Što kupiti - XBox ili PS2

poruka: 32
|
čitano: 10.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Cijene su negdje iste. Odlučio sam se za neku od navedenih konzola zbog pristupačne cijene. Sad me zanima, što se više isplati kupiti? Pod tim mislim, koja ima bolje komponente, više igara... Molio bih sve koji će odgovarati neka malo opširnije opišu zašto bi kupili navedenu konzolu. Hvala.

E, da, i ne radi se o XBoxu 360, već onom starijem, običnom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I još nešto, dal se može spojit XBox s monitorom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Što kupiti - XBox ili PS2
kompotko kaže...

Cijene su negdje iste. Odlučio sam se za neku od navedenih konzola zbog pristupačne cijene. Sad me zanima, što se više isplati kupiti? Pod tim mislim, koja ima bolje komponente, više igara... Molio bih sve koji će odgovarati neka malo opširnije opišu zašto bi kupili navedenu konzolu. Hvala.

E, da, i ne radi se o XBoxu 360, već onom starijem, običnom...

konzole vecina ljudi uzima radi tocno odredzenih igara. Meni ce PS (sony) uvjek biti zanimljiv zbog GranTurisma, Metal Gear Solida i mozda jos par igara koje se pojave samo za PS.
Neke velike razlike medzu konzolama nema.

Inace, zasto ne Wii za tu cijenu? Smijeh

igrao sam Wii prije par tjedana. Iako je do totalno drugi koncept od PS2 i Xboxa, mislim da je Wii ZABAVNIJI sto mi je najbitnije kod konzole.

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan

XBOX mi je 1300 kn, PS2 1499, a Wii oko 2000. Uostalom, Wii mi izgleda nekako za djecu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
// Moj glas ide apsolutno ZA PlayStation2, iako već stara, ona je ipak Legenda na kojoj su odrastale generacije... Ima totalno puno igrica, i grafika još nije za bacanje. Dakle: PSX 2 !
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...

XBOX mi je 1300 kn, PS2 1499, a Wii oko 2000. Uostalom, Wii mi izgleda nekako za djecu...

pa sta sad? svi smo mi dica iznutra i glavno nam je da se dobro zabavimo.

Ja i kad budem imao 50 cu poblesavit kad vidim luna park. Iznenađen

i ringišpil naravno.

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan

Ipak sam se odlučio za XBOX. Na jednom drugom forumu sam pronašao sve prednosti XBOX-a pred PS2... S PS2 ću dobiti i dodatne troškove, poput MemorySticka, dok na XBOX-u imam ugrađeni HDD koji se kasnije može promjeniti. Budući da je disk od samo 10gb, to ću ubrzo promjeniti na jedan od 160. Igre se mogu stavljati na diskove, tako da nema brige oko ogrebanih DVD-a i toga... Mogu stavljat i filmove i muziku, tako da tu dajem još jednu prednost XBOX-u. Na XBOX mogu stavit 4 kontrolera, dok na PS2 samo 2.

Kako nemam HD TV, nije mi potreban XBOX360 ili PS3... Za konzolu sam se odlučio jer se volim igrati, no to baš ne mogu zbog starijeg računala.

Sad imam još samo nekoliko pitanja za koje bih trebao odgovor.

1. Koji diskovi idu u XBOX - ATA ili SATA?

2. Može li se spojiti XBOX s monitorom?

3. Gdje ima za kupiti gamepad, te koliko on košta?
4. Može li se primjerice kupiti neki gamepad koji ima oblik za PS2?

Hvala na odgovorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

inače sad ti je XBOX360 arcade ispod 2000 kuna, pogledaj si u sophoslabu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
p0temk1n kaže...

inače sad ti je XBOX360 arcade ispod 2000 kuna, pogledaj si u sophoslabu

Koja je razlika izmedju te verzije i one skuplje (čini mi se da se zove extreme il tak neš)

Neznam kolko bi mi bilo pametno X360 jer nemam HD monitor...

A ako ću i uzet nju, što je nova solucija, kakve su igre? Na kojim vrstama diskova? Obični dvd-i ili?
17 godina
neaktivan

E, još nešto. Budući da se obični XBox lako nadograđuje, jer se stavljaju dijelovi za komp (HDD, RAM), dal se tako i X360 lako nadograđuje? Znači, da bi kupio disk ili ram, i sam bi ga ugradio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne nadograđuje se ni jedno niti drugo. Znači ništa od RAM-a.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2008 4:09 (PROTECTOR).
17 godina
neaktivan

Mozes prominit jedino harddisk (ata) i dvdrom (ali to je malo teze). Ja osobno imam par godina modirani xecuter Xbox s 200gb diskom koji mi sluzi kao Divix/DVD player. Nema formata kojeg ne cita osim HD koji me trenutno jos ne zanima.

Novi Xbox360 je ludilo za igrice ali koliko citam po forumima nije ga moguce modirati kao starog.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2008 8:30 (archeron).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Još mi nitko nije odgovorio u vezi monitora. Imam LCD, VGA monitor... Dal se može putem kakvih kabla? Ako ne može, bi li moglo da kupim TV karticu? Zašto se ne može ram mijenjati? Pa piše da je SD-RAM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ps2

intel quad q6600 3.6,gigabyte 965-ds3,4gb kingmax,3870x2 powercolor,tagan 580w,samsung 160 +250 Western digital caviar

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

ps2

Već sam se odlučio za XBox... Samo još hoću neke stvarčice saznati...
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...

Još mi nitko nije odgovorio u vezi monitora. Imam LCD, VGA monitor... Dal se može putem kakvih kabla? Ako ne može, bi li moglo da kupim TV karticu? Zašto se ne može ram mijenjati? Pa piše da je SD-RAM.

Za lcd nisam siguran ali mislim da može provjeri po netu malo. Ram se nemože mijenjati jer xbox nije PC. Kad kupiš xbox rastavi ga pa ćeš vidjeti zašto nemožeš mijenjati.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan

a što je sa monitorom

jura

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

dali se može x box spojiti na monitor. jel ok grafika na xbox 1 ili je lošija , dali se može lako naći igre za njega

jura

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja razmišljam o xbox ili ps2 šta vi mislite

jura

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Potreban ti je VGA adapter.

I'm writing my will, on a three dollar bill
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kompotko kaže...

a neznam kakva je stvar s tim al xbox360 moze
17 godina
protjeran

Jel moze preporuka di se moze kupit PS2 s cipom i garancijom?

Od ZG pa sjevernije po mogucnosti.

Hvala.

EVE ONLINE Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam ps2 i odlicno je sto sam si to kupio samo one nove igre kao npr gta4 jos nema za ps2 pa je glupa.rade bi xbox jer cim izade igra izade za njega

16 godina
neaktivan

Pa treba pričekati a i možda nisu napravili.Ali dajem ti primjer  kad je izlazio call of duty 5 bilo je za ps3 pc i xibox a sad u cro vortaxu sam našao pirvemeno nedostupa i da će uskoro doći za ps 2.

vorpen
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 8:40 (ris).
16 godina
neaktivan

Pa ja mislim da malo brže izlaze za XBox ali kasnije i za ps2.Ali nema neki igrica i za XBox a ima za ps2

vorpen
16 godina
neaktivan

zavis...x360 ima punnoo novi i graficki predivnih igara, dok ps2 ima mnogo hitova...koji se brzo nemogu odigrati.....

15 godina
neaktivan

ja imam ps3 120 gigabajta i imam xbox 360 elite i ja mislim da je bolje kupiti ps3Coolzato sto je ps3 neponovljiv

16 godina

fulao si temu, pitao je covjek XBOX obicni ili PS 2

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ps3 kaže...

ja imam ps3 120 gigabajta i imam xbox 360 elite i ja mislim da je bolje kupiti ps3Coolzato sto je ps3 neponovljiv

1. - fulao si temu totalno

2. - ova tema je stara više od godinu i pol

15 godina
protjeran
Moja Baka kaže...
ps3 kaže...

1. - fulao si temu totalno

2. - ova tema je stara više od godinu i pol

zasto je problem ako je tema stara?

falia je temu

Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju svojom
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice