Što kupiti - Xbox 360 ili PlayStation 3?

poruka: 3.099
|
čitano: 847.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Što kupiti - Xbox ili PlayStation 3?
Hex kaže...

Ovakve teme nemaju kraja (netko je rekao), netko je X360 fanboy, netko PS3 fanboy, neki kažu ovo mi je bolje pa kupi to, netko kaže da ovo ima više exclusiva a ovo manje i koje kakva sranja. Skoro sve što izađe za X izađe i za PC. PCu je mana što moraš nadograđivat nešto svakih godinu ili dvije. Rijetko nešto izađe samo za X. Play3 može čitat BD, ima 7 jezgri (garantira budućnost), exclusiva je više (po meni), nekima su exclusive bolje nekima lošje. Sve je samo na kraju stvar ukusa. Ja imam Play3 i mislim kupovat još X360 da vidim zbog čega se tolko ljudi svađaju. Ovakve teme (više ih je) jednostavno nemaju smisla jer uvijek ima netko ko će popljuvat konzolu nasuprot one koju on posjeduje. Zato bi ja preporučio lock ove teme.

Imaš PS3 i namjeravaš kupovat XBOX 360? Ti stvarno imaš love na bacanje.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Što kupiti - Xbox ili PlayStation 3?

@shkval

Potpisujem ali samo malo ne zadnji odlomak. Wii je po hardveru koma a jedino dobro kod njega je lijep i neobičan kontroler pa ga svi ljudi hvale.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

NEW_MAN daj meni prodaj xbox ak nije problem!!haha

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa kad si svatija da je ps3 bolji od xbox-a

xbox nema veze sa konzolon:(:(:(:(

16 godina
neaktivan

Oh ne.

Here we go again :(

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

1 0 hvala 0
16 godina

Meni se osobno više sviđa Xbox, ali tko se ne može odlučiti nek uzme Wii i fajrunt. Tako nitko ne pobjeđuje.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Igor kaže...

Meni se osobno više sviđa Xbox, ali tko se ne može odlučiti nek uzme Wii i fajrunt. Tako nitko ne pobjeđuje.

hehe to cu i ja ucinit
intel-nvidia :(
15 godina
neaktivan

Ja imam PS3, i iako sam jako zadovoljan s njim ipak moram nešto naglasiti.

Naime, PS3 i XboX 360 NISU konzole. To su punokrvna računala zamaskirana u konzolaška kučišta, i mislim da im je to najveća greška i mislim da ih zato Wii šije po prodaji.

Konzola nije konzola kad ja ubacim igru i moram je instalirati.

Konzola nije konzola kad njene igre imaju patcheve - pa to je krajnjem korisniku, uglavnom djeci i njihovim mamama, teška komplikacija (i meni je brate, a igram se još od Commodorea 64)

Znam i po sebi, kad mi se igra, želim jednostavno nešto upalit, ubacit CD / DVD - I GOTOVO! Bez ovoga i onoga.

No eto, PS3 nisam uzeo zbog igara, ali kad bih uzimao nešto da se igram, defintivno bi to bio Wii.

15 godina
protjeran

PS3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nakedfunk kaže...

Naime, PS3 i XboX 360 NISU konzole. To su punokrvna računala zamaskirana u konzolaška kučišta, i mislim da im je to najveća greška i mislim da ih zato Wii šije po prodaji.

No shit, konzole su računala. Zar nisu oduvijek bila?
nakedfunk kaže...

Neznam kakva je situacija na Playstationu, ali na Xboxu se igra pokreće čim umetneš medij.
nakedfunk kaže...

Konzola nije konzola kad njene igre imaju patcheve - pa to je krajnjem korisniku, uglavnom djeci i njihovim mamama, teška komplikacija (i meni je brate, a igram se još od Commodorea 64)

Da, tako je. Živjeli bugovi!
Ponovno, neznam kako je na PSu, ali na Xboxu se patch sam instalira u roku od 5sek prije pokretanja igre. Igrač to gotovo ne primjeti.
The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
15 godina
neaktivan
itf4n kaže...
Da, tako je. Živjeli bugovi!
Ponovno, neznam kako je na PSu, ali na Xboxu se patch sam instalira u roku od 5sek prije pokretanja igre. Igrač to gotovo ne primjeti.
 Na ps3 se patch skida i instalira, vidis proggress bar.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 13:14 (Fowix).
15 godina
neaktivan

Xbox. Necesh se razocarati

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nakedfunk kaže...

To je samo na naprednom PS3. Ovi loši X360 i Wii samo traže da ubaciš medij. Smijeh
15 godina
neaktivan
No shit, konzole su računala. Zar nisu oduvijek bila?

Znaš točno na što mislim, a ako ćemo o o tome što je računalo a što nije, onda je i moja perilica za rublje računalo...mislim da je na Z80 procesoru.
Ne budi cjepidlaka.
15 godina
neaktivan

Ma Xbox je najbolji.Ko ce kupovat igrice za ps3 po 500 kuna?uzmi 4 igrice po 500 kuna za ps3 i imas novi Xbox 360 premium.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 17:18 (XboX 360).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ma PS3 naravno,ja ga imam i nisam pozalio a igre mozete kupovati polovno i jeftino....
A zabava na PS3ekskluzivama je zajamčena a njih ima puno...

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Wii i guitar hero metallica o jeah!Nevinašce

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
miski5310 kaže...

pa kad si svatija da je ps3 bolji od xbox-a

xbox nema veze sa konzolon:(:(:(:(

daj idi spavat ... nemaš ti veze sa životom :/

Xbox 360 - Jump in
15 godina
neaktivan
moj frend, ima ps3 i stalno je na njemu. Vidi, ja ti preporućujem da kupiš ps3 jer ima nekoliko                                                                                                                                       1razloga                                                                                                                                                    1. ima boljih igara  2. ps3 može duže izdražati         3.može imati jaći hardver  ja tako barem mislim jer moj frend ima stvarno jak hardver

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1. nije istina

2. nije istina

3. istina

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pudge kaže...

1. nije istina

2. nije istina

3. istina

1. Kako kome - ovisi o ukusima, ali PS3 ekskluzive bez problema biljiraju na gotovo svim reviewima i po ocijenama, što se ne može reći za x-box ekskluzive. Ako se računa po ocijenama i kritičarima - PS3 definitivno ima bolje igre (ove ostale ne računam jer su svugdje dostupne)

2. Itekakva istina - gdje će biti x-box 360 za 2 godine? Igre će dolaziti na 6 DL-DVD-a? PS3 ima veću snagu i zato može dule izdržati na tržištu. Hardver x-boxa će postati usko grlo igrama prije nego što će postati PS3-u. A i ako ti nije do igranja - PS3 može ti služiti kao blu-ray player dok se ne pojavi neki novi standard. Dakle PS3 tu pobijeđuje

3. Ovdje se nema što raspravljati - PS3 ima jači hardver. Ovdje se slažem s tobom

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Pudge kaže...

1. nije istina

2. nije istina

3. istina

Mislim da nisi shvatio broj 2. On nije mislio da se Xbox 360 prije pokvari, nego da će dulje biti aktualan. Xbox 360 će prije zastariti. Znači da je u tom smislu PS3 trajniji. Znači broj dva je isto istina.

16 godina
neaktivan
Igor kaže...
Pudge kaže...

1. nije istina

2. nije istina

3. istina

Mislim da nisi shvatio broj 2. On nije mislio da se Xbox 360 prije pokvari, nego da će dulje biti aktualan. Xbox 360 će prije zastariti. Znači da je u tom smislu PS3 trajniji. Znači broj dva je isto istina.

I da nije shvatio broj 2 opet je u krivu - koliko se ljudi žali za loša napajanja, grijanje i red ring of death kod xboxa? Tako nešto kod PS3 nisam čuo - znači xbox je i više kvarljiv.

15 godina
neaktivan

To što si čuo su problemi ljudi za starom serijom matične. Danas, takvih problema vise nema, a posto je cijena Xboxa smijesno mala mislim da ne bi trebalo biti problema u izboru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako je jedan GTA IV mogao stati na DVD DL , ako će Crysis stati na jedan  DVD DL , ako će MGS Rising stati na jedan DVD DL onda nema problema za budućnost x360 .. može se nosit sa svim novim naslovim idućih barem 4 godine ..  Ako se misli tko će duže izdržat da se ne pokvari onda je opet podjednako , x360 više nema problema sa pregrijavanjem !

Xbox 360 - Jump in
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
franky kaže...

To što si čuo su problemi ljudi za starom serijom matične. Danas, takvih problema vise nema, a posto je cijena Xboxa smijesno mala mislim da ne bi trebalo biti problema u izboru.

I ja mislim da nebi trebalo biti problema u izboru - superiornija konzola i blu-ray player vrijede te pareNamigiva Ovdje je najmanji problem cijena konzole. Tu je prolbem cijena igri, a zna se da smo mi naklonjeni piratskim nabavkama igri i da zato većini x360 ima prednost.

Anno kaže...

Ako je jedan GTA IV mogao stati na DVD DL , ako će Crysis stati na jedan  DVD DL , ako će MGS Rising stati na jedan DVD DL onda nema problema za budućnost x360 .. može se nosit sa svim novim naslovim idućih barem 4 godine ..  Ako se misli tko će duže izdržat da se ne pokvari onda je opet podjednako , x360 više nema problema sa pregrijavanjem !

Ako su igre stale u prošlosti ne znači da neće imati problema u budućnosti. Svi su govorili kako BD ima ogroman kapacitet od 50GB, pa su opet jedva ugurali MGS4 na njega i nešto su čak morali izbacivati (a to je već sada). Za četiri godine igre će dolaziti i na više BD diskova, a da ne govorim da će DL DVD-i možda tada biti u ropotarnici povijesti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 22:55 (Paolo2612).
15 godina

ja sam donedavno govorio da bi rade uzeo Xbox 360 no kada sam od prijatelja cuo za RED RING OF DEATH ili sl. tj. da mu se proc nakon duzeg igranje zagrije i vise nije moguce upaliti xbox.   A playstation je playstation samo to je potrebno reci..

PS3

kaj NAJ MI TO POVEDAT di si to cul da je umet po 5kn kila ????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bih radije ostao na PC-u ipak je bolje od tih igraćih platformi. Kupiš si eventualno grafičku za 1500,00 kn i miran si godinu i više. Moja preporuka.

15 godina
Anno kaže...

sry OPET na duplom postu.... cek kak da ja znam koj maticna je poboljsana..... mislim nista se na bahatim ali kaj cu doc u ducan i rec "dobar dan moze x box ali onaj sa novijom maticnom zato kaj ona gori" to nebi dozvolili u microsoftu

kaj NAJ MI TO POVEDAT di si to cul da je umet po 5kn kila ????
15 godina
neaktivan

Budući da ja u skoroj budućnosti planiram kupiti neku od konzola,i sam sam se našao pred istom dilemom,i nakon dužeg razmišljanja sam došao do zaključka da ću ipak kupiti ps3 i to ponajviše zbog toga što već imam pc a xbox360 "ekskluzive" prije ili kasnije završe na pc-u što se baš i ne može reći za ps3 ekskluzive(Ratchet i Clank,Metal Gear Solid 4,InFamous,Little Big planet,Resistance,God of war,itd.).Drugi razlog je besplatno online igranje iz Hrvatske i službeno postojanje platforme i podrške za nju u Hr.,a treći i najjači je taj da ja jednostavno obožavam njihov dualshock,koliko god to možda glupo zvučalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice