Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.432
|
čitano: 5.508.684
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sony PlayStation 5

kako sam se shebo :) uopce nisam gledao. Kupio sam klincima ps5 pro i nadobudno astro bota :) kad ono ovo shranje nema citac :) i sad hocu kupit citac nigdje ga nema...

Show

Bnet: mNik987#2148
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:11 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
Kupi digitalnu, a ovu prodaj
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
Kupi digitalnu, a ovu prodaj

Tako sam i napravio :)

dakle necu niti kupovati disk za uredaj ko ga sljivi

Bnet: mNik987#2148
16 godina
toxic kaže...

Tako sam i napravio :)

dakle necu niti kupovati disk za uredaj ko ga sljivi

Niti ga nema za kupiti nigdje.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:41 (Bitanga).
5 dana
Sony PlayStation 5

Misliš niti ga ima igdje za kupiti ?

0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

koliko vidim, ima ga u gamer shopu za 144 eura

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Jazavac1980 kaže...

Misliš niti ga ima igdje za kupiti ?

Pa ne baš, baš mislim da ga "niti nema nigdje za kupiti".

niti ga ima igdje = niti ga nema nigdje

U svakom slučaju... nema ga za kupiti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:13 (Bitanga).
16 godina
Gemmy kaže...

koliko vidim, ima ga u gamer shopu za 144 eura

Eh, propala mi spika :-)

Fina cifra.

16 godina
Sony PlayStation 5

Nema ga nigdje još, ja sam gledao jer sam navikao na trampanje i prodaju igara, te se čitač može naći jedino od scalpera koji ga prodaju za 150 eura cca.

Ja sam odustao od potrage za istim do daljnjeg, a čak mi je i super što je konzola nečujna s obzirom da ne vrti disk unutra, base model kada upalim,a disk ostao unutra, imao sam nekada osjećaj da će Sony poletit do plafona 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

ja sam odustao jer mi se za 150 eura ne isplati

za obicni ps5 sam u 4 godine uzeo 5-6 igri, i nakon sta sam ih presao prodao za 30 eura manje. znaci da bi mi se "isplatio" nakon 5 igri. ali mi se vise neda zajebavam s prodajom igri.

takoder ako kupim igru day1 s namjerom da je prodam, pokusavam zuriti da sta prije prodam, i onda se zasitim igre jer je previse ili prebrzo igram.

vecinu igri kupujem na snizenju, ili nove kupim i sharam s bratom pa je cijena 50% manja

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

Krenuo sam igrat Clear Sky na master težini i kad sam stigao do Cordona, pa još malo, skužio sam da sam počeo na sekundarnom accountu. Ne da mi se sad ispočetka na primarnom. 

Može li se save prebacit na primarni da tam samo nastavim? 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
14 godina
Ja da napravim upgrade na Pro isto vjerojatno nebi uzimao disc drive. U ove 4 godine sam kupio možda 3-4 igre na disku, sve ostalo digitala. Jednostavno više nemam volje stalno mijenjati, vaditi i stavljati diskove u konzolu i nazad u kutije kad god želim nešto igrati. Još buči ko nenormalno kad je disk unutra.

Al svejedno je smećarski potez da to ne dolazi sa Pro konzolom od 800 eura.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put danas u 1:14 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice