Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.452
|
čitano: 5.511.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
Vandit kaže...

Nabijem ja nove igre na k! 

Mali rant. Jedan od razloga zašto sam prestao igrati Warzone je onaj užasni uvodni menu, gdje ti stalno iskaču neki paketi, sezone, kupi ovo, kupi ono, otvori ovo, zatvori ono. Užas. Ja samo želim odigrati partiju, ubiti par ljudi i onda ići dalje kroz dan. Znači taj menu ima vibe onih opskurnih internet stranica sa milijun popup-ova i reklama. I sada si instaliram trial verziju Diabla 4, pošto si nešto razmišljam možda kupiti. Ista stvar, kreiraj profil tamo, stisni vamo, nova sezona ovdje, kupi DLC tamo, otvori paket, upgrejdaj lik. Užas. Ja stvarno nemam snage i volje prolaziti kroz to. 

Volim ući u igru i imati izbor: New game i Continue game. Old school sam, šta da kažem. 

Aha, kad sam igrao Warzone i meni su isto ti meniji išli na živce, UX dizajn je doslovno užasan. Za doslovno svaki ekran u igri.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put danas u 15:44 (Bitanga).
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
hrka11 kaže...
Bitanga kaže...

Sigurno je puno ljudi imalo taj problem.

Nego reci ti nama što si sve provjerio?

ma mislio sam ako ima neka glupa caka da zajebava,logično da osnovne stvari prvo provjerim nego upitam..rucne postavke za vezu,automatske,drugi DNS,drugo kablo itd...mislim nije cak toliko ni bitno nego skidam igru trenutno pa bi valjalo da je full brzina skidanja,ovako me preko wifija zakine,umjesto 90mbps mjeri 50-60mbps.

Nego,je li ima nesto od igara da vrijedi sada uzeti na ovom sale-u ili je popust kao i svaki do sada? God of war ovaj novi mi je lagano dosadio nije toliko zanimljiv kao prošli nastavak.Cyberpunk,ghost of Tsushima,sekiro.Mislim se nesto od tog uzeti.

hrka11  Ghost of Tsushima je vrhunska igra.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice