Trenutno igram...

poruka: 503
|
čitano: 143.533
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Trenutno igram...

taman završio Killzone

počeo Final Fantasy VII (nikad prije igrao)

16 godina
nakedfunk kaže...

taman završio Killzone

počeo Final Fantasy VII (nikad prije igrao)

Killzone je jedina pucačina,to jest FPS s PS2 koju sam odigrao do kraja i koja mi je baš dobro sjela.
A FF VII je klasik kojeg vrijedi odigrati.
bubamara...hehehehehe:)))
16 godina
neaktivan
Trenutno igram.....

Counter strike 1.6 imam i server Varazdin public ip je  79.143.173.174:27020!!!!!!!!!!!DODITE IMA I NAGRAD NA KRAJU SVAKOG MJESECA KO JE PRVI NA TOP15 DOBIVA ADMINA!!!!!!!!!!!!! MI TRAZIMO BAS VAS 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trenutno igram...

Far Cry 2,Crisys Warhead i Burnout Paradise The Ultimate Box.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Trenutno igram...

Zeno Clash

http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Far Cry 2 i Juiced 2

16 godina
Trenutno igram...

Sad igram CS:S, a zeno clash se skida...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Trenutno igram...

FarCry2 ,COD5,Silent Hill Homecoming...

http://www.steelers.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trenutno igram...

Trenutno igram  Battlestations: Pacific             i  ponekad burnout Paradise,CoD 5,Mirrors Edge,Far Cry 2,GTA:IV (već dosadio,ne znam dal' ću ga uopće više ići prelaziti).   za sada samo derem po Battlestations-u:Pacific   ; )  Cool

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trenutno igram...

Trenutno igram:NBA 2k9,Burnout paradise:the ultimate box,Far cry 2 i upravo sad počeo devil may cry 4!Cool

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joka kaže...

Serious Sam 2, danas ga instalirao, zadnji put ga igrao prije nekih 2 god. Došlo da ga opet zaigram.

I meni je došlo da malo zaigram premda dvojku nisam igrao. Jel valja uopće dvojka? Kada se igra pojavila nailazio sam samo na loše kritike pa sam pokrio uši da ih ne slušam Namigiva. Prvi i drugi dio jedinice mi je bio za 10 pa si nisam htio (tada) upropastiti sliku Serioznog Sema tobože lošim nastavkom. Molim vaša cijenjena mišljenja!
16 godina
protjeran
Trenutno igram...

Red Alert 3, Mass Effect i Assassins Creed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stimulans kaže...
Joka kaže...

Serious Sam 2, danas ga instalirao, zadnji put ga igrao prije nekih 2 god. Došlo da ga opet zaigram.

I meni je došlo da malo zaigram premda dvojku nisam igrao. Jel valja uopće dvojka? Kada se igra pojavila nailazio sam samo na loše kritike pa sam pokrio uši da ih ne slušam Namigiva. Prvi i drugi dio jedinice mi je bio za 10 pa si nisam htio (tada) upropastiti sliku Serioznog Sema tobože lošim ss2nastavkom. Molim vaša cijenjena mišljenja!
menije ss2 bio odlican
16 godina
neaktivan
Trenutno igram...

malo da updatejtam:

najviše se igra:

The Sims 3

SimCity Societies Destinations

malo manje:

The Sims 2 Complete

Fallout 3

Braid

I-Fluid

i možda ako pokrenem The Path

Trenutno igra: NFS Undercover, Burnout Paradise, Fallout 3, Riddick EFBB, Red Alert 3, Oblivion

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Trenutno igram...

Zeno Clash s tim da sam ga presao i ponovo se lagano ze*ebajem s njim

http://birtija.co.ba/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igram CoD 4 mp..poneki put CoD 2..xD

16 godina
neaktivan
Trenutno igram...

san andreas (pogledaj Moj PC i vidjet ćeš zašto....)

RazerDinoMan & Gang 4ever 2gether
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zzz kaže...
Stimulans kaže...
Joka kaže...

I meni je došlo da malo zaigram premda dvojku nisam igrao. Jel valja uopće dvojka? Kada se igra pojavila nailazio sam samo na loše kritike pa sam pokrio uši da ih ne slušam Namigiva. Prvi i drugi dio jedinice mi je bio za 10 pa si nisam htio (tada) upropastiti sliku Serioznog Sema tobože lošim ss2nastavkom. Molim vaša cijenjena mišljenja!
menije ss2 bio odlican
 Moram reći da sam ostao malo razočaran iz više razloga. Što se tiče grafike pa ajd tako-tako - moglo je to i bolje. Ono najbitnije što fali dvojci su loše osmišljeni neprijatelji. Iako se tu sve svodi na humor i zabavu, iste odlike imala je i jedinica a opet se prema neprijateljima imao određeni respekt, čega u dvojci nikako nema.
Sve je šareno i zabavno i onda to jako brzo dopi*di. Kada se sjetim jedinice i onih bikova - čovječe koja je to razlika! Grmljavina stada... ne znaš odakle će doći... ogledaš se svuda... i onda kada krenu sa obrušavanjem - ma nešto prelijepo. U dvojci su zamijenjeni nekim nosorozima na navijanje - blijede kopije. Zatim na početku se pojavljuju neki Conani sa sjekirama koji zamahom ispaljuju sjekire. Bilo bi puno bolje kada bi se i oni zalijetali i više ulazili u blisku borbu. Ovako ih se skida izdaleka al to nije to. Dinosaur? Dobra ideja ali loša realizacija. Onda oni likovi sa toljagom i štitom - ne znam kako je dalje ali na početku igre se previše ponavljaju pa me to sve skupa podsjetilo na Halo. Bjesni psi su trebali biti malo ozbiljnije odrađeni. I tak sve u svemu promašeni neprijatelji.
Animacije također nisu nešto posebno a glazba je na tragu jedinice ali po meni nedovoljno dobra. Slabije je izražena smjena glasne glazbe prilikom borbe i zatišja pred buru kada raznorazne beštije daju glavnom liku malo oduška. Arsenal oružja me također nije oduševio. Pištolji ako se ne varam 2x magnum 44 sa laserima su totalni promašaj - revolveri iz jedinice puno bolji. Magnumi su nekako neuvjerljivi. Dvocjevka također nešto kao moderna, ma... Jedno od oružja je papiga koja nosi bombu, mislim WTF. Itd...
Nedostaje mi i ona traka koja je pokazivala val napada - npr. kada bi uslijedio napad žaba ili čega već - traka je bila odlično rješenje a toga koliko vidim za sada nema. (Nisam odigrao cijelu igru, tek sam počeo). Zapravo mi ove sve skupa izgleda kao jedna dobra kopija Serious Sam-a - netko je pokušao napraviti igru ali nije mu pošlo za rukom.
Podbacila je igra u svemu i čini mi se da su loše kritike bile opravdane (a upravo zbog njih sam se dvoumio instalirati igu ili ne - možda bolje da nisam). No to je samo moje razmišljanje, što ne znači da će vama igra biti loša. Baš naprotiv - 100 ljudi, 100 ćudi. Treba probati i osjetiti na vlastitoj koži...
The sands of time for me are running low
17 godina
neaktivan
Trenutno igram...

Evo ponovo sam počeo GTA IV igrat, i upravo instaliram UT3 Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trenutno igram...

COD4 Modern Warfare, Crysis.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trenutno igram...

trenutacno si prebacujem i igram igre na novome lg cookie-ju. ...touchscreen...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trenutno igram...

OKAMI ............ Wii edition .............

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trenutno igram...

STALNO:NBA 2K9,Cod5

Malo manje:Far cry 2,Burnout paradise

Najmanje:Devil May cry 4

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trenutno igram...

Cod 4, gtr2, gtr evo, i hummer 4x4

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trenutno igram...

cod 4 mp i assassins creed počeo ponovno

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trenutno igram...

Ajde nek mi netko preporuci neke dobre "utrke", a da nisu serijala NFS, GTR, GRID - s njima sam gotov... A trenutno igram Asphalt4 na Windows Mobile.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trenutno igram...

Igraaaaam.....

COD4 MP redovno

onak kad mi je dosadno HAWX, malo Tekken 5 na PCSX2 emulatoru, PES i tooo je to

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trenutno igram...

Igram cod4 mp, Assassins creed po 4 put Smijeh(pripreme za dvojku xD) i Trackmania nations forever online.

I wish I could see her naked, I wish I could see her naked, I wish I could see her naked, and down on all fours!-Barney Stinson

0 0 hvala 0
16 godina
Trenutno igram...

Trenutno nemam install niti jednu igru na kompu,osim onih standardnih Vista igara koje nikad ne igramSmijeh

bubamara...hehehehehe:)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

cod 4 MP, PES 9

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice