bacimo koju :D

ja cu igrati BF3...a za 2k12 zasada nevjerujem, jer sam potrosio pare na fifu 12 pre-ord..

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
neaktivan

Bok, ja sam Dominik imam 10 godina. Trebam odgovor na jedno pitanje ništa u vezi kupnje nego: Ako sada imam Xbox 360 (MODIFICIRANI BILO KOJOM METODOM) i prijavljen sam na Xbox Live hoće li me slijediti Ban ili će mi ukinuti modifikaciju, isto tako kad idem na internet sa konzolom na koje stranice ne bih smio ići Microsoftove ili? Hvala! Pozdrav model konzole je (Xbox 360 Slim 250GB) Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nesmijes se uopce spajati na internet niti biti na xbox live-u....da dobit ces ban

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dominik.spajic kaže...

Bok, ja sam Dominik imam 10 godina. Trebam odgovor na jedno pitanje ništa u vezi kupnje nego: Ako sada imam Xbox 360 (MODIFICIRANI BILO KOJOM METODOM) i prijavljen sam na Xbox Live hoće li me slijediti Ban ili će mi ukinuti modifikaciju, isto tako kad idem na internet sa konzolom na koje stranice ne bih smio ići Microsoftove ili? Hvala! Pozdrav model konzole je (Xbox 360 Slim 250GB) Hvala!

dobit ces ban ali modifikacija bi trebala ostati.

xbox nema internetski preglednik pa tako ti i nemozes ici na pojedine stranice.moras se prijaviti na xbox live da bi isao na fejs,youtube i ostale dodatke a tim postupkom odmah si u opasnosti od bana

16 godina
neaktivan
dominik.spajic kaže...

Ako sada imam Xbox 360 (MODIFICIRANI BILO KOJOM METODOM) i prijavljen sam na Xbox Live hoće li me slijediti Ban ili će mi ukinuti modifikaciju, isto tako kad idem na internet sa konzolom na koje stranice ne bih smio ići Microsoftove ili? Hvala! Pozdrav model konzole je (Xbox 360 Slim 250GB) Hvala!

Slijedi ti ban ako imaš modificiranu konzolu i ideš online sa njom.

Kada ideš online sa konzolom, nije ti to PC da imaš browser te da biraš na koju stranicu želiš, ideš na XBL i ništa drugo.

14 godina
neaktivan

hvala ljudi, jel se kinect moze kupit bez igrice, gledao sam u infomarku i tamo pise da kosta (999 KN+neka igrica).

0 0 hvala 0
14 godina
dominik.spajic kaže...

hvala ljudi, jel se kinect moze kupit bez igrice, gledao sam u infomarku i tamo pise da kosta (999 KN+neka igrica).

vjerovatno se moze kupiti ali ti je 1000 kn relativno jeftino za novi kinect

14 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Već godinama koristim pc za igrice i nisam još imao priliku susresti se sa konzolama, pa me zanima par stvari.....

1.dali nemodani xbox sa kinectom(ili bez njega) čita ripane dvd-e(dakle, film shrinkan s originala i zapržen na drugi dvd. Ne divx, xvid,avi ili slično, nego vob,ifo,bup fajlovi 1dvd=1film)?

2.kad smo već kod ripanja koje formate čita i sa kojih inputa-USB,HDD,DVD?

3.dali je taj kinect toliko dobar kliko kažu ili je to samo dobra reklama za puknut soma kuna?

4.ako ga uzmem vjerujem da ću ga dati "srediti", kad ću skidati igrice s neta na što treba paziti?

Unaprijed se zahvaljujem!{#}

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Evo ljudi infomark spustio cijene 100kn sve se moze kad se hoce, brijem da na licu mjesta bi se moglo spustit jos 50kn

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
e kolko traje ta akcija??
Carb0n
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 20:27 (CARBON).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nije akcija cini se nego stalno, prije kad je bilo 1800 pisalo je da je akcija...

