Kostaju samo cijenu praznog DVD-DL, naravno ako imas flat.
Kostaju samo cijenu praznog DVD-DL, naravno ako imas flat.
HaHa na sve
Po meni trenutno Xbox, jer Sony nije izbacio niti jedan pravi hit. Sto je sramotno. Danas vecina igara sto ima za PS3, isto tako ima i za Xbox ili PC. A to sto Sony ima BluRay mislim da nije bas toliko bitno, jer kad BluRay postane standard Xbox ce samo izbaciti BluRay Player i to je to. A to bi se ubrzo moglo i dogoditi s obzirom na ekipu sto podrzaju HD i njihove izjave. Prije nekih 6mj citao sam u T3 magazinu da je BluRay Player u PS3 jedan od kvalitetniji, pa cak i od playera koji kostaju oko 1000E. Ali to meni nista ne znaci i kad ovo ljeto zaradim lovu kupit cu si PS3, jer su za sada MGS4, Gran Turismo, God of War i Tekken ekskluzive za Sony. A to je jedino sto mi je bitno
James: I think we're all goning to die.
Sto se tice online igranja, igranje pirata online na xboxu ide bez problema, samo treba paziti da imas dobru kopiju igre, preko programcica Mulleter provjeris da li je kopija identicna originalu.
Kako god ide prema boljemu i doći će piratluk i na ps3 ali umjesto 100 kn za pirata bolje kupiti original igru koju i želiš, pa ako se i zasitiš ideš na zamjenu. Recimo kod PS3 vidim masu ljudi koji jednostavno mijenjaju igre međusobno. Osobno mislim da je to pravi puit od kojega će svi imati koristi.
Istina. Kupujte malo, ali kvalitetno!:-)
Gray Fox
Po meni xbox360 je super konzola da imam para uzeo bi ga kao i ps3. Inace preferiram ps3 jer mogucnosti koje ima su neiskoristene sto znaci da ima mnogo mjesta za napredak. Kod xbox-a ce se tek pokazati ogranicenja...HD-DVD ili obican DVD(ne zbog filmova toliko koliko zbog samih igara)...mrezno igranje nije besplatno (ispravite me ako grijesim). Postoje neke igre na ps-u kojih jednostavno nema na x-u i nikada ih nece biti...zna se koje su :)) A i druga stvar je to da vecinu igara sa x-a mogu i na kompu odigrati..Bioschock,Gears of war itd...Sto se tice tvrdnje da je za ps3 tesko programirati uzmite to sa dozom rezerve jer dolaze od ljudi koji naprave igru za koju trebas server da bi ju pokrenuo iliti losa optimizacija koda... prema tome nemojmo mijesati lijenost programera i tesko programiranje. Kod konzola me opcenito smetala slaba podrska za mis i tipkovnicu, neznam kako je sada. Sve ovisi o zanrovima igara koje volite igrati...za FPS i RTS je komp jednostavno majka i tu nema dileme. Mogucnosti samog kompa su daleko ispred svih konzola..software,multimedija itd... Mislim da se vise isplati tih 3,5k kuna uloziti u komp nego u konzolu ali opet it's just me.
Htio sam se samo nadovezati na rez 1080p ovako, još malo pa izlazi GT 5 exkluzivno za PS3 i to će biti prva igra s podržanom rez 1080p kao takva.
Gore je netko naveo da ne zna dali ima takve igre......ima i mi ju silno očekujemo, znači kaj se tiče gejminga definitivno PS3, shitbox se kvari i to ti ne bih preporučio.
Eto toliko s moje strane gledišta.
pozz
Vjeujem da će PS 3 postati bolja konzola s vremenom dok dođu iščekivani naslovi i o dok s programeri naviknu na 7 jezgri. Ali kako sada stvari stoje Xbox 360 je bolji prvenstveno zbog ponude igara.
PS3 je možda jača i bolja, ali X360 ima više u ponudi igara nego PS3
http://bux.to/?r=budi5875
Mali dokaz da PS3 ni samo za igranje:
https://help.ubuntu.com/community/PlayStation_3
P.S. Glasam za PS3!!!!!!
Mali dokaz da PS3 ni samo za igranje:
https://help.ubuntu.com/community/PlayStation_3
P.S. Glasam za PS3!!!!!!
Još samo treba napraviti podršku za RSX na GNU/Linuxu i PS3 je onda potpun za korištenje.
Ja jucer preko njih narucio 4 igre (VirtuaTenis3, PES08, FN3, Drake) za PS3, 250kn/kom s postarinom. Nadam se da to nije neki levi sajt da mi uzmu lovu a igre ne posalju!!
Inace u odnosu na Amazon.uk jeftiniji je 400 kuna (s tim da Amazon niti ne salje igre u HR).
Ima li jos koji sajt za narucivat igre?
.ez.
A ja bih preporučio XBOX360 samo zbog jedne stvari -cijene ,evo od danas su nove cijene X-a i u Hrvatskoj. I stvarno su spustili sa 2890 na 1995 KN za osnovni model ,a ja sam svoj kupio u 12 mjesecu ahah da sam bar pričekao jer bi sad imao za istu cijenu ELITE...
a još neznamo što nas čeka...
Ustvari ipak mislim da je svejedno koju konzolu kupite, i xbox i ps3 imaju dobre hitove tako da cete uživati,a obavezno ako si možete priuštiti LCD TV jer razlika je ogromna
Stvar ukusa ja osobno sam za play 3
imao prije na kratko xbox360 .. nije mi se svidio ..
neki dan ubo PS3 prije svega kao media hub (blueray, divx, photoslideshow etc) i iako ce zvucati glupo, meni ps3 gotovo da nije usporediv s xbox360,
to su mozda po namjeni slicni strojevi .. ali nemaju veze jedan s drugim
ps3 necujan i kvalitetan stroj koji se stalno updejta .. tako upskejla dvdr da ti oci ispadnu .. slideshow vrlo iskoristiv, cak je i internet browser vrhunski ..
kad probas jedno i drugo .. nema tu dvojbe :)
.ez.
Da imam para, definitivno Playstation 3!!!
Nema Unreala, Wow-a ili Crysisa kao stari, dobri, nenadmasni Tekken 3, vjecni kralj Gran Turismo 2 ili ubojiti Tenchu! To je bila jedinica, sve ovo izlazi u boljem izdanju na trojki!
Pa do sad su već potrošeni skoro svi argumenti za obadvije strane i bitka je još uvijek neizvjesna. Stvar je u tome da nitko nije u krivu- i ps3 i 360 imaju svoje prednosti i mane, ali prije svega su odlične konzole sa pristojnim izborom igri i velikim potencijalom za budućnost. Na kraju se odluka o kupnji svodi na 2 riječi: Rat Ekskluziva.
PS3
Metal Gear Solid 4 (50 gigabajtno čudo od igre, veće od bluray diska na kojem mora izaći, veće od bilo koje Japanske megalomanske igre iz prošlosti, vrlo vjerojatno i veće od života)
God of War 3
Gran Turismo 5
XBOX360
Forza Motorsport (direktan konkurent Gran Turismu)
Halo 3
Too Human (u moru komercijalnih poluproizvoda EA/Microsoft recepta, najavljenih za 360 za ovu i sljedeću godinu, definitivno igra koja se ističe. Radi se o interpretaciji nordijske mitologije smještene u futuristički svijet bogova, mašina i alternativnih dimenzija postojanja, obećavaju stotinjak sati igranja i sto tisuća predmeta za koristiti. Igru radi Silicon Knights (ako neko nezna ko su oni, nek se streli), pa je kvaliteta zagarantirana)
Možda 360 dominira sad, ali sony više obećava za budućnost. Ja osobno čekam prve dojmove na MGS4, pa definitivno presuđujem tamo negdje, početkom ljeta.
kao što je rečeno u postu ispred, i xbox i ps3 imaju mane i prednosti... i onda nek si kupi ko šta voli a alo se ne može odlučit, nek si nabavi malu dvokračnu vagu, i ubaciva na jednu stranu zašto treba kupit xbox a zašto ps3...hehe (kad bi se to nekom dalo radit)
X360 - je u početku bio dosta orijentiran na američke teen klince, ono sve šareno, sve leti, sve blješti ali malo po malo su se i uozbiljili pa su si priskrbili par udarnih japanskih developera i izdavača (Capcom, Namco, Mistwalker...) i da se na njemu naći več poprilično dobrih igara (trenutačan hit je veliki japanski rpg Lost Odyssey - izgleda super a i kažu da je priča super).
Opet, njegov problem je učestalo kvarenje. Imam 2 frenda, jednom se smrdao jedan X360 a drugom su se smrdala dva X360-a, i to onak iz čista mira, crveni krug (poznat kao red ring of death) i moš se fučkat. pa šalji u servis, jamstvo, ok ono vrijedi ali čekaš 30+ dana da dobiješ novi.
PS3 - njegovo vrijeme tek dolazi (a i ekskluzivne igre poput Heavenly Sword i Uncharted pokazuju da je itekako jači od X360 > ili sony partneri imaju bolje programere :D ) - Gran Turismo 5, Home, Metal Gear 4 i vjerojatno najveća PS3 uzdanica >Little Big Planet. Konzola je osjetno tiša od X360 a i djeluje mi kvalitetnije.
Da biram što od ovoga > Mada mi se PS3 malo više sviđa, rado bih imao obje konzole :)
Hmmmmmmmmmm...
Nakon 5-minutnog razmišljanja zaključio sam da je bolje kupiti X-box 360.
Mislim da je to bolji izbor, zbog prvenstveno - više igara.
naime istraživanje dokazuje da, za X-box 360 izađe čak do 50-60 igara više
(evo vam sad ljubitelji PS 3-a).
a i po meni, osobno, igra revolucije, igra savršenstva - Fable 2.
e sad, vratimo se mi kupnji X-box-a 360...
drugi razlog je cijena, naime onaj najjeftiniji model X-box-a je došao do rekordno-niske cijene od 1000 - do otprilike 1200-1300 kn!!!!!!!!!!!!!
a, i naravno mogućnosti x-box 360 home,to isplativo čak i onima koji nemaju novaca da si svaki mjesec priušte originalne igre (na primjer ja), jer igranje preko home-a je moguće igrati i, bez posjedovanja originalne igre.
ZAKLJUČAK:
PLAYSTATION 3 -NEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
YOU'RE SO FUCKIN RIGHT MAN....
- A, AKO NEKA OD IGARA, I NE IZĐE ZA X-BOX 360, ISTO GOVNO IMAŠ NAJVJEROJATNIJE ZA KOMP...
Ma sve Biowareove stvari su na xboxu (Kotor, Jade empire, Mass efect), samo to je već dostatan razlog za xbox