Ja sam zbunjen. Pa što nije Spiderman dvojka ona s nekim Miles ili tako nekako? Miles Morales.
Ili je to spinoff?
Ja sam zbunjen. Pa što nije Spiderman dvojka ona s nekim Miles ili tako nekako? Miles Morales.
Ili je to spinoff?
.... i rekao bi da će definitivno biti pri vrhu nominacija za igru godine...
Igra godine je Baldur's Gate 3, to je već sigurna stvar.
Igra godine je Baldur's Gate 3, to je već sigurna stvar.
Po svim zemaljskim i božijim zakonima treba biti tako.
već par dana ne mogu se ulogirati na pc-u...uz neki error...kako je kod vas?
trebalo napraviti update chrome-a
Jesu li? Ne bih rekao, bar u jedinici i MM. Sve civilka misije su mi bile super i daju dosta dinamike priči i gameplayu.
Dapače, mislim da zato SM igre ne postanu monotone kao većina drugih open world igara koje nemaju takve misije koje te maknu iz open worlda i daju ti ograničen set alata i linearan nivo koji nije dostupan inače.
To vjerujem, ali su koliko čujem barem manje iritantne kad već moraju biti tu.
Znači Miles Morales stil. Oboje mi je bilo podjednako zabavno koliko pamtim.
Ja sam bahat. Uletim masu puta u prostoriju u kojoj znam da ima previše neprijatelja (ima oznaka na vratima), i zajebem se. Iskreno, takve se stvari ne isplati raditi jer ako i bude weapon drop, često je ono što meni ne odgovara.
Drugo je to što mi je trebalo previše vremena da skužim da se ova govna čiju sam sliku stavio u post treba ubijati s mačem, a ne ranged oružjem.
Treće je to što pokušavam skupiti previše HP-a (integrity) prije bioma 2, jer tamo ima puno onih ''ili primaš damage, ili obnavljamo HP'' gluposti.
Četvrto, užasno me iritira što Astronaut figura ima prednost nad onim Replicatorom ili kako se zove, koji te vrati u život sa punim HP-om.
Imam neke glupe navike kojih se moram riješiti. Problem nije toliko u igri koliko je u meni. Da ti kažem koliko mi je trebalo da završim (prvi put) indie igru zvanu Star Renegades, smijao bi se. Ali eto, danas sam jedan od rijetkih s platinom.
Ja sam isto bio na pragu da nekoliko puta odustanem od Returnala, ali evo, još malo pa platina. I da, u pravilu umreš kada budeš presiguran u sebe i misliš da ćeš lako. U tome je i čar igre. Nakon Death Strandinga prva igra koja me toliko obuzela.
Dobar je spidey 2. Jako malo bugova, combat odličan, fluidan, na trenutke izazovan, tona collectablesa za pokupiti, ogromna mapa, zanimljivi side questovi.... Teško da će biti GOTY ali kao neka casual igra za ubiti koji sat-dva je odličan.
Ima li tko turski account na ps storeu? Vidim da su igre jeftinije cak i od indijskoga... Indijske gift cardove za nadopunu kredita sam kupovao preko amazona, ali za turski nisam nasao.
Dobar je spidey 2. Jako malo bugova, combat odličan, fluidan, na trenutke izazovan, tona collectablesa za pokupiti, ogromna mapa, zanimljivi side questovi.... Teško da će biti GOTY ali kao neka casual igra za ubiti koji sat-dva je odličan.
Malo bugova? Pa na prvi sam naletio odmah na pocetku u prvih 5min u borbi sa Sandmanom gdje je spiderman samo ispucavao web i njihao se gore dolje umjesto da ide na ovoga. Osim toga, vec mi se dvaput desilo da nemogu zavrsiti combat i nastaviti s misijom jer je jedan protivnik tko zna gdje. Par issuea sa sinkronizacijom... Ukratko, jel imaju oni ikakav QA dolje? Zadnjih 3mj slusamo kako je igra spremna i izgleda spektakularno. Nema tamo niceg nesto previse spektakularnog ali da mi je zasada igra dobra je, na to nemam zamjerke.
Ej kolega Vandit, daj mi samo jednu stvar reci ako znaš. (je je, mogu to naći na internetu, ali se bojim i drugih spojlera a nastojim što manje spojlat; ovo je biomu 4 je baš bio šok)
Da li kasnije postoji neki skill / ability koji ti daje da skočiš u vodu neozlijeđen? Već sam nekoliko puta naišao na healing predmete i obilite koji su u ''vodi'', a znamo da ona nije dobra za zdravlje na tom planetu. Plus što sam par puta naišao i na neke sobe gdje je samo teleporter i nekakav kao bazen (ili što već), pa me zanima jesam li nešto fulao, je li ovo trolanje od strane developera, ili se tek kasnije može pokupiti.
Nezz zašto mi se čini da su assault rifle oružja u ovoj igri jako dobra protiv grupe neprijatelja (pogotovo ako ima Wave skill), ali protiv bosseva sakaju gadno.
Jedini bug koji sam imao je onaj sa titlovima, osim toga igra radi savrseno.
Ej kolega Vandit, daj mi samo jednu stvar reci ako znaš. (je je, mogu to naći na internetu, ali se bojim i drugih spojlera a nastojim što manje spojlat; ovo je biomu 4 je baš bio šok)
Da li kasnije postoji neki skill / ability koji ti daje da skočiš u vodu neozlijeđen? Već sam nekoliko puta naišao na healing predmete i obilite koji su u ''vodi'', a znamo da ona nije dobra za zdravlje na tom planetu. Plus što sam par puta naišao i na neke sobe gdje je samo teleporter i nekakav kao bazen (ili što već), pa me zanima jesam li nešto fulao, je li ovo trolanje od strane developera, ili se tek kasnije može pokupiti.
Nezz zašto mi se čini da su assault rifle oružja u ovoj igri jako dobra protiv grupe neprijatelja (pogotovo ako ima Wave skill), ali protiv bosseva sakaju gadno.
Postoji. ;)
Imaš i neke lokacije do kojih ćeš moći doći tek kada prijeđeš igru ili dođeš do zadnjeg bioma.
Mislim da smo svi nasjeli na vodu u početku.
Samo da se osvrnem na grafiku u Spider-Manu.
Mogu reći da sam razočaran jer postoji očigledna regresija u pojedinim stvarima. LOD je dosta lošiji nego u remasteru prvog dijela. Vjerojatno žrtvovano zbog RT-a i veličine mape, ali uglavnom sramota. Meni se živo je*be za RT pogotovo kad mi ovakve refleksije navode kao nešto 'wow'.
A razlika u detaljima i 'volumenu' grada jer neugodno velika.
Ti i ja kao da ne igramo istu igru.
Ovo s protivnicima se događa i meni, najgore mi je što sam otključao skill da mi markira neprijatelje na R3, ali ne pomaže.
Samo nastavi igrati ne želim ti reći puno više od toga.
Tachyomatic Carbine je zakon, ali je meni Hollowseeker bolji na višim levelima, Rotgland Lobber je spor, ali nosi masu dmg-a, a Electropylon Launcher je možda najjače oružje u igri jer ima pozamašan AoE. Svako oružje može dobiti bossa, dosta toga ovisi o sekundarnim traitsima.
Samo da se osvrnem na grafiku u Spider-Manu.
Mogu reći da sam razočaran jer postoji očigledna regresija u pojedinim stvarima. LOD je dosta lošiji nego u remasteru prvog dijela. Vjerojatno žrtvovano zbog RT-a i veličine mape, ali uglavnom sramota. Meni se živo je*be za RT pogotovo kad mi ovakve refleksije navode kao nešto 'wow'.
A razlika u detaljima i 'volumenu' grada jer neugodno velika.
Ne kužim, meni izgleda bolje SM2 na ovom screenshotu. Pogledaj vodu i silne brodove u dvojci. Popikao sam par primjera po videu i uglavnom je očito poboljšanje. Pogledaj koliko je gušći promet u dvojci (@35:46). SM Remaster i MM i dalje izgledaju nevjerojatno dobro.
Uostalom, lik je koristio Fidelity mod, bilo bi zanimljivije vidjeti usporedbu Performance RT.
LOD izgleda da je manji u S2 radi RT-a, pomno sam promatrao zgrade i sve su tu kao u S1.
LOD izgleda da je manji u S2 radi RT-a, pomno sam promatrao zgrade i sve su tu kao u S1.
U Spidermanu sam probao RT i odlučio da mi to nikako ne pridonosi gameplayu pa sam ga ugasio.
Tako će vidim biti i ovdje. Nemam običaj gledati izloge nego tamo di je akcija.
Ne može, ima samo 2 moda + VRR, u svima je RT uključen.
Izdrkavanje s tim refleksijama je najveće zlo koje se dogodio grafici u zadnjih par godina.
Ne može, ima samo 2 moda + VRR, u svima je RT uključen.
Izdrkavanje s tim refleksijama je najveće zlo koje se dogodio grafici u zadnjih par godina.
Yup. Nadam se da će omogućit gašenje u nekom updejtu.