1 0 hvala 0
15 godina
croat92 kaže...
Evo ljudi infomark spustio cijene 100kn sve se moze kad se hoce, brijem da na licu mjesta bi se moglo spustit jos 50kn

dirt 3 i dalje je hebenih 400 kn {#}... neke igre su jeftinije nego u Svijet Medija ali to je samo par kuna 

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
14 godina
neaktivan

Evo ljudi kupio bih xbox 360elite modani i ovaj tv http://lcd.hr/led/tv-led-lcd-quadro-led-22cn21/ za sobu pa možete li mi reci: 1. Kada je bio posljedni update? 2. Možete li mi preporuciti neki možda bolji tv full HD za istu cijenu? 3. Ako kupim modanu konzolu u infomarku, sljedeći mi je update besplatni - koliko bi me došlo slanje natrag konzole kod njih za modifikaciju iz zagreba? 4. Ako kupim dotičnu konzolu i tv hoću li trebati neki još posebni kabel da vidim igre u full HD ?

Kako cu ja znati dali ce mi novi update kada dodje pobrisati modifikaciju?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 10:21 (neutron0707).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nemoj kupovat modan xbox bolje kupuj originale veci gust i sve.....tv je sasvim solidan po meni...trebat ce ti samo HD kabel koi je nekih 50setak kuna...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!&
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 20:31 (atiHD).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hvala možete li mi odgovoriti na ostala pitanja? Koji točno kabel ? Hdmi-hdmi ili hdmi- scart ili neki drugi?
15 godina
neaktivan

obican hdmi

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
xbox bez livea ti i nije neki gust. predes kampanju i to je to. veci je gust uletit u fajt sa 10ak ljudi, ja sam samo na Halo Reachu ubio vec 18 dana, i jos mi nije dosta.
14 godina
protjeran

Samo za one koji se dvoume izmedu 4 gb i 250gb ima jedna prednost 4g konzola zbog kucista koje je meni bolje i ne poznaju se otisci prsta, dok ovaj glossy 250gb sav je neki uprckan i mami prasinu....

Bolje kupi original konzoli na pocetku, cekaj jtag kupi black ops i battlefield i rokaj mjesec dana besplatno live, pa poslije modificiraj,da veci je gust original, ali to kosta

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 21:30 (croat92).

0 0 hvala 0
17 godina

Nakon mjesec dana besplatnog gold-a, dobio sam ponudu od Microsofta produzenje golda od mjesec dana za 1 funtu, niti 9kn.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 21:35 (Virty).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako to

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

kako to

Pa jednostavno ti ponude to.

17 godina
hitmanr kaže...

kako to

Mozda to daju svakom novom useru nakon isteka prvog mjeseca livea ili je u toku neka akcija, neznam...

Uglavnom, uplatio sam 1 funtu i imam novi mjesec golda {#}

16 godina
neutron0707 kaže...
3. Ako kupim modanu konzolu u infomarku, sljedeći mi je update besplatni - koliko bi me došlo slanje natrag konzole kod njih za modifikaciju iz zagreba?

Možeš sam flešat, potraži tutorijale na internetu.

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
15 godina
neaktivan

dali neko zna da igram npr. black ops na pc-u i black ops na x360 di bi bila bolja grafika ako bi igra priko istog monitora

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 9:09 (hitmanr).
14 godina
neaktivan

Mozda jos nebi kupio tv nego prvo bih kupio easycap pa bih ga koristio na laptopskom ekranu od 1440x900 pa me zanima, posto nigdje nemogu naci, kolika bi bila najvisa reza na ovom monitoru i koje bih sve stvari uz easy cap morao kupiti i dali bih imao lagga u igricama?

Kako cu ja znati dali ce mi novi update kada dodje pobrisati modifikaciju?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 10:22 (neutron0707).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Virty kaže...
hitmanr kaže...

kako to

Mozda to daju svakom novom useru nakon isteka prvog mjeseca livea ili je u toku neka akcija, neznam...

Uglavnom, uplatio sam 1 funtu i imam novi mjesec golda {#}

vatajte gold kad je jeftin... jednom je bio 2 funte, ja mislio uzet ali nisam imao para na paypalu {#}

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
14 godina
protjeran
procitao sam na infomarku na konzoli 250gb pod komentarima dace biti jos jeftinije i da se moze dobiti jeftinija ponuda :OOOO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dajteee ljudi molim vas odgovorite na moje pitanje sa easycapom STVARNO mi je hitno !!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice