Ja posjedujem xbox 360 elite i superzadovoljan sam. Kupi to
Imam Xbox 360 a prijatelj PS3 i moj glas ide za Xbox 360.
Neko je ovdi reka, mislim neki od Bugovaca da PS3 ima jaci hardware te veći potencijal.
I moja bivša cura je imala potencijal da bude lipsa pa nikad nije :)
Pa sta, razlika nije toliko velika a trenutno stanje igara uopce to i ne pokazuje.
Na krjau krajeva i sami programeri kazu da im je puno lakse raditi igre za X iz raznih razloga...
Xbox 360 a i PS3 gemblamo na full HD LCD i obe super izgledaju.
Trenutno stanje a tako ce jos i dugo biti kad se uzme u obzir sta programeri radu za ovu godinu a i sljedecu, je da za X mogu birat izmedju masu "hit" naslova dok za plejku bas i ne.
Ako bas kome triba BR player, onda je plejka dobar izbor.
A one price kako plejka nije samo konzola jerbo se moze instalirati razni OS i sl., pa to me i ne zamara jer imam PC za to
Iz mog aspekta, igraca konzola mi je primarno za igranje, dok PC koristim za sve ostalo.
Zivi i zdravi bili !
Svi koji ovdje piskaraju imaju PC i tako se kao Xbox-ov adut navodi to da trenutno ima bolji izbor igara, ali kljucna rijec je TRENUTNO jer ce ga Play Station 3 obici jako brzo, dva, tri posta iznad netko je naveo kao razlog sljedece igre, Kotor, Jade empire, Mass efect i sve do jedne su izasle i izlazit ce za PC tako da se covjek zapita zasto kupovati Xbox kada sve to mogu odigrati na PC-u, a tesko da cete zaigrati Metal Gear Solid, Resident Evil, Front Mision i brdo drugih naslova koji izlaze samo za Play Station! Svi znaju da je Play hardverski superiornij i nudi nove tehnologije koje Xbox ne posjeduje, pa vidjet cemo za kojih godinu dana kad pocnu za Play izlaziti igre koje su dodatno optimizirane i znatno bolje od onih na Xboksu koji polako propada a da tog niste ni svjesni. . . No opet o ukusima se ne raspravlja i ova tema ce voditi u nedogled, ali vrijeme ce pokazati svoje!!!
što se tiče snage hardwarea za pokretanje igara x360 i ps3 su jako slični a ako i postoje neke minimalne razlike one su apsolutno nebitne (nekad se govorkalo kako je stari xbox duplo jači od ps2 a iz sadašnje perspektive gledano obe te konzole su isti jarac stare kante, jedino je xbox bolji kao multimedijalni player dok za ps2 igre još uvjek izlaze)
Kad se u hr videotekama pojavi barem pedesetak poštenih filmova blue-ray će značiti nešto. Iskreno se nadam da će ps3 biti puno bolji blue ray player nego kaj je ps2 bio dvd player(kad sam ga kupio 2001godine zamalo sam dobio slom živaca jer 50 posto filmova iz videoteke nisam mogao gledati jer su zastajkivali, a slične probleme je imalo i jako puno ekipe koje poznajem zato vjerujem da moje iskustvo nije samo izoliran slučaj).
Svi koji ovdje piskaraju imaju PC i tako se kao Xbox-ov adut navodi to da trenutno ima bolji izbor igara, ali kljucna rijec je TRENUTNO jer ce ga Play Station 3 obici jako brzo, dva, tri posta iznad netko je naveo kao razlog sljedece igre, Kotor, Jade empire, Mass efect i sve do jedne su izasle i izlazit ce za PC tako da se covjek zapita zasto kupovati Xbox kada sve to mogu odigrati na PC-u, a tesko da cete zaigrati Metal Gear Solid, Resident Evil, Front Mision i brdo drugih naslova koji izlaze samo za Play Station! Svi znaju da je Play hardverski superiornij i nudi nove tehnologije koje Xbox ne posjeduje, pa vidjet cemo za kojih godinu dana kad pocnu za Play izlaziti igre koje su dodatno optimizirane i znatno bolje od onih na Xboksu koji polako propada a da tog niste ni svjesni. . . No opet o ukusima se ne raspravlja i ova tema ce voditi u nedogled, ali vrijeme ce pokazati svoje!!!
Da, samo što PS3 ima bolje exskluzive a i čita blu-ray discove što mu je velika prednost, zamislite MGS4 na XBOXU 360, svakih pola minute "please isert next disc"
Da, samo što PS3 ima bolje exskluzive a i čita blu-ray discove što mu je velika prednost, zamislite MGS4 na XBOXU 360, svakih pola minute "please isert next disc"
Pošto se tu raspravlja o kupnji konzole i koja je bolja... i sve je puno hard cora gamera...
btw ne zanima me ni jedna od njih, igre su prekomplicirane...
Nego... ko ima dobar stari Super Nintendo (EU/GB) verziju za prodat... po mogućnosti da ima 2 džojstika, scart priključak + igre tipa Zelda, Street Fighter, Super Mario (Joshi Island)............ tetris :)
Ako ima neko nek mi samo šibne poruku ovdje na forumu...
Lp.
Ja posjedujem xbox 360 elite i superzadovoljan sam. Kupi to
Da to je promblem kod nas u Hrvatskoj sto Xbox mozes kupiti samo u Zagrebu i Rijeci ja mislim, a tako je i sa igrama osim ako ih ne narucujues preko neta.
PS3 bolje...
Za igranje ja gledam ovako: PC je car što se tiče grafike i raznolikosti žanrova, a Nintendo Wii mi je zakon glede originalnosti upravljanja i igrivosti novih igara rađenih za njega.
PS3 ima prednost u vidu BR drive-a za gledanje high definition filmova što isto treba uzeti u obzir, a i dosta dobro folda (f@h aplikacija).
Ovisi o osobnim preferencijama, no od konzola meni je najdraži Wii
Da to je promblem kod nas u Hrvatskoj sto Xbox mozes kupiti samo u Zagrebu i Rijeci ja mislim, a tako je i sa igrama osim ako ih ne narucujues preko neta.
Možda je malo glupo pitanje, ali molim vas da odgovorite. Jel za Xbox 360 isto treba imati onaj neki chip kako bi mogao igrati neorginalne igre? Jel se tako sređen može negdje kupiti? Gdje? Ako se to mora ugraditi naknadno, gdje?
mogu se pohvaliti da sam možda među prvima koji su zaigrali PS3 i usporedo sa njim i xbox 360. moj glas definitivno ide xbox-u pogotovo što se tiče grafike.
deifinitivno ljepša i zaglađenija grafika nego kod ps3-ce.
ako se dvoumiš zbog blu raya NEMOJ jer sada izlazi periferalni uređaj za x360 (ilitiga xbox 630 kako me je pitao neki tip koji ovo dan preko telefona :)).
veći broj igrica, pržene igirce, čip, grafika, su stvari koje u mojim očima mogu dati samo + xboxu.
Ma ne pitam za PS3. Znam da on nema chip za kopije. Pitam za Xbox 360. Jel se može kupiti u dućanu s ugrađenim chipom, to me zanima.
Možda je malo glupo pitanje, ali molim vas da odgovorite. Jel za Xbox 360 isto treba imati onaj neki chip kako bi mogao igrati neorginalne igre? Jel se tako sređen može negdje kupiti? Gdje? Ako se to mora ugraditi naknadno, gdje?
čip za xbox je softverski,međutim na novim verzijama konzole teško se probija ali dečki iz sophos laba su koliko sam čuo riješili taj problem jedini u Hrvatskoj.
čip za xbox je softverski,međutim na novim verzijama konzole teško se probija ali dečki iz sophos laba su koliko sam čuo riješili taj problem jedini u Hrvatskoj.
Neovisno o mjestu kupnje jezik je izbor korisnika. Eventualno može biti defoltno na njemačkom pa prebacis na engleski u izbornicima, više se ne sjećam.
Moje mišljenje jest da je bolje kupiti PS3. Trenutačno za nj. izlaze više "ekskluziva" (igara koje izlaze samo za jednu konzolu) poput Little Big Planet, Heavy Rain.... A za Xbox360 baš zbog Microsofta nakon nekog vremena izađe, tad već stara "ekskluziva", za PC tj. Windows-e...
Ja bi ti preporučio PS3. Ali ako misliš igrati piratske igre na njemu - zaboravi.
Ako u Sophos Labu kupim "sređeni" Xbox 360 mogu li onda na njemu igrati i NTSC igre ili samo PAL?
Ovakve teme nemaju kraja (netko je rekao), netko je X360 fanboy, netko PS3 fanboy, neki kažu ovo mi je bolje pa kupi to, netko kaže da ovo ima više exclusiva a ovo manje i koje kakva sranja. Skoro sve što izađe za X izađe i za PC. PCu je mana što moraš nadograđivat nešto svakih godinu ili dvije. Rijetko nešto izađe samo za X. Play3 može čitat BD, ima 7 jezgri (garantira budućnost), exclusiva je više (po meni), nekima su exclusive bolje nekima lošje. Sve je samo na kraju stvar ukusa. Ja imam Play3 i mislim kupovat još X360 da vidim zbog čega se tolko ljudi svađaju. Ovakve teme (više ih je) jednostavno nemaju smisla jer uvijek ima netko ko će popljuvat konzolu nasuprot one koju on posjeduje. Zato bi ja preporučio lock ove teme.
Xbox ili PS3? Pa, to su konzole za igranje, a većina će se i dalje (i bolje) igrat na PC. Pa šta će vam onda konzola? Za gledat slike, divx, dvd i blureje? Pa šta će vam onda PC? Oni koji imaju PC bolje da ga nadograde (po potrebi) pa naprave 'kućni centar zabave' ako im to treba.
Imam xbox arcade - valjda neki novi, dođe sa HDMI, wireless controler i 5-6 igara. Razlog za kupnju? Previše reklama, dovoljno love i nikoga da mi lupi šamar i kaže koji će ti to kua. Govno, dabili govno.
Nemojte se zajebat kao ja: imaš PC, pa kupiš konzolu. xbox mi samo skuplja prašinu jer se nikakva konzola se ni po čemu ne može mjeriti sa 'normalnim' kompjuterom. Sporo, zuji, krčka li krčka oni dvd unutra, kontrolor bez veze (rumblepad je duplo bolji), slika u najboljem slučaju ista kao na PC-u (subjektivno - lošija je), a problema ko da je Microsoftov proizvod (dobiješ 5 igara od kojih jedna ne radi. A onda te oni upute da uključiš neku opciju na konzoli, a te opcije nema. Ha-ha!).
Xboxu su pale cijene (dobio ga za 1250kn). Očito ga rasprodaju, jer PS3 ide bolje (valjda ljudi misle da je bolji ili zbog blureja), a za Wii nema brige.
PS3 sam kratko probao i mogu reć da je to isti k... Ako vam treba blurej kupite player, bilo za PC ili stand alone - oba su jeftinija od konzole. Najveće gluposti koje čitam su kada netko kaže da će konzolu koristit kao player - player mora biti BEŠUMAN.
Mislim da je netko na početku ove teme rekao da je wii neka druga kategorija. Je. Kategorija iznad, jer jedino on ima ono šta PC nema, xbox i PS3 su samo razvikano smeće.
Svaka ti čast! Slažem se s tobom u potpunosti